Toddler Υπνοδωμάτιο Ιδέες

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρα ενός νήπιο είναι μια προκλητική καθήκον. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για την υλοποίηση των ιδεών υπνοδωμάτιο μικρό παιδί, και αυστηρά επιμείνουμε σε αυτό. Το μεγαλύτερο λάθος περισσότεροι γονείς συχνά κάνουν είναι ότι προσπαθούν να διακοσμήσετε το δωμάτιο μια κομμάτι εδώ και εκεί, όποιος αποτυγχάνει να δώσουν στο δωμάτιο ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Να αποφύγετε ότι, έχετε να κάνετε κατάλληλο προγραμματισμό προτέρων. Διατηρείτε το απλές ιδέες οποίες εύκολο να εφαρμοστούν.
Μπόμπιρας Υπνοδωμάτιο Ιδέες Διακόσμησης
Μια γενική theme συνιστάται για ιδεών κρεβατοκάμαρα νήπιο καθώς θα ξεπεράσει ένα ιδιαίτερο θέμα μετά μερικά έτη και έχετε να το αναδιαμορφώσετε ξανά. Μετά είναι οι σημαντικές πτυχές toddler υπνοδωμάτιο διακόσμησης.
Μπόμπιρας Υπνοδωμάτιο Wall Διακόσμηση Ιδέες? Παραδοσιακά, ροζ χρώμα χρησιμοποιείται σε τοίχους της κρεβατοκάμαρας ενός κοριτσιού και μπλε χρησιμοποιείται για κρεβατοκάμαρα ενός αγοριού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ουδέτερα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχετικά διάφορα κρεβατοκάμαρα σχέδια τοίχο για αγόρια και κορίτσια. Όποια να το χρώμα του βαφής, βεβαιωθείτε η βαφή που χρησιμοποιείται είναι washable, όπως μικρό παιδί σας δεσμεύεται να τους βρώμικο αρκετά συχνά. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια όπως ευθεία ρίγες και τελείες διαφόρων μεγεθών στους τοίχους. Δημιουργώντας μια τοιχογραφία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τονίσει την κρεβατοκάμαρα του τοίχου. Εικόνες αγρίων ζώων, ζούγκλα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αθλητικά είδη κ.λπ., είναι πλείστον άρεσε από αγόρια. Για την κρεβατοκάμαρα ενός κοριτσιού, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες ενός πριγκίπισσα, μαλακά παιχνίδια, ένα μικρό κουτάβι ή αγαπημένο χαρακτήρα τους καρτούν. Πρώτα απ 'όλα, δημιουργήστε το περίγραμμα με στένσιλ και στη συνέχεια συμπληρώστε τους με φωτεινά χρώματα. Σφουγγάρι ζωγραφική είναι άλλη μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί να ενισχυθεί η οπτική έκκληση των τοίχων. Για αυτό. Θα απαιτήσετε δύο χρώματα βαφής, ένα ως το χρώμα βάσης και η άλλη είναι για σφουγγιστεί χρώμα. Χρήση διάφορους τύποι σφουγγαριών να δημιουργήσει μια μοναδική επίδραση στους τοίχους. Read more on υπνοδωμάτιο ντεκόρ τοίχο και υπνοδωμάτιο συνδυασμούς χρωμάτων.
Νηπιακή Κρεβατοκάμαρες Ιδέες? Κρατήστε τον αριθμό των ειδών τα έπιπλα στο εσωτερικό της ελάχιστης χώρο έτσι ώστε το παιδί μπορεί να πάρει αρκετός ελεύθερος χώρος για να κινούνται. Το πιο σημαντικότερο κομμάτι του έπιπλα του κρεβατιού. Επιλέξτε μια κρεβάτι νήπιο και δεν οποιαδήποτε δίδυμο κρεβάτι προς τούτο. Αυτό είναι επειδή ένα κρεβάτι μικρών παιδιών είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος, και το παιδί θα αισθανθεί πιο άνετα και με ασφάλεια σε αυτό. Περισσότεροι νήπια τείνουν να κινούνται όλο τον κρεβάτι κοισμένος. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι θέλετε να ασφαλίσετε τη κρεβάτι με υψηλή bedrails να αποφεύγεται οποιαδήποτε πτώση. Άλλα έπιπλα kids εκτρέφονται για το δωμάτιο αποτελούν καναπέ, πολυθρόνα και ένα γραφείο. Βεβαιωθείτε ότι αυτές στοιχεία επίπλων είναι βραχυπρόθεσμα και είναι περισσότερο ή λιγότερο του ίδιο ύψος. Ωστόσο, δεν πρέπει τόσο μικρές ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αφού ένα έτος.
Μπόμπιρας Υπνοδωμάτιο Αξεσουάρ? Για μια μαλακότερη αίσθηση στο δωμάτιο, παρτίδες χρήση υφασμάτων όλο το δωμάτιο. Συμπεριλάβετε μικρές αξεσουάρ όπως ρίξει μαξιλάρια, κιλιμιών κουβέρτες μωρό και κουρτίνες για θεραπεία παράθυρο. Το χρώμα αυτών των υφασμάτων πρέπει να συντονισθεί καλά με τα καθεστώτα χρώμα των τοίχους. Το κρεβάτι πρέπει να μεταμφιέζονται με ορθή κρεβάτι. Μεγάλων και μεσαίων εκτυπώνει στην κλινοστρωμνή είναι άρεσε από περισσότερα παιδιά. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερα αν τους αφήσουμε να επιλέξετε το κρεβάτι. Πρέπει να κρατήσετε 2 με 3 διαφορετικά σύνολα στρωμνές μωρό της επιλογής τους έτοιμο με εσείς, ως μυαλά τους και συμφέροντα αλλαγές καιρούς! Κατάλληλη αποθήκευση είναι επίσης πολύ σημαντικό δεδομένου ότι θα βοηθήσει να κρατήσετε το δωμάτιο τακτοποιημένη και clean. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμημένα αποθήκευση περιέκτες ή μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα με εγκαταστάσεις αποθήκευσης.
Επίσης διαβάστε kids κρεβατοκάμαρα διακοσμώντας ιδέες.
Ενώ εφαρμογή αυτών ιδέες κρεβατοκάμαρα toddler, τη σημαντικότερη προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην ασφάλεια του παιδιού. Το υπνοδωμάτιο έπιπλα δεν πρέπει έχουν αιχμηρές άκρες που μπορούν βλάψουν παιδί σας. Τακτοποιήστε τα έπιπλα σε τέτοια σειρά που εξασφαλισμένα ενάντια στον τοίχο. Επίσης, κανένα δεν πρέπει να κρατείται κοντά στον παράθυρα. Ηλεκτρικές βολβοί και μυελοί πρέπει να τοποθετούνται σε τρόπον ώστε παραμένουν μακριά τους. Ηλεκτρικές διεξόδων του δωματίου πρέπει επίσης να διασφαλίζονται δεόντως.