Tattoo Healing

Έχω πάντα ήθελε να πάρετε μια τατουάζ. Πάντα Με κίνδυνο ηχώντας στερεοτυπική και ενέδωσε στην κλισέ - έχω λόγους μου. Όχι. Δεν πρόκειται να σας κουράσω με ότι σήμερα ένα. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Τόσο εδώ είναι αυτό που σκεφτόμουν, «Ας πάρει ένα τατουάζ!». Όπου, πώς, τι - αποτελεί ζήτημα από μόνη. Τι Ήμουν λίγο δύσπιστος για ήταν η διαδικασία επούλωσης τατουάζ. Τι ακριβώς λόγω συνεπάγεται και πόσο καιρό θα πάρει. Έπρεπε να ξέρω όλες περίπου την επούλωση των τατουάζ προτού Πήρα μόνος μου ένα. Οπότε Ερεύνησα όλα έξω και αυτό βρήκα περίπου τατουάζ επούλωση. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα:
Στάδια Healing Tattoo
υπάρχουν στάδια εμπλέκονται στην επούλωση τατουάζ. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά λεπτομερώς.
Tattoo Healing - Πρώτο Στάδιο
Το πρώτο στάδιο του τατουάζ διαδικασίας επούλωσης είναι πότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή το τατουάζ είναι φρέσκο ​​και ακόμη δεν θέσει μέσα Έτσι, αν δεν νοιάζεστε γι 'αυτό σωστά, θα μπορούσε να καταστραφεί. Αντιμετωπίστε το τατουάζ σας, όπως μια πληγή, «coz αυτό ακριβώς είναι. Ο καλλιτέχνης tattoo χρειάστηκε να μελάνης μέσω 3 στρώματα του δέρματος. Υπάρχει προφανές βλάβες στα κύτταρα του δέρματος.
Αμέσως μετά τη δερματοστιξία είναι εμποτισμένα, ο καλλιτέχνης δερματοστιξιών θα πλένουν και να καλύψει επάνω με έναν επίδεσμο για να το κρατήσει προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες όπως τα βακτήρια, το ηλιακό φως και τη σκόνη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει καλύπτεται τουλάχιστον για μια μέρα. Αλλά ελέγξτε πάνω στο τατουάζ συχνά. Ένα νέο τατουάζ, θα τρέξει και ματώνουν. Έτσι, αν ο επίδεσμος να κολλήσει στην πληγή, θα προκαλέσει καθυστέρηση και προβλήματα στη διαδικασία επούλωσης τατουάζ.
Τι να περιμένουμε σε αυτό το στάδιο? Μια νέα δερματοστιξία θα βλάψει όσο ένα ηλιακό έγκαυμα, θα. Επίσης θα τσιμπήσει και γίνονται κόκκινα και πρησμένα. Αυτό είναι υποχρεωμένη να συμβεί, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη στον πανικό για τον λόγο αυτό. ? Θα αρχίσετε να σχηματίσουν απεργοσπάστες ως μια φυσική διαδικασία επούλωσης δερματοστιξία. (Ακριβώς όπως κάθε άλλη πληγή, για εκείνο το θέμα, θα). ? Αυτό το στάδιο θα συνήθως διαρκούν για περίπου μια εβδομάδα. ? Αν υπάρχει μια μόλυνση που έχει αναπτυχθεί, τότε θα πάρει περισσότερο για την επούλωση δερματοστιξία να συμβεί. ? Κάποιος μπορεί να πάρει παυσίπονο για τον πόνο. ? Tattoo Healing Συμβουλές? Να είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε ΜΗΝ επιλέξετε το scab. Αυτό πάλι είναι επιζήμια για την επούλωση τατουάζ. ? Βεβαιωθείτε ότι πλένετε την περιοχή του τατουάζ, δύο ή τρεις φορές σε μια ημέρα. ? Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι για το πλύσιμο. Στη συνέχεια στεγνώστε. Φροντίστε να μην τρίβετε την περιοχή. ? Εφαρμόστε μικρές ποσότητες μια ήπια λοσιόν ενυδάτωσης για την περιοχή. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Tattoo Care-εφελκιδοποίηση των τατουάζ? Μολυσμένα Tattoo συμπτώματα? Tattoo Healing - Δεύτερο στάδιο
Τι να περιμένουμε σε αυτό το στάδιο? Αυτό το στάδιο θα διαρκεί επίσης περίπου μια εβδομάδα. ? Το στάδιο αυτό απαιτεί να είσαι πραγματικά πολύ υπομονή και έχουν τεράστια αυτοέλεγχο. Αυτό συμβαίνει γιατί το τατουάζ αρχίζει στο itch πραγματικά άσχημα τώρα. Για πολλούς, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί σε οτιδήποτε άλλο, λόγω του κνησμού. ? The scab θα αρχίσει να θεραπεύσει και να αρχίσει να νιφάδα και αφαιρέστε. Αυτό θα συνεχιστεί για 7-8 ημέρες. ? Το δέρμα γύρω από τη δερματοστιξία θα γίνει λίγο στεγνό επίσης. ? Tattoo Healing Συμβουλές? Βεβαιωθείτε ότι δεν αφαιρέστε το δέρμα που είναι ξεφλούδισμα στα ανοικτά. Αφήστε το να λάβει φυσική της πορεία. ? Μην το μηδέν το τατουάζ σας, όταν το σετ κνησμός, δεν έχει σημασία πόσο άσχημα παίρνει. Αν ξύσετε or βόσκουν στην περιοχή γύρω από αυτό, υπάρχει η πιθανότητα ότι θα παρεμβαίνει στις tattoo διαδικασία επούλωσης, μαζί με να χαλάσει την εμφάνιση του τατουάζ. ? Συνέχιση της να εφαρμόσει την μετά την υγειονομική λοσιόν ενυδάτωσης τακτικά για ανακούφιση. ? Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ περίθαλψη συμβουλές.
Tattoo Healing - Τρίτο Στάδιο
Αυτό είναι το τελικό στάδιο της διαδικασίας επούλωσης tattoo και θα διαρκέσει περίπου 2-3 ​​εβδομάδες, ανάλογα με το άτομο σε άτομο.
Τι να περιμένουμε σε αυτό το στάδιο? Τους απεργοσπάστες θα έχει πέσει τελείως από δερματοστιξία σας. ? Το δέρμα γύρω από τη δερματοστιξία θα είναι ελαφρώς ξηρά και ίσως μια μικρή προσφορά στο άγγιγμα. Τούτο θα γίνουν καλύτερα με κάθε προοδεύει ημέρα. ? Θα πρέπει να ξέρετε ότι τατουάζ σας δεν θα φανεί τόσο φωτεινά και καλά όπως έκανε όταν ήταν η πρώτη χαραγμένα. Αυτό είναι φυσικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το νεκρό στρώμα που είναι πάνω από τη δερματοστιξία, χρειάζεται να πέσει μακριά. Μόλις συμβεί αυτό, το τατουάζ θα φαίνονται καλά πάλι. ? Γενικά Tattoo Healing Συμβουλές? Μην εκθέτετε τα τατουάζ στο φως του ήλιου. Αυτό δεν θα οδηγήσει μόνο στην ξεθώριασμα των χρωμάτων τατουάζ, αλλά καίγεται και η πληγή. ? Μην κολυμπήσετε μέχρι τον χρόνο σας τατουάζ έχει πλήρως επουλωθεί. Το χλώριο στο ύδωρ θα επιτεθούν στο χρώμα και να προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή γύρω από αυτό. ? Μην βυθίζετε σε μια μπανιέρα. Εκθέτοντας επουλωθεί τατουάζ σας σε λιμνάζοντα νερά, θα αυξήσει τον κίνδυνο των βακτηριδίων επιτεθούν στις πληγές βελόνα και προκαλώντας μια μόλυνση. Αυτό επηρεάζει τη διαδικασία επούλωσης τατουάζ. ? Μην επιλέξτε ποτέ επάνω, τρίβετε ή το μηδέν το τατουάζ και το δέρμα γύρω από αυτό. ? Εάν εμφανίσετε οποιαδήποτε άλλα συμπτώματα ή πόνος, εκτός από ό, τι έχει συζητηθεί εδώ, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας αμέσως. Διάβαζε περισσότερα για:? Tattoo Φροντίδα μετά - Η σωστή φροντίδα της Νέας τατουάζ, τατουάζ Φροντίδα εγκύκλιο, Infected Tattoo περίθαλψη, Foot Tattoo Healing · εάν σας μεταχειρίζεται σωστά τατουάζ σας και να κάνετε το χρειάζομαι για τη φροντίδα τατουάζ, η επούλωση τατουάζ θα συμβεί χωρίς κανένα πρόβλημα . Δεν μολύνσεις και δεν καθυστερήσεις. Και τι θα πρέπει να αφήνει πίσω του είναι τα τατουάζ που έχετε πάντα ήθελε. Δεν φαίνεται όπως πολύ κόπο για μένα ... όταν δεν είμαι τελικά να πάρει και εμποτισμένα! Είμαι έτοιμος. Είσαι;