Scottish σχέδια δερματοστιξιών

Είμαι κορόιδο για τα τατουάζ, που συμβολίζουν ένα ιστορικό στοιχείο ή ένα αρχαίο πολιτισμό. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που με πήρε αναρτάται στο σκωτσέζικο σχέδια τατουάζ. It θα ήταν σίγουρα έκπληξη για σας, όπως ήταν για μένα, να μάθω ότι οι σκωτσέζοι χαλάζι δερματοστιξία σχεδιάζει από την πανέμορφη αρχαία ιστορία της Σκωτίας και Celtic cultures. Scots επέλεξαν το σκληρό διέξοδο, δεδομένου ότι υπέστησαν μαζική και αγωνίστηκε σκληρά για τη νίκη επί τη συνεχή πρόκληση, εξορία και τη δολοφονία. Αναμφίβολα, η Scottish άνδρες έχουν τη φήμη ότι είναι γενναίοι πολεμιστές, πιστοί εραστές και αληθινή κύριοι. Από τότε τους αρχαίους χρόνους, οι άνθρωποι της Σκωτίας έχουν πάντα είχε ένα έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη του σώματος και body painting. Scottish ανθρώπους αισθάνθηκε περήφανος που τα τατουάζ στο σώμα τους, και η Σκωτική δερματοστιξίες είναι σύμβολα πλούσιας ιστορικής κουλτούρας τους και την ισχυρή χαρακτήρες.
Μπορεί να έχετε ακούσει για το Scottish ήρωες - Η Picts. Αυτοί οι πολεμιστές είχαν σώμα τους βαμμένα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Αυτό ακριβώς τη στιγμή της Σκωτίας κάποιοι άρχισαν να σε τέχνη του σώματος και τατουάζ, και σήμερα Σκωτίας άτομα έχουν βρεί τις ακόλουθες Σκωτίας σχεδιαστικές ιδέες δερματοστιξιών. Μάθετε περισσότερα για Κελτικής τατουάζ και τη σημασία τους.
Scottish σχέδια δερματοστιξιών και τι σημαίνουν
Ο σταυρός χρησιμοποιείται η σημαία της Σκωτίας είναι το αρχαιότερο γνωστό σταυρό στον κόσμο. Δεν είναι περίεργο αυτό το σταυρό είναι ένα από τα πιο ευδιάκριτα έκανε Σκωτίας σχεδιασμό τατουάζ. Other ιδιωματική Σκωτίας σχέδια δερματοστιξιών περιλαμβάνουν την Scottish Highlanders, the saltire και η σκωτσέζικη τατουάζ οικογένεια που χαρακτηρίζουν τον τόπο στη Σκοτία, όπου ένα πρόσωπο χαιρετά από. Clan τατουάζ είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ Σκωτίας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ένα από αυτά τα τατουάζ της Σκωτίας και το νόημα πίσω από κάθε μία από αυτές.
Το σκωτσέζικο Highlanders Tattoo? Scottish ορεσίβιοι ήταν οι πολεμιστές της Σκωτίας που έζησαν στην Scottish Highlands. Να πάρει ένα τατουάζ ή μια εικόνα της Σκωτίας Highlander είναι ένα από τα πιο αυθεντικά Σκωτίας ιδέα σχεδιασμό τατουάζ.
Η Scottish Saltire τατουάζ, Scottish Saltire είναι το σταυρό που Scots χρήση στην εθνική σημαία τους. Είναι επίσης γνωστός ως Σταυρός του Αγίου Ανδρέα και είναι λευκού χρώματος με μπλε φόντο. Ο μύθος που είχε ότι ο Άγιος Ανδρέας σταυρώθηκε σε ένα σταυρό σε σχήμα χ στην Πάτρα. Ήταν μια χριστιανική απόστολο και πολιούχου της Σκωτίας. Γι 'αυτό η Σκωτσέζοι έχουν τον σταυρό Saltire στην εθνική σημαία τους. Να πάρει μια τατουάζ της Saltire, αντιπροσωπεύει την εθνικότητα και το καθαρό πατριωτισμό του λαού. Περισσότερα για Σέλτικ σταυρό τατουάζ.
Scottish Clan δερματοστιξία και Scottish Επώνυμο Τατουάζ; Σκωτίας δερματοστιξίες φατριών εκπροσωπεί την οικογένεια της Σκωτίας ανήκετε. In το διαφυγόν ημέρα του αγώνα εναντίον των Ρωμαίων και των Εγγλέζοι, οι Σκωτσέζοι χρησιμοποιείται για να πάρετε το όνομα μιας συγκεκριμένης φυλής με τατουάζ, ώστε το όνομα τους και οι λεπτομέρειες οικογένειας μπορούν να εντοπιστούν. Ομαδες είναι σκωτικά μονάδες που αποτελούνται από αρκετές οικογένειες που έχουν κοινό πρόγονο στα Highlands της Σκωτίας. Πριν πάμε σε πόλεμο, ένα σκωτσέζικο πολεμιστές θα φορούσε μια κονκάρδα του φατριών με ένα αίσθημα υπερηφάνειας. Clan τατουάζ consists of καρό σχέδια που υποδεικνύουν μια particular ρεματιά της Σκωτίας. Να πάρει ένα σκωτσέζικο δερματοστιξία φυλή αντιπροσωπεύει τη σύνδεσή σας με βαθιές ρίζες της Σκωτίας.
Scottish Thistle τατουάζ? Γαϊδουράγκαθο, μια ισχυρή μονάδα που καλλιεργούνται σε σκωτσέζικο έδαφος και στέφεται με μωβ λουλούδι, είναι ένα σύμβολο της σκληρότητας που γεννάει σε μια σκωτσέζικη καρδιά. Το φυτό αυτό μπορούν να αναπτυχθούν με τον πιο άγονη γη και η ίδια καλύπτει με τα αγκάθια για την προστασία του. Οι πρώτοι βασιλείς της Σκωτίας χρησιμοποίησε αυτό το φυτό σαν σύμβολο της βασιλικής οικόσημο της οικογένειάς τους. Scottish thistle τατουάζ είναι συνήθως μικρά σχέδια τατουάζ και συμβολίζουν την ανδρεία, σκληρότητα και η ανθεκτικότητα.
Scottish Στρατιωτική Τατουάζ? Σκωτίας στρατιωτική used τα τατουάζ για τους στρατιώτες για την αναγνώρισή τους. Αυτές οι στρατιωτικές τατουάζ απεικονίζουν τις ιστορίες του πολέμου των ισχυρών ήρωες που πολέμησαν για την πατρίδα τους. Κατά τα τελευταία έτη, οι Scottish στρατιωτικά σχέδια τατουάζ χρησιμοποιούνται ως σύμβολα της δύναμης και της εξουσίας. Διαβάστε περισσότερα για στρατιωτικά σχέδια τατουάζ.
Scottish Lion Η ανεξέλεγκτη τατουάζ · Η εθνική σημαία της Σκωτίας έχει την Αγίου Ανδρέα σταυρός αλλά πριν από αυτό τη σημαία της Σκωτίας χρησιμοποιείται για να έχουν μια σκωτσέζικη λιοντάρι ανεξέλεγκτη. Αυτό το σχέδιο δερματοστιξία είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια στον κόσμο. Ένας σκωτσέζικος λιοντάρι ασυγκράτητο έχει κόκκινο χρώμα και στέκεται σε κίτρινο φόντο. Αποτελεί ένα παλαιό δεσμούς με σκωτσέζικο έδαφος! Περισσότερα για τατουάζ λέοντος για τις γυναίκες και τα τατουάζ λιοντάρι για τους άνδρες.
Scottish Πυροσβέστες Τατουάζ; Σκωτία είναι επίσης γνωστή για διακεκριμένους πυροσβέστες της. Scottish δερματοστιξίες πυροσβέστες συνεπάγεται την προέλευση των τεχνικών της πυρόσβεσης και πυροσβεστικών ήρωες. Περιλαμβάνουν επίσης τα νεκρά δερματοστιξία μνημείο μαχητής. Αυτές οι δερματοστιξίες φέρουν το όνομα, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία του θανάτου, τον αριθμό σκάλα ή καπέλο του μαχητή φωτιά προς τιμήν του νεκρού πυροσβέστη, που έπεσαν μαχόμενοι για τους ανθρώπους του. Τα άλλα τατουάζ σε αυτή την κατηγορία είναι η διάρκεια ζωής του τατουάζ υπηρεσίας. Αυτό το τατουάζ είναι γραμμένα σε αυτές τις μαχητές που έχουν φθάσει σε ένα απόλυτα σεβαστή θέση στην καριέρα τους.
Σέλτικ Artwork Τατουάζ και Gaelic Τατουάζ? Σκωτίας πολιτισμός έχει βαθιές δεσμούς με τη Σέλτικ του πολιτισμού στον τομέα της τέχνης και της μουσικής. Έτσι, η Celtic τατουάζ έργο τέχνης και η Gaelic τατουάζ είναι μερικά άλλα αγαπημένα του Σκωτσέζικου λαού. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ναυτικά τα τατουάζ που αποτελείται από αστρονομικά σχέδια όπως τα αστέρια, τα φεγγάρια και τους αστερισμούς.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σέλτικ Σχεδίαση Τατουάζ; κελτικές δερματοστιξίες για τις γυναίκες · Κελτική Τατουάζ για τους άνδρες · Σέλτικ Σταυρός υποδείγματα δερματοστιξία · Σκωτίας σχέδια δερματοστιξιών μπορούν να εμποτισμένα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, όπως βραχίονες, τα πόδια, τους ώμους, στο στήθος, την πλάτη και το κάτω μέρος της πλάτης.
Δεν είχα μια ιδέα για την ιστορική σημασία που έχει ένα σχέδιο δερματοστιξιών, μέχρι να βρω για το Σκοτσέζο σχέδια δερματοστιξιών. Ήμουν εντελώς μαγεμένος μετά από να ξέρει την ιστορία πίσω από αυτό. Έτσι, το επόμενο φορά που σκέφτεστε να πάρει και εμποτισμένα, να πάρει εμποτισμένα της Σκωτίας τρόπο!