Living Room Διάταξη

Ο τρόπος που σχεδιάζουμε και να διακοσμήσουν τα σπίτια μας, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα, αρεσκείας μας και τις προτιμήσεις. Το σαλόνι του σπιτιού, είναι ο πρώτος τόπος που οι επισκέπτες θα με δείτε κατά την άφιξή τους στο σπίτι μας. Αυτός είναι ο λόγος, που ζουν σχεδιάγραμμα δωματίων, το σχεδιασμό και τη διακόσμηση, χρειάζεται ιδιαίτερη έμφαση. Ενώ σχεδιάζει ένα καθιστικό δωμάτιο διάταξης, σωστή τοποθέτηση των επίπλων είναι πολύ απαραίτητο, έτσι είναι το σωστό ποσό του χώρου κυκλοφορίας, χώρος συζήτησης, κλπ. Εάν ψάχνετε για το τέλειο καθιστικό δωμάτιο διάταξης, τότε εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές και ιδέες σχετικά με το ίδιο, το οποίο μπορείτε να κάνετε χρήση της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με καθιστικό διακόσμηση.
Living Room Ιδέες Διάταξη
Τοποθέτηση Καναπές
Κατά τον σχεδιασμό που ζουν το σχεδιασμό της διάταξης δωμάτιο, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αποφασίσει είναι η τοποθέτηση του καναπέ, και το υπόλοιπο από τα πράγματα όπως τα πού να βάλετε τα γραφεία, αξεσουάρ, κομοδίνα, καρέκλες, κλπ, θα πρέπει να ακολουθήσουν αργότερα. Οι καναπέδες τρόπο τοποθετούνται στο σαλόνι, θα καθορίσει το είδος του χώρου συνομιλίας που θα έχετε. Στην ιδανική περίπτωση, καναπέδες, μαζί με τις καρέκλες, θα πρέπει να διατηρούνται υπό καθεστώς σχήμα U, έτσι ώστε όταν οι επισκέπτες κάθονται πάνω τους και κουβέντα, αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Μια άλλη επιλογή, αν έχετε ένα μικρότερο χώρο, είναι να πάει μέσα για μια σχήματος L ρύθμιση καναπέ. Για ένα πολύ μεγάλο καθιστικό, τη διάθεση δύο, τρεις καναπέδες θέσεων, απέναντι στο άλλο, με μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ τους, θα φανεί καλό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ιδέες διακόσμησης για τα σαλόνια.
Τοποθέτηση των επίπλων
Το καθιστικό σχεδιάγραμμα επίπλων δωμάτιο είναι πάντα προγραμματιστεί, κρατώντας το σημείο εστίασης του δωματίου στο μυαλό. Αυτό το φυσικό σημείο εστίασης μπορεί να είναι οτιδήποτε, είτε πρόκειται για ένα όμορφο τζάκι αντίκα ή ένα παράθυρο εικόνας το οποίο έχει καταπληκτική θέα. Τα έπιπλα του καθιστικού θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, που τα μάτια όλων είναι προσελκυστεί προς αυτό το σημείο εστίασης. Της εν γένει διαπιστώνεται ότι σε πολλά σπίτια, τηλεόραση εξυπηρετεί αυτό το σκοπό, ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένου ότι η έννοια της διάθεσης όλα τα έπιπλα που αντιμετωπίζει η τηλεόραση έχει καταστεί πολύ συχνή. Αντ 'αυτού, επιλέγουν ένα ζευγάρι πόρτες γαλλική, και να το διατηρήσει ως το σημείο εστίασης για το καθιστικό. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να τακτοποιήσει τα έπιπλα καθιστικών.
Ελεύθερη Κυκλοφορία
Ζώντας διατάξεις δωμάτιο πρέπει να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στο κίνημα, που προκαλούνται λόγω της τοποθέτησης του καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια και άλλα έπιπλα. Ένας καλός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι είναι η χάραξη ενός χάρτη του σαλονιού σας, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, όπως τα παράθυρα πόρτα της εισόδου,, τζάκι, στήλες και τα γραφεία. Μόλις ο χάρτης γίνει αυτό, καταρτίζει φανταστικό γραμμές από την πόρτα της εισόδου για τα παράθυρα, καθώς και τις άλλες πόρτες, που ανοίγουν στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Τώρα, βεβαιωθείτε ότι δεν στοιχείο επίπλων τοποθετείται στις εν λόγω γραμμές ταξίδια. Διαβάστε περισσότερα για τις συνθήκες διαβίωσης σχεδιάγραμμα επίπλων δωματίου.
Διαβάστε περισσότερα για την εσωτερική διακόσμηση.
Ελπίζω ότι οι παραπάνω συμβουλές για τις συνθήκες διαβίωσης διατάξεις αίθουσα θα είναι χρήσιμο, όταν έθεσε ως στόχο να σχεδιάσουν ένα για το σπίτι σας. Υπάρχει μια σειρά από άλλα πράγματα που ένα άτομο μπορεί να κάνει για να δημιουργήσει μια ισορροπία στο χώρο του. Για παράδειγμα, επιλέγοντας armless καναπέδες και καρέκλες, αν το δωμάτιο είναι μικρό, θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του περισσότερο χώρο. Αγοράζοντας έπιπλα και αξεσουάρ, σε ζεύγη προσδίδει μια ομορφιά συμμετρία και ανεπανάληπτη στο δωμάτιο επίσης. Έτσι, προχωρήστε και να αγοράσουν δύο παρόμοιες καρέκλες αναζητούν, φωτιστικά, πίνακες τέλος και ερμαρίων για το σαλόνι. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές τους βασικούς κανόνες, ενώ το σχεδιασμό σαλόνι σας, με μια εξόρμηση της δημιουργικής σκέψης από την πλευρά σας, το όνειρό του δωματίου σας που ζουν δεν θα είναι πλέον ένα όνειρο.