How στο κερί φρύδια

Τα μάτια μας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, αλλά και τα φρύδια παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην κάνουν να μοιάζουν τα καλύτερα. Φανταστήκατε ποτέ άνιση, από το σχήμα, θαμνώδη φρύδια; Χμμμ ... είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να δούμε ελκυστική! Αυτός είναι ο λόγος, ο καλλωπισμός φρύδια είναι πάντα σχετικά με την-να κάνουμε λίστα με τους περισσότερους από εσάς. Παρόλο που κάθε ένα έχει το δικό του αρέσει της και αντιπάθειες σχημάτων φρύδι, αυτό που σας ταιριάζει το καλύτερο είναι πιο σημαντικό. Λοιπόν, μόλις ξέρετε τη σωστή μορφή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρθούν αυτά τα αδέσποτα τρίχες και έχουν την υπέροχη φρύδια ψάχνετε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τη διαμόρφωση eyebrows, αποτρίχωση είναι μια από τις καλύτερες μεταξύ αυτών. Τούτο θα σας βοηθήσει να έχετε καθαρή και μεγάλη φρύδια κοίταγμα. Αν αναρωτιέστε πώς να κερί eyebrows, εδώ είναι η απάντηση.
How στο κερί Eyebrows εαυτό σας? Αυξητική είναι μια συνηθισμένη μέθοδος αποτρίχωσης σώματος. Ενώ χρησιμοποιείται επίσης για την του προσώπου αφαίρεση τρίχας, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιλέγουν για να διαμορφώσει τα φρύδια. Αποπτέρωση και το σπείρωμα είναι πιο δημοφιλή μέθοδοι αφαίρεσης μαλλιών που χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση φρύδια.
Γιατί Αυξητική είναι η καλύτερη μέθοδος;? Λοιπόν, αν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα, είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν τη μέθοδο των αποτρίχωση για τη διαμόρφωση των φρυδιών αντί για οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς να κερί eyebrows στο σπίτι και δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα ραντεβού από τα αγαπημένα επαγγελματικά ομορφιά σας. Ναι, μαθαίνοντας πώς να το κερί φρύδια είναι μόνο εύκολο, θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήμα και να σας βοηθήσει να μείνετε περιποιημένη καλά όλη την ώρα. Θυμηθείτε ότι μόλις κερί τα φρύδια σας να μην αναγεννηθούν νωρίς. Επιπλέον, αποτρίχωση also καθαρίζει το νεκρό δέρμα σας δίνει μια φρέσκια ματιά στο με τα κέρινα περιοχή. Βοηθά αφαιρέσει την τρίχα από τη ρίζα, ως εκ τούτου, η επίδραση είναι μεγαλύτερη. Ποιο είναι το καλό είναι πως, μετά την αποτρίχωση φρυδιών, την τρίχα που αυξάνεται πίσω στον τομέα αυτό είναι μαλακά, όπως τα φυσικά μαλλιά, που δεν παχύ, απότομη και σκοτάδι που μεγαλώνει after αποπτέρωση ή threading φρύδια. Διαβάστε περισσότερα στο φρύδι σπειρώματος εναντίον αποτρίχωση.
How στο κερί Φρύδια: Προετοιμασίες? Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία για το πώς να κερί φρύδια, θα πρέπει να προετοιμάσει το δέρμα σας. Πλένετε το πρόσωπό σας επιμελώς, ειδικά την περιοχή γύρω από τα φρύδια σας. Στεγνώνουμε. Τώρα πάρτε καθαρισμού λοσιόν και καθαρίστε τα φρύδια σας και ολόκληρη την περιοχή γύρω από αυτό. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε. ¶ Τώρα πάρτε ένα στυπτικό λοσιόν στο βαμβάκι και να εφαρμοστεί κατά τα φρύδια σας, κάτω και πάνω, καθώς και. Πάρτε μια καλά επισήμανε σκοτεινό μολύβι φρύδι. Σχεδιάστε το περίγραμμα επιθυμητό σχήμα των φρυδιών χρησιμοποιώντας αυτό το μολύβι. Επαναλάβετε για το επόμενο μέτωπο. Βεβαιωθείτε πως η κλήρωση απόλυτα, αυτό θα είναι κατευθυντήρια γραμμή σας για την αποτρίχωση. Σταθεί λίγο μακρυά από τον καθρέφτη για να ελέγξετε κατά πόσον και οι δύο από τα φρύδια είναι σε ίδιο σχήμα. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές.
Πώς στο κερί Eyebrows: Διαδικασία? Πάρτε μια καλή ποιότητα του προσώπου κερί σε μια θερμάστρα μπολ ή κερί και θερμότητα. Θερμαίνεται μέχρι της σχεδόν διαφανή και υγρό. Να θυμάστε ότι είναι πολύ ζεστό κερί μπορεί να κάψει το δέρμα σας. Επίσης, δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα μάτια σας. Πάρτε ένα πινέλο μέτωπο και χτενίστε τα φρύδια σας στο φυσικό κατεύθυνση της ανάπτυξής τους. Σήμερα μέρος του επιπλέον φρύδια που είναι κάτω από την περίληψη μολύβι φρυδιών. Με μια σπάτουλα, πάρτε μικρό ποσό κερί και να εφαρμοστεί σε αυτά τα αδέσποτα τρίχες προσεκτικά σε μονή στρώση και την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Πάρτε ταινίες cotton ή μιας λωρίδες κεριού. Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια περίπου 3 ίντσες στο μήκος. Τοποθετήστε το ένα από το εφαρμοζόμενο κερί, πατήστε, πατήστε το κουμπί και να προχωρήσουμε χέρι σας στη φορά των τριχών. Χρησιμοποιήστε δάχτυλα του ενός χεριού να κρατήσει σφιχτά κλειστά τα μάτια σας. Με το άλλο χέρι τραβήξτε την ταινία προς την αντίθετη φορά των τριχών, θα γρήγορα και να το κάνουμε με μία κίνηση. Επαναλάβετε τη διαδικασία, όπως απαιτείται για τα μαλλιά κάτω και πάνω από το φρύδι για να πάρει την επιθυμητή μορφή. You can κόβω πολύ κοντά μαλλιά με τσιμπιδάκια. Τα μακριά μαλλιά στο εσωτερικό του περιγράμματος μπορεί να κοπεί με ψαλίδι. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με καυτό κερί αποτρίχωσης.
Εκμάθηση πώς στο κερί eyebrows δεν είναι δύσκολο με τις προαναφερθείσες σπίτι αποτρίχωση συμβουλές. Κάθε φορά που κερί τα φρύδια σας, θα τη βρείτε πιο εύκολη. Το φρύδι αποτρίχωση συμβουλές σίγουρα θα σας βοηθήσει να έχετε καθαρό, τέλεια διαμορφωμένο φρύδια που θα ενισχύσουν την ομορφιά των ματιών σας.