Hair ζαχαροαλοιφή

Hair ζαχαροαλοιφή είναι ένα από εκείνα μεθόδους τρίχας lightening, που μπορεί να γίνει με διάφορους διαφορετικούς τρόπους. Αν είστε αντίθετος η ιδέα της χρωματισμού ολόκληρο μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε πάγωμα μαλλιά. Μαλλιά πάγωμα συνεπάγεται ελάφρυνση ορισμένα τμήματα της τρίχας, επιτρέποντας σε τρίτους να παραμείνουν σκοτεινές. Ο σημαντικότερος παράγοντας σχετικά πάγωμα τρίχα είναι ότι η τρίχα πρέπει να λευκανθεί σε τρόπον ώστε το φως μαλλιά συνδυάσουν μέσα με σκοτάδι αυτούς φυσικά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το πάγωμα των μαλλιών και κάποιες τρίχες πάγωμα ιδέες.
Τι είναι τα μαλλιά ζαχαροαλοιφή
Τώρα, ξέρετε ότι πάγωμα μαλλιών είναι μια μέθοδος της τρίχας αστραπή, που περιλαμβάνουν λεύκανση των επιμέρους σκέλη ή συμβουλές για τα μαλλιά. Πάγωμα συμβουλές μαλλιών είναι γνωστό ως ανατροπή. Hair πάγωμα παράγει ένα φινίρισμα αλάτι και το πιπέρι στα μαλλιά. Είναι πάντα καλύτερο να το κάνει σε ένα σαλόνι, αλλά μερικοί άνθρωποι δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι. Σήμερα, κιτ πάγωμα μαλλιών είναι επίσης διαθέσιμες στην αγορά και αυτά τα πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πάγωμα μαλλιά στο σπίτι. Tipping είναι ένας από δημοφιλείς τύπους ζαχαροαλοιφή μαλλιών και είναι κατάλληλο για εκείνους με βραχυπρόθεσμους ή στρωματοειδούς κουρέματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα διαφορετικές ιδέες ζαχαροαλοιφή μαλλιών.
Ζαχαροαλοιφή Ιδέες Hair
Πάγωμα μαλλιά μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μοναδικό στυλ όπως γίνεται από την υιοθέτηση ιδεών χρώμα μαλλιών. Φιλοδώρημα είναι ένα από τα δημοφιλή μαλλιά πάγωμα ύφος, ειδικά σε νέους άνδρες. Στην περίπτωση ανατροπής, είναι μόνο μερικά εκατοστά (μία ή δύο) από τις άκρες hair παγωμένος, έτσι ώστε να πάρετε μια δραματική επίδραση. Αυτή η μέθοδος είναι καλύτερη για τους ανθρώπους με κοντά μαλλιά και εκείνων με αιχμηρός or στρωματοειδούς κουρέματα. Μια άλλη μέθοδος είναι να δημιουργηθεί παγωμένος στρώματα στην τρίχες. Αυτό γίνεται με γλάσο στρώματα της τρίχας, με αποτέλεσμα να παράγει μια εκπληκτική αντίθεση μεταξύ του παγωμένα στρώματα και το υπόλοιπο ανεπεξέργαστα τμήματα. Αυτή η μέθοδος είναι καταλληλότερη για σύντομες κουρέματος ή στρώματα μαλλιά μεσαίου μήκους. Μπορείτε επίσης να πάτε για παγωμένος τονίζει, γεγονός που δημιουργεί διάφορες αποχρώσεις ξανθά στα μαλλιά. Μια άλλη μέθοδος είναι αντίστροφη πάγωμα, που γίνεται κυρίως στα μαλλιά, που είναι πάρα πολύ φως. Σε αντίστροφη ζαχαροαλοιφή, είναι μικρά μέρη των μαλλιών χρώματος με πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Στην περίπτωση αυτή, οι επιλεγμένες αποχρώσεις που είναι πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Αυτό δίνει μια πιο φυσική εμφάνιση στα μαλλιά. Διαβάστε περισσότερα για τη λεύκανση των μαλλιών.
Τώρα, έχετε μια βασική κατανόηση σχετικά με το πάγωμα των μαλλιών. Συνήθως, τα μαλλιά πάγωμα καπάκι με τρύπες είναι εξασφαλισμένα γύρω από το κεφάλι σφιχτά. Ένα τράβηγμα βελόνα χρησιμοποιείται για να πάρουν σκέλη της τρίχας μέσω της τρύπες. Το επόμενο βήμα αποτελεί η εφαρμογή του προετοιμασμένου χλωρίνης στο τρίχες που καλύπτονται με μεμβράνη. Χρειάζονται περίπου 30 έως 50 λεπτά για την επίτευξη του επιθυμητού χρώματος. Έτσι, το χρώμα μαλλιών ελέγχεται κάθε λίγο και λιγάκι. Μετά την τρίχα να πάρει την επιθυμητή χρώμα, έκπλυση, λούσιμο και κλιματισμού γίνεται, με τη πάγωμα καπάκι. Μετά την εφαρμογή της conditioner, το καπάκι αφαιρείται και η τρίχα είναι να ξεπλένονται εκ νέου. Αυτή είναι η διαδικασία του παγώματος, όμως, είναι πάντα σκόπιμο να πάρει το πάγωμα γίνεται από ένα ινστιτούτο για καλύτερα αποτελέσματα. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε στο σπίτι, τα παραπάνω δήλωσε μαλλιά πάγωμα συμβουλές μπορεί να είναι κάποια βοήθεια.