Κόκκινο Αποχρώσεις Hair

Κόκκινο μαλλιά έχει γοητευμένη πολλούς για αιώνες. The λόγος για σπανιότητα κόκκινα αποχρώσεις τρίχα αποδίδεται γενετική. Μόνο 4% του ανθρώπινου πληθυσμού είναι γνωστό έχουν φυσικό κόκκινο χρώμα μαλλιά. Περισσότεροι κοκκινομάλλες κατοικήσουν περιοχές κατά μήκος της δυτική ακτή της Ευρώπης, ειδικά στη Σκωτία, Αγγλία και Ιρλανδία. Το κόκκινο χρωμοσώματος που φυσικά χρώματα η τρίχα, αποτελεί υπολειπόμενο γονίδιο. Τόσο οι γονείς πρέπει posses η γονίδιο για το παιδί να κληρονομήσει αυτήν. Δυστυχώς, η χρωμόσωμα είναι τόσο αδύναμη, ότι παίρνει καταδυναστεύτηκε από μαύρο ή καφέ γονιδίου, περαιτέρω σαμποτάζ οι πιθανότητες φορώντας παραμικρή χροιά του κόκκινου ανταύγειες. Αλλά η ομορφιά της κόκκινες αποχρώσεις μαλλιά έρχεται με ένα βαρύ τίμημα. Κοκκινομάλλες είναι εξαιρετικά έκθεση, η οποία τα καθιστά ευπαθή σε υπεριώδη ακτινοβολία, προκαλώντας στιγμιαία από έγκαυμα της επιδερμίδας. Επιπλέον, κάθε σκέλος της τρίχας τους είναι παχύτερο από οποιαδήποτε άλλη φυσικά βαμμένα μαλλιά. Έτσι, η πυκνότητα είναι μικρότερη από την άλλες ομολόγους, γι μπορούν υποφέρουν από τριχόπτωση και λέπτυνση.
Διαφορετικές Αποχρώσεις του Ερυθρού Hair
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν γεννιούνται με την πύρινη κλειδαριές, χρωματισμός των υφιστάμενων κλειδαριές είναι μονόδρομος. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου χρώμα μαλλιών. Κάθε σκιά έχει να φορεθεί με κάποια χροιά, να φέρει έξω το καλύτερο σε σας. Επιπλέον, υφιστάμενων φυσικό χρώμα μαλλιών θα ο αποφασιστικός παράγοντας. Ας δούμε ποια είναι τα εκτιμήσεις χρειάζεστε να κρατήσετε κατά νου για την επιλογή ένα κόκκινο χρώμα, που σας ταιριάζει το καλύτερο και ποιες είναι οι διάφορες ιδέες χρώμα μαλλιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Blonde Τρίχα με Δίκαιου Skin? Με ξανθά μαλλιά και δίκαιη δέρμα μπορείτε εντελώς χρώμα μαλλιά σας μια φωτεινή κόκκινη. Εάν έχετε λεπτή τρίχα, προσέξτε ενώ χρησιμοποιείτε προϊόντα χρώμα μαλλιών. Στύλοι τρίχα θα απαιτήσει εντατικότερης μαλλιά χρωστικές παρά λεπτή τρίχα. Εάν χρησιμοποιείτε henna και έχουν λεπτή τρίχα, μην αφήστε επί μακρόν. Δεν θέλουμε να είστε μοιάζοντας ένα καρότο! Περισσότερα σχετικά με τα κόκκινα μαλλιά με ξανθά τονίζει.
Ξανθό Σκούρο και Μεσαίων Skin Τόνος? Αναλόγως της Undertones του χρώματος δέρματός σας, μπορείτε πειραματιστείτε με μια παλέτα χρώματα. Αν το δέρμα σας έχει μια κίτρινη απόχρωση, μπορείτε να πάτε για τζίντζερ, Auburn, russet ή χαλκό κοτσίδες. Μια ελιάς τόνος διαθέτει ζεστή έφεση. Έτσι μπορείτε να φορούν κεράσι κόκκινο, μπορντό και άλλες αποχρώσεις έντονων κόκκινο.
Σκούρο Καφέ Μαλλιά και Olive Δέρμα? Λατρεύω αυτό τύπο δέρματος. Η εξωτική ηλιόλουστο δέρματος και τον αισθησιακό καφετιά κλειδαριές, δεν χρειάζονται καμία τεχνητό χρώμα για περαιτέρω beautification. Αν όμως ακόμα να επιλέξετε να φορούν μερικές κόκκινες αποχρώσεις για τα μαλλιά, βαθιά κόκκινα, χρώματα δαμάσκηνο, μπορντό και καφέ έγιναν για σένα. Μπορείτε να επισημάνετε μερικά πλέξη ή χρώμα αυτούς εντελώς, η επιλογή είναι δική σας.
Μαύρο Μαλλιά και Dark Δέρμα? Μαύρη είναι όμορφο, αριστοκρατικό και κομψό. Είναι ένα ουδέτερο χρώμα, το οποίο φαίνεται χαριτωμένο with λάμψη και όγκο. Ωστόσο, εφόσον έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, θερμότερο και βαθύτερη σκιές κόκκινου θα επαινέσει ύφος σας. Φορέστε λεπτό κυριότερα σημεία του κόκκινου χρώματος για να προσθέσετε ένα μυστήριο με τα πανέμορφα κλειδαριές. Ανεπαίσθητες κόκκινο αποχρώσεις μαλλιών των χρωμάτων κρασί και σκούρο κόκκινο σίγουρα θα σας κάνει μια turner κεφάλι!
Διαβάστε περισσότερα για:, σκοτεινό Κόκκινο Χρώμα μαλλιών ιδέες, Σκούρο Κόκκινο για τα μαλλιά · Η τακτική έκθεση στον ήλιο και τον καιρό, γενικά, κάνει κόκκινες αποχρώσεις μαλλιά ξεθωριάζουν εύκολα. Έτσι, χρησιμοποιήστε ένα χρώμα προστατεύοντας σαμπουάν. Να φέρει πίσω το αποχρώσεις, απλά παλτό μαλλιά σας με χέννα για 15 - 20 λεπτά και πλένεται off. Αυτό θα αναβιώσει τις χαμένες χρώμα και διασφάλιση ορθής περιποίησης μαλλιών. Ενίοτε χρώμα μαλλιά μπορεί βλάβη το δέρμα, έτσι εκτελέστε μια δοκιμή patch πριν ξεκινήσετε χρωματισμό. Hair χρώματα είναι ένας μεγάλος τρόπος φορώντας μαλλιά σας με ένα λοφίο. Έτσι φορέστε κοτσίδες σας, ένα πικάντικο κόκκινο να φέρει έξω την αινιγματική ακόμη φλογερό πλευρά μέσα σου!