Εκμίσθωση Go Quotes

Κανείς δεν θέλει να κάνει τίποτα εναντίον επιθυμούν κάποιου. Και να αφήσουμε κάτι που δεν μπορεί να είναι κατοχή σας, αλλά ότι ανήκει σε σας, είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Ο φόβος ότι τα πράγματα δε θα παραμείνει η ίδια, αν αφήσει να πάει μας κάνει συμβιβασμό κατά την επιθυμία μας. Αλλά όταν έχουμε αφήσει να πάει για κάτι, δεν αισθανόμαστε την πολύ επίφοβη και φαντάστηκε τον πόνο, στην πραγματικότητα, μπορούμε να εμπειρία που χαμένο ανάσα! Οι ακόλουθες αφήσει να πάει εισαγωγικά και ρήσεις θα σας πουν το ίδιο πράγμα, αλλά με τρόπο ποιητικό! Διαβάστε περισσότερα για τα αποσπάσματα σχετικά με τη μετακίνηση του.
Αφήσει να πάει του παρελθόντος Quotes
Αναπνέουμε. Και να θυμηθείτε ότι αυτή τη στιγμή είναι η μόνη που γνωρίζετε έχετε σίγουρα. - Winfrey Oprah.
Αφήσει να πάει δεν σημαίνει να εγκαταλείψουμε, αλλά αποδέχεται ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να είναι. - Ανώνυμος.
Αφήνοντας το επιβεβαιώνει πάνε όλα γίνεται τίποτα. Ο κόσμος έχει κερδίσει από όσους άφησε να φύγει. Αλλά κατά την προσπάθειά σας και να δοκιμάσετε. Ο κόσμος είναι πέρα ​​από τη νίκη. - Tzu Λάος.
Αληθινή αγάπη δεν έχει ένα καλό τέλος, γιατί η αληθινή αγάπη δεν σταματά ποτέ. Να αφήσει να πάει είναι ένας τρόπος να πούμε σ 'αγαπώ. - Ανώνυμος.
Το θάρρος είναι η δύναμη να αφήσει να πάει από τα γνωστά. - Lindquist Raymond.
Δημιουργικότητα μπορεί να περιγραφεί ως αφήσει να πάει του βεβαιότητες. - Sheehy Gail.
Είθε ο Θεός να τεθεί ένα ξόρκι για σένα. Έτσι δεν θα ξεχάσω. - Ανώνυμος.
Κάθε φορά που έκλαψα θα επέμενε πάντα με κάνει να αισθάνομαι σαν θα αλλάξει τον κόσμο αν μπορούσε έτσι δεν μπορούσε να μου κάνει κακό πια. Αλλά τώρα Είμαι φωνάξει και αυτός δεν είναι εδώ. - Ανώνυμος.
Να πάρει πάνω από μια επίπονη εμπειρία είναι σαν διασταύρωση φραγμούς πιθήκων. Θα πρέπει να αφήσει να πάει σε κάποιο σημείο για να προχωρήσουμε. - Ανώνυμος.
Κρέμασμα σε αγανάκτηση πρέπει να αφήσουμε κάποιον που περιφρονούν live μίσθωμα-ελεύθερο στο κεφάλι σας. - Ann Landers.
Εσωτερική ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν εμείς συγχώρεση πρακτική. Η συγχώρεση είναι να αφήσει να πάει από το παρελθόν, και επομένως τα μέσα για τη διόρθωση λανθασμένες αντιλήψεις μας. - Gerald Jampolsky.
Ας πάμε. Γιατί προσκολλώνται σε πόνο; Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για τα λάθη του χθες. Δεν είναι δική σας να κρίνουμε. Γιατί να παραμείνουμε σε αυτό ακριβώς που σας κρατά από την ελπίδα και την αγάπη; - Μπουσκάλια Leo.
Loving κάποιος τους αφήνοντας ελεύθερους, αφήνοντας τους να πάνε. - Κέιτ Γουίνσλετ.
Οι άνθρωποι έχουν μια δυσκολία να αφήσει να πάει του πόνου τους. Από το φόβο που προτιμούν ταλαιπωρία που είναι εξοικειωμένοι. - Hanh Nhat Thich.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι κτήσης από αυτό το κάνει ένα ισχυρό? Μερικές φορές είναι να αφήσει να πάει. - Robinson Σύλβια.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χάσετε κάποιον από το παρελθόν σου. Υπάρχει ένας λόγος που δεν το κάνουν για το μέλλον σας. - Ανώνυμος.
Μερικές φορές να είσαι φίλος σημαίνει έλεγχο της τέχνης του χρόνου. Υπάρχει χρόνος για τη σιωπή. Ένας χρόνος να αφήσει να πάει και επιτρέπουν στους ανθρώπους να τους ρίξει στη μοίρα τους. Κι ένα χρόνο να προετοιμαστούν για να πάρει τα κομμάτια όταν είναι όλο. - Naylor Gloria.
Σηκωθείτε και περπατήστε έξω από το ιστορικό σας. - Phil McGraw.
Αληθινά αγαπώντας ένα άλλο μέσο να αφήσει να πάει των προσδοκιών όλων. Αυτό σημαίνει πλήρη αποδοχή, ακόμη γιορτή του προσωπικότητας του άλλου. - Karen Κέισι.
Διαβάστε περισσότερα για:
Αποσπάσματα για τις αναμνήσεις? Αποσπάσματα για τη φιλία και Μνήμες? Sad Αποσπάσματα για τη ζωή? Διάσημοι Quotes? Letting Go of Love Quotes
Όταν σε βλέπω να χαμογελά και να ξέρετε ότι δεν είναι για μένα, δηλαδή όταν θα σας λείψει περισσότερο. - Ανώνυμος.
Δεν λείπει, μου λείπει που νόμιζα ότι ήταν. - Ανώνυμος.
Υπάρχουν πράγματα που ποτέ δεν θέλουμε να αφήσει να πάει, οι άνθρωποι δεν θέλουμε ποτέ να αφήσουμε πίσω. Αλλά να έχετε κατά νου ότι αφήσει να πάει δεν είναι το τέλος του κόσμου, αυτό είναι η αρχή μιας νέας ζωής. - Ανώνυμος.
Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αφήσει να πάει από τη ζωή που έχουμε προγραμματίσει, έτσι ώστε να δεχθεί την ζωή που μας περιμένει. - Campbell Joseph.
Δεν μπορούμε ποτέ να γυρίσει πίσω στις σελίδες του χρόνου, αν και ενδέχεται να επιθυμούν να ξαναζήσουμε μία ευτυχής στιγμή, ή πείτε αντίο μόνο μία τελευταία φορά, δεν μπορούμε ποτέ να, επειδή την άμμο του χρόνου συνεχίζουν να πέφτουν, και εμείς δεν μπορεί να γυρίσει την κλεψύδρα άνω . - Ανώνυμος.
Όταν αφήσεις αυτό που είμαι, μπορώ να γίνω αυτό που μπορεί να είναι. - Tzu Λάος.
Σας έχουν προειδοποιήσει να αφήσει τη χρυσή ώρα ολίσθησης από. Ναι, αλλά μερικές από αυτές είναι χρυσή μόνο και μόνο επειδή εμείς να τους αφήσουμε να γλιστρήσει από. - James Matthew Barrie.
You δεν αφήνουν ποτέ κάποιον πίσω, παίρνετε ένα μέρος τους μαζί σας και να αφήσει ένα κομμάτι του εαυτού σας πίσω. - Ανώνυμος.
Μερικές φορές αγαπάς κάτι τόσο πολύ που πονάει να την εγκαταλείψουν, αλλά θα πρέπει. Μερικές φορές πονάει πάρα πολύ για να παραμείνει στην αυτό το πράγμα που αγαπάτε. Και μερικές φορές αφήσεις αυτό που αγαπούν γιατί πονάει, αλλά στη συνέχεια, μόλις μερικές φορές να το πάρει πίσω και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από ποτέ. - Ανώνυμος.
Όσο πιο σκληρά πολεμάτε για να διατηρήσει σε συγκεκριμένες υποθέσεις, η μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει χρυσού σε αφήσει να πάει από αυτούς. - John Seely Μπράουν.
Σκεφθείτε τα συνημμένα που καταστρέφουν τη στιβάδα συναισθηματική σας αποθέματα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αφήσει να φύγουν. - Winfrey Oprah.
Γιατί οι άνθρωποι πρέπει να χάσουν τα πράγματα για να ανακαλύψει τι πραγματικά σημαίνουν; - Ανώνυμος.
Όταν είστε στην αγάπη και παίρνετε κακό είναι σαν μια περικοπή. Θα θεραπεύσει, αλλά θα υπάρχει πάντα μια ουλή. - Ανώνυμος.
Μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας στα πράγματα που δεν θέλετε να δούμε, αλλά δεν μπορείτε να κλείσετε την καρδιά σας στα πράγματα που δεν θέλετε να αισθάνεστε. - Ανώνυμος. ? Sad Αποσπάσματα για Αγάπη? Lost Love Quotes? Σπασμένη Καρδιά μετοχής? Movie Quotes? Letting Go Quotes - Σχέσεις
Ο πόνος που σημειώθηκαν κατά έναν χωρισμό είναι τόσο άτομο ως τρισεκατομμύρια των ανθρώπων που πηγαίνουν μέσα από αυτό. - Luv Tigress.
Πίστεψέ με, δεν το παρελθόν η αγάπη είναι τόσο υπέροχο σαν ραγισμένη καρδιά μπορεί να τους κάνει να είναι έξω. - Ανώνυμος.
Το αστείο με αποσυνθέσεις είναι αυτοί επισημάνω αυτό που δεν ήξεραν ούτε που είχαμε, αλλά δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψει στη μάχη ενόπλων με αυτή τη γνώση. - Ανώνυμος.
Ήμουν αναγεννήθηκε όταν φίλησα μου πρώτα. Μέρος μου πέθανε όταν μ 'άφησες. Αλλά τώρα ζω ακόμα, περιμένοντας την ημέρα που θα επιστρέψετε σε μένα. - Ανώνυμος.
Είστε πάντα εκεί για μένα και έτσι μπορείτε να μου δώσετε το θάρρος να σταθεί μόνο του. - Ανώνυμος.
Γιατί μ 'αφήνεις; Πότε με αφήσεις; Όταν ήμουν όταν συνέβη αυτό; - Ανώνυμος.
Μπορείτε να πάρετε τα πόδια την καρδιά μου και μπορείτε να αφαιρέσετε τον λόγο μου για να ξυπνήσετε το πρωί, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε μακριά τη δυνατότητά μου να τα πάρει δεξιά πίσω από σας. - Ανώνυμος.
Μου έδωσε τίποτα, και το πήρε μαζί του όταν έφυγε. - Ανώνυμος.
Σκληρός του να πει μυαλό σας να σταματήσει να αγαπά κάποιος αν η καρδιά σας κάνει ακόμη. - Ανώνυμος.
Ακόμη και όταν χύνει την καρδιά μου σε εσάς, δεν είμαι σίγουρος ότι δείχνει ότι σε αγαπώ περισσότερο από ό, τι εσείς θα ξέρετε ποτέ. - Ανώνυμος.
Μην πάρετε άλλο είναι κακό γνώμη σας, όπως η αλήθεια. άλλοι Τίποτε δεν διανοηθεί να πει για σας είναι για σας, αλλά μάλλον μια αντανάκλαση της δικής τους πραγματικότητας. - Ανώνυμος.
Obsession είναι η αίσθηση φοβάται ότι μπορεί να χάσουν τον? Αποκόλληση ξέρει ότι μπορεί να σας χάσει? Και η απάθεια είναι το παρελθόν τεταμένη και των δύο. - Ανώνυμος.
Βασισμένο σε μία σειρά κακών αποσυνθέσεις, αναγκάστηκα να εξετάσει την επιλογή μου από τους εταίρους. Σίγουρα, αυτό πρέπει να μου καταργηθεί από κάθε αδικοπραγία. - Ανώνυμος.
Μπορώ να αγκαλιάσει, κρατήστε τη δική χέρι μου, αγάπη μου-αλλά δεν μπορώ να βλέμμα στα δικά μου τα μάτια και αισθάνομαι δικό ψυχή μου με σηκώσω. - Ανώνυμος.
Μια αγάπη δεν είναι μόνο καταναλώνει, αλλά σκασίλα μπορούν να είναι. - Ανώνυμος.
Κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι έχει τουλάχιστον ένα χωρισμό πίσω τους. - Ανώνυμος.
Μερικές φορές είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον επειδή είστε τόσο φοβισμένος να χάσει τους. - Ανώνυμος.
Ξέρω στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να σωρευτικώς, οπότε εγώ στενή απλά μάτια μου και έχετε δίκιο εδώ μαζί μου στα όνειρά μου εσείς ορυχείο είστε πάντα. - Ανώνυμος.
Σκοτάδι της νύχτας δεν έρχεται μετά από τη χρυσή λάμψη του ήλιου της ημέρας αλλά πριν. - Ανώνυμος.
Κανείς δεν είναι γλιτώσει τον πόνο της απόρριψης, εκτός από την άγνοια και το ανόητο. Ποιες εκ μου συμβαίνει ακριβώς να είναι δύο. - Ανώνυμος.
Διαβάστε περισσότερα για:
Relationship Quotes; Relationship μετοχής Ρήσεις; Relationships and Παραθέσεις σχετικά με αυτές · Hope you άρεσε above collection of άφημα εισαγωγικά και γνωμικά. Μετά την ανάγνωση του παραπάνω αποσπάσματα, θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές, το καλύτερο πράγμα είναι να αφήσει να πάει. Έτσι, δεν αισθάνονται μπλε, επειδή κάτι είναι καλύτερο σας περιμένει!