Campfire Παιχνίδια

Έλα καλοκαίρι και τα πιο ενδιαφέροντα πράγμα που ανυπομονώ να κάνουμε είναι να έχει campfire κόμμα στο σπίτι μου, και καλώντας όλους τους φίλους μου σε αυτό. Campfire κόμματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρει τους ανθρώπους μαζί και επανασύνδεση. Δεν ξέρω τι έχει να κάνει η χρυσή φωτιά, ριπή αστέρια στον ουρανό και τον ήχο του ξύλου βρεθώ στη φωτιά, που κάνει τους ανθρώπους χάσει όλες τις αναστολές τους και αποκαλύπτουν τον αληθινό εαυτό τους ο ένας στον άλλο. Φυσικά, τα παιχνίδια φωτιά διασκέδαση προσθέτουν τα χαρίσματα αυτών των κομμάτων, όπως κανένας. Εδώ είναι μερικά παιχνίδια να παίξουν γύρω από τη φωτιά, η οποία φέρει έξω το καλύτερο σε ανθρώπους και να κάνει φωτιά διασκέδαση κόμματα και ευχάριστη. Διαβάστε περισσότερα για παιχνίδια κόμμα.
Campfire παιχνίδια για τη Νεολαία
Αλήθεια ή τολμά? Η αλήθεια ή τολμά είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για μια πυρά προσκόπων. Είναι can να είναι διασκεδαστική και προσθέτουν το καρύκευμα στο κόμμα όπως κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπορούν. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι και κάποια καινοτόμο σκέψη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με την περιστροφή της φιάλης. Όταν το μπουκάλι στάσεις, την προσωπικότητα που είναι στραμμένο προς την κατεύθυνση, μπορούν να ζητήσουν από κανέναν στην ομάδα Truth or Dare. The answerer πρέπει να επιλέγει μία από αυτές. Εάν επιλέξει αλήθεια, πρόσωπο μπορεί θέσω κάποια αμηχανία ή άβολα ερωτήματα από την προσωπική του ζωή. Αν επιλέξει τολμούν, μπορεί να ζητηθεί να κάνει κάτι πραγματικά ανόητο ή εξίσου ενοχλητικό. Ορισμένα από τα ερωτήματα διασκέδασης που μπορούν να τίθενται είναι Ποιος είναι αυτός ενός προσώπου από την κάποιον που ποτέ δεν θα ποτέ ημερομηνία και γιατί;, πότε χάσει την παρθενιά του και με ποιους;, Πόσες φορές εσείς σκέφτονται το σεξ σε μια μέρα ; Παραδείγματα κ.λπ. κάποιων τολμά είναι Βγάλτε τα τρία από τα στοιχεία τα ρούχα σας, το πρόσωπο Γλεώστε κάποιου, και το πρόσωπο πρέπει να είναι του αντίθετου φύλου, κάνει έξω με ένα bottleetc. Διαβάστε περισσότερα για κατάλογο αλήθεια ή τολμούν ερωτήσεις.
Φιλί την αρκούδα? Άλλο ένα διασκεδαστικό παιχνίδι είναι φιλί της αρκούδας. Αν είστε ο οικοδεσπότης τότε θα αρχίσετε αυτό το παιχνίδι με το ρητό, σ 'αγαπώ να φέρουν και θέλω να του φιλήσει το μέτωπο σας, και να το παρακολουθούμε με το φιλί στην κορυφή της φιάλης. Στη συνέχεια θα περάσει το μπουκάλι για να του προσώπου στα αριστερά σας, έχει πάρα πολύ να επαναλάβει τα ίδια λόγια, αλλά να επιλέξετε ένα διαφορετικό μέρος του σώματος. Εάν επιλέξει πόδια, έχει να φιλήσουν τη βάση της φιάλης. Το μπουκάλι είναι επίσης μετακυλίεται σε όλους με τον κύκλο, μέχρι που φτάνει πίσω στον κεντρικό υπολογιστή. Από εδώ για το παιχνίδι διασκέδασης θα γίνει. Ξεκινώντας από τον κεντρικό υπολογιστή, ο καθένας έχει να φιλήσει το πρόσωπο στα δεξιά τους, στο ίδιο μέρος του σώματος, καθώς ήθελε να φιλήσει την αρκούδα, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λόγια, απλά replacing να φέρει με το όνομα του προσώπου.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πικ-νικ και των συμβαλλομένων μερών Αγώνες · Εξωτερική Κόμμα Αγώνες · Campfire παιχνίδια για παιδιά
Βρείτε Σχήματα? Για πολύ μικρά παιδιά, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μπορεί να είναι να βρεθεί σχήματα στα αστέρια και τα σύννεφα, στον ουρανό. Απλά εξαπλωθεί μια κουβέρτα και να κάνουν τα παιδιά βρίσκονται στις πλάτες τους σε αυτό. Στη συνέχεια μπορούν να επισημάνει τα σχήματα που τα σύννεφα ή τα αστέρια που καταβάλλουμε για έναν ενήλικα. Το παιδί που έρχεται με μέγιστο αριθμό σχημάτων, κερδίζει.
Catch Me Wink? Για να παίξετε αυτό, κάνει τα παιδιά κάθονται σε κύκλο. Τώρα, να τους δώσουμε τις μικρές chits του χαρτιού. Σε μια από τις chits, ο δολοφόνος λέξη θα πρέπει να είναι γραπτή. Το παιδί που παίρνει αυτό το παιδάκι, πρέπει να κλείνει το μάτι σε κάθε άλλο παιδί στην ομάδα. Αυτός που έχει έκλεισε το μάτι, πρέπει στη συνέχεια να προσποιηθεί ότι είναι νεκρός. Σε περίπτωση που τα άλλα παιδιά στην ομάδα να πάρουν το παιδί κλείσιμο του ματιού, τότε είναι εκτός. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι δύο παιδιά είναι αριστερά, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί τότε νικητές.
Διαβάστε περισσότερα για:? Fun παιχνίδια για παιδιά? Εξωτερική Κόμμα παιχνίδια για παιδιά? Συμμετοχή, χιουμοριστική και αστεία παιχνίδια φωτιά, όπως αυτοί αναφέρονται ανωτέρω, σηκώστε τα πνεύματα των φιλοξενουμένων και να κάνει το κόμμα διασκεδαστική και αξέχαστη. Έτσι, την επόμενη φορά που έχετε μια φωτιά κόμμα, περιλαμβάνει μερικά από αυτά τα παιχνίδια και να δούμε τους καλεσμένους σας πάει ζα ζα πάνω τους.