Μορφές τρίχας Bun

Classic και σικ ή διασκέδαση και αβίαστη, στυλ bun μαλλιών είναι μια συμπάθεια μεταξύ διασημότητες και στιλίστες τρίχας παγκοσμίως. Από τις αρχές της Κίνας κυρίες στη βασίλισσα Βικτόρια και τώρα οι celebrities του Hollywood, όλοι φαίνεται να λατρεύουν την λαμπερό updos, η επίσημη ψωμάκια μαλλιά ή βρώμικο στυλ κουλούρι. Πριν μπορείτε να επιλέξετε από τα διαφορετικά στυλ bun τρίχας, είναι σημαντικό να λάβει υπόψη το βλέμμα είστε μετά. Οπότε εάν μια συνέντευξη εργασίας, κατόπιν να θελήσετε να επιλέξουν έναν σφιχτό επίσημης bun τρίχα ενώ μια casually ακατάστατο ύφους bun τρίχας θα ταιριάξει ημέρα σας έξω με τα κορίτσια. Εδώ είναι μερικές ιδέες ύφος τρίχας bun να βοηθήσει επιλέγετε το τέλειο βλέμμα για την περίσταση.
Long μορφές Bun Hair
Βασικές Hair Bun Style? Η βασική στυλ bun μαλλιά είναι απλό και εύκολο να το κάνουμε, ιδίως, αν έχετε μέσο μήκος μακριά μαλλιά. Για την πραγματοποίηση αυτής hairstyle, πρέπει να κάνετε πρώτα μια βασικής αλογοουρά και ασφαλίστε με ένα λαστιχάκι. Τώρα συστροφή ολόκληρο αλογοουρά και πηνίο η συστροφή γύρω ίδια. Μόλις έχετε κουλουριασμένο σε όλο το μήκος της αλογοουρά, πτυχώστε τη λήξη των υπολοίπων μαλλιών με εξωτερικό πηνίο. Τώρα κρατήστε το κουλούρι στη θέση με ένα χέρι και σπρώξτε μία μαλλιά ραβδί ίσια στον έξω πηνίου μέχρι η άκρη της αγγίζει ραβδί κεφάλι σας. Διαβάστε περισσότερα για κούρεμα στυλ και ιδέες.
Γαλλική Loop Style? Περισσότερα όπως το κλασικό γαλλική συστροφή, η γαλλική στυλ βρόχος αποτελεί κομψή Κούρεμα σχεδιαστεί ειδικά για μακριά μαλλιά. Αυτό το ύφος bun τρίχας έργων μεγάλη για επίσημης εκδηλώσεις και πάρτι. Να κάνετε το γαλλική βρόχο, συλλέξτε μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και συστροφή μερικά μέρος της τρίχας, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερη. Ενώ συστροφή τα μαλλιά, ανασηκώστε το αλογοουρά επάνω και συνεχίστε στρίβοντας για ολόκληρη μήκος του μαλλιών. Τώρα κρατήστε το άκρα του στρεπτού αλογοουρά με δεξή σας καθώς πιάστε μέση του το με αριστερό χέρι σας. Κάνετε ένα βρόχο και πιέτα τις άκρες κατέχει ο δεξί χέρι υπό στρεπτού μαλλιά. Ασφαλίστε το χτένισμα με φουρκέτα και η χρήση μικρών καρφίτσες bobby για να κρατήσει τα μαλλιά σε εφαρμογή. Διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη χτενίσματα.
Σινιόν Hair Bun Styles? Απατηλά απλός να στυλ, το κλασικό στυλ bun σινιόν είναι κλασικά και κομψά hairstyles που θα ταιρίαζε μια επίσημη περίσταση. Να δημιουργήσετε ένα κουλούρι σινιόν, χρησιμοποιήστε βούρτσα κουπί να εξομαλύνουν μαλλιά σας ίσια πίσω και έπειτα συλλέξει τις μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά ξεκινώντας στο σβέρκο του λαιμού σας. Secure με μια ζώνη τρίχα. Σήμερα χωρίσει την αλογοουρά στο μισό και και συστροφή ένα τμήμα των μαλλιών και στερεώστε με μια καρφίτσα bobby. Τώρα επαναλάβετε αυτό με την άλλη πλευρά και εξομαλύνουν τα αδέσποτα τρίχες με μια οδοντόβουρτσα.
Read more on:? Τυπική Hairstyles για Long Μαλλιά? Πανηγυρική hairstyles και Τυπική Updos? Short Hair Bun Styles
Casual πασάλειμμα Hair Bun Styles? Είτε θέλετε να φόρεμα για νύχτα έξω ενός κοριτσιού ή μια συναυλία ροκ στην πόλη σας, casual ακατάστατα ψωμάκια φαίνονται αρκετά funky και δροσερό. Επιπλέον, μπορείτε να τη δημιουργία αυτής της updo για κοντά μαλλιά επίσης. Για να πάρετε το ύφος, τσουγκράνα χεριών σας μέσα από τα μαλλιά για να συγκεντρώσει σε ένα πόνι στη μέση του πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Τώρα διαστρεβλώνονται οι αλογοουρά σε ένα κουλούρι και ασφαλή με κάτοχο αλογοουρά. Αφήστε το τελειώνει ραβδί έξω λίγο για ένα πιό ακατάστατο Ούμα βλέμμα Thurman. Διαβάστε περισσότερα για κοντά κουρέματα.
Κοντά μαλλιά σινιόν Τσουρέκια? Κλασικό κοστούμι σινιόν στυλ κοντά μαλλιά σας επίσης. Συγκεντρώστε μαλλιά σας σε συστροφή και κρατήστε σταθερά ενάντια κεφάλι σας ενώ την επισυνάψετε ασφάλεια στη θέση. Για αυτό πειράζω hairstyle δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε φουρκέτες και αυτό στυλ είναι τέλειο για κάθε περίσταση ή ημέρα. Read more on αργότερο hairstyles updo.
Εκτός από αυτά τα εκπληκτικά στυλ bun μαλλιά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ bun μαλλιών όπως barrettes, φανταχτερά hairbands, κρυστάλλινα διαφάνειες κουλούρι, σφιγκτήρες αλιγάτορα, τα νύχια και τα μαλλιά σαγόνι μπαστούνια. Τα εξαρτήματα αυτά μπορεί να συνδυαστεί μακριά με το ύφος bun γάμο των μαλλιών και με άλλες τυπικές μορφές κουλούρι. Έτσι, εάν θέλετε γρήγορα και όμορφα χτενίσματα δεν χρόνου, τότε σου στυλ bun θα πρέπει να εργαστεί πολύ για σας.