Brick υποδείγματα Patio

Εάν είστε αναποφάσιστοι για το είδος των υλικών, των προτύπων και των τούβλων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό των αίθριο τούβλο, μην ανησυχείτε? Δεν είναι ούτε δύσκολη ΟΥΤΕ ΟΤΙ περίπλοκη όσο νομίζετε. Ως Μάλιστα, περισσότερες σχέδια patio τούβλου μπορεί εύκολα να εφαρμοστούν και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι σε λίγα απλά βήματα. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε το σωστά εργαλεία και εσείς θα πάρετε μια μακράς διαρκείας σχέδια patio. Εδώ συζητάμε κάποιες ιδέες σχεδιασμού τούβλο patio που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσει μια καλύτερη αίσθηση στο σπίτι σας. Διαβάστε περισσότερα σχέδια patio κατωφλιών.
Είδη Brick υποδείγματα Patio? Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών, ενώ επιλέγετε ένα σχέδιο για τα σχέδια αίθριο τούβλο. Μερικά από αυτά είναι:
Ψαροκόκκαλο Pattern? Στην ψαροκόκκαλων μοτίβο καθένα πορεία ανοίγοντας τούβλα εναποτίθενται υπό γωνία 45 ή 90-μοίρες. Με κάθε διαδοχικά το γωνία περιστρέφεται. Αυτό το μοτίβο παρέχει υψηλό βαθμό αλληλοσυνδέονται μεταξύ της τούβλων καθιστώντας έτσι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ανθρώπων.
Basket Weave Pattern? Το καλάθι Weave Pattern καλείται επίσης Σκακιέρα επιστρώσεων, επειδή αυτό μοτίβο απλωμένη στο μορφή σκακιέρας. Αυτό το πρότυπο είναι εύκολο στην εγκατάσταση και είναι ελκυστικό στο μάτι.
Circle Σχεδίαση? Η εγκύκλιος σχέδια patio τούβλου είναι ένας από δημοφιλέστερα, αλλά ένα από τα πιο δύσκολες σχέδια να εγκαταστήσετε. Το πλακόστρωτο υλικό, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι τούβλο, σε αυτό το σχεδιασμό έχουν θεσπιστεί σε ένα κυκλικό σχέδιο δίνει patio σας την εμφάνιση ενός κύκλου. Ίσως επιθυμούσατε να ξέρετε περισσότερα για εγκαθιστώντας pavers αίθριο.
Τυχαία Design? Εάν σκεφτείτε χρησιμοποιώντας τυχαία σχεδίων patio μωσαϊκού για patio σας, θα χρειαζόσαστε διαφορετικά είδη τούβλων ότι πάρα, διαφορετικών μεγεθών. Αυτό δίνει στον αίθριο ένα τολμηρό και ελκυστικό αποτέλεσμα. Τυχαία patio σχεδιασμού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για driveways και διάδρομοι.
Μερικά από τα άλλα σχέδια patio τούβλου περιλαμβάνουν τρέξιμο bond και στοίβα σχεδιασμού ομολόγων. Ανάλογα την επιλογή σας μπορείτε να επιλέξετε να τροποποιήσουν τα σχέδια αυτά σύμφωνα με την επιλογή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μεταβαλλόμενες βλέμμα τους αλλάζοντας τις γωνίες των σχεδίων προαναφέρθηκε. Μόλις λογαριάσετε έξω τη σχεδίαση θέλετε, δημιουργήσετε μια μακέτα προτού να τους καθορίστηκε μονίμως. Ίσως επιθυμούσατε να ξέρετε περισσότερα για σκυρόδεμα σχέδια αίθριο.
Τούβλα να χρησιμοποιηθούν για Αίθρια? Υπάρχουν δύο μεγάλα σύνολα των τούβλων τα οποία χρησιμοποιούνται για σχέδια αίθριο τούβλο - κοινά τούβλα και τούβλα face. Clay είναι το κύριο συστατικό αμφοτέρων αυτούς τους τύπους, αλλά η κύρια διαφορά είναι ότι τούβλα face εφυαλωμένα προτού τροφοδοτούνται. Αυτό κάνει το τούβλα πρόσωπό κηλίδα και σκληρά. Το μειονέκτημα των τούβλων προσώπου είναι που τείνουν να γίνουν ολισθηρές κατά τη διάρκεια του υγρού καιρού.
Υπάρχουν δύο τύποι κοινών τούβλων - SX και MX, οποίες λαό χρησιμοποιούνται σε patios. Εάν η θερμοκρασία το χειμώνα, όπου μένετε, δεν βουτιά κατωτέρω σημείο ψύξης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τούβλων 'SX », ενώ αν η θερμοκρασία χειμώνα συχνά εμβυθίσεις κατωτέρω σημείο ψύξης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τούβλων' MX».
Κονίαμα ή Mortarless Τούβλο υποδείγματα Βεράντα? Ένα από τα πρώτα σχεδιαστικές ιδέες τούβλο patio είναι να αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιούσατε mortarless ή κονιάματος σχέδια patio τούβλου. Κονίαμα δεν είναι τίποτα, αλλά ένα είδος τσιμέντου που χρησιμοποιείται μεταξύ κάθε τούβλο, π.χ. κατά την κατασκευή ενός κτιρίου από τούβλα. Η χρήση κονιάματος αποτελεί παραδοσιακή μέθοδος, αλλά έχουν μερικές παγίδες. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κονίαμα να έχετε κατά νου ότι μπορούν εύκολα να καταστραφούν από τις δονήσεις, τον παγετό και του εδάφους μετατόπιση. Ρωγμές μπορεί να σχηματιστούν εύκολα και μπορούν δύσκολα επανορθώνεται. Σε περίπτωση σκέφτεστε κονίαμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε, λαμβάνοντας την βοήθεια ενός επαγγελματία μπορεί να μια καλύτερη επιλογή στην μακροπρόθεσμα.
σχεδιάζει αίθριο Σήμερα τούβλου που δεν χρησιμοποιούν κονίαμα είναι πολύ πιο δημοφιλή. Αντί να χρησιμοποιούν κονίαμα, κάθε τούβλο είναι adjoined ενάντια αφετέρου και το χώρο που έχει απομείνει στο μεταξύ είναι γεμάτο με άμμο. Μολονότι, υπάρχει φθορά αυτού τύπο κατασκευής διαχρονικά, εγκατάστασης είναι είναι εύκολο, κυρίως για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε αυτό το πράγμα μόνοι σας. Περισσότερα για σκυρόδεμα patio λέκιασμα.
Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε οχήματα άνω patio σας, σχεδιάζει patio διαστρωτήρες τούβλου ήταν ο καταλληλότερος για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του τούβλου είναι περίπου 4x8''με πάχος 1 ½ έως 1 ¼ ίντσες. Αν και υπάρχουν και άλλα μεγέθη, τα αναφερόμενα μέγεθος είναι το καλύτερο μέγεθος συνιστάται. Υπάρχουν μερικά ειδικά σχεδιασμένα ανοίγοντας τούβλα οποίες είναι πολύ σκληρότερα και ανθεκτικό, έτσι πάμε για τους παρά το μαλακό αυτά. Μπορείτε επίσης επιλέξουν να χρησιμοποιούν ιστορικά σχέδια τούβλο, σχέδια μωσαϊκού που κάποτε ήταν χρησιμοποιηθεί σε παλαιών κτιρίων, πεζοδρόμια, σοκάκια και δρόμους. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτές, είναι υποχρεωμένη να αυξήσει την τιμή του patio σας σε μεγάλο βαθμό. Read more on:? Patio Decorating Ideas? Patio Ideas for Backyard? Patio Ideas for Small Spaces? I hope this article has given you enough information on σχέδια patio brick and the kind of bricks which, if used would give the best effect to patio your .