Λάδι Διαρροή Επισκευή

Jason σηκώθηκε από το κρεβάτι του με τον κώδωνα του κινδύνου στη διαπασών στα αυτιά του. Την είχε ξεχάσει να το θέσει σε προγενέστερο χρόνο - ακόμη φορά, γεγονός που σήμαινε ότι θα ήταν αργά για την τάξη του. Δεν είναι αν βιάζεστε, σκέφτηκε. Με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο αποκορυφωμένο μέσω της σκέψεις gathering δωμάτιο, ρούχα και βιβλία και έτρεξε έξω στο διάδρομο και κατευθύνθηκε κατευθείαν για την κουζίνα. Άρπαξε ένα κουλούρι από το πλαίσιο στις θυρίδες και μεγεθυνθεί πέρασε τον πατέρα του κάθονται στο αίθριο, σχεδόν να τον χτυπούν άνω. Πηδώντας πάνω από θάμνους και σχεδόν λείπει συντριβή της γάτας στα πόδια του πήρε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, μόλις όπως ο ίδιος ήταν έτοιμος να έρθει σε επαφή και buzz για το σχολείο, είδε μια διαρροή πετρελαίου κοντά στο μπροστινό τροχό. Σχέδιο αποτελεί! Σκέφτηκε, όπως ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητο, κοίταξε κατά τη διάρκεια των ζημιών, στη συνέχεια κλώτσησε των ελαστικών για το καλό μέτρο και πήγε πίσω στο σπίτι. Είχε προβλήματα αυτοκίνητο. Δεν πήγαινε πουθενά σήμερα - δεν είχε καμία ιδέα για τίποτα που εμπλέκονται πετρέλαιο διαρροή επισκευής.
Αν έχετε ποτέ βιώσει τι Jason έκανε σήμερα το πρωί, ξέρω ότι θα ενδιαφερόταν να μάθει τα πάντα για το πετρέλαιο διαρροή επισκευή. Τι περιμένουμε για έπειτα; Ας ξεκινήσουμε. Εδώ είναι πώς θα πάτε για ένα λάδι διαρροής επισκευής.
Πώς να Επισκευή διαρροής Oil
Καθορίζει τον τόπο? Κατ 'αρχάς, είναι σημαντικό να μάθουμε εάν η διαρροή προέρχεται, προκειμένου να πραγματοποιήσει πετρέλαιο διαρροή επισκευής. Βλέπε αν είναι προέρχονται από τα κινητήρα ή τα φρένα, είναι λάδι κινητήρα ή είναι η βαλβίδα που είναι διαρρέει. Εδώ είναι αυτό που κάνεις, τοποθετήστε ένα χαρτόνι κάτω από το αυτοκίνητο, καλύπτοντας όλο το αυτοκίνητο και το σήμα αυτό - αυτό είναι το διαφορετικό λάστιχα, κτλ. κινητήρα, για να στο χαρτόνι. Τώρα αφήστε το μια μέρα στην άλλη. Όταν ελέγχετε το πρωί, θα δείτε όπου η διαρροή προέρχεται από. Το μέρος που διαρρέει θα αποτελούν μπάλωμα πετρελαίου στην χαρτόνι.
Read more on? Power Steering Fluid Leak? Engine Oil Leak? Διαβίβαση Ρευστών Διαρροή? Ελέγξτε για Valve? Ελέγξτε αν η βαλβίδα καλύμματα είναι σφιχτό. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε διαρροές εκεί. Έναρξη με τη διασφάλιση ότι είναι σφιγμένα τα μπουλόνια κάλυμμα βαλβίδας. Θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο κλειδί πρίζα ή κατσαβίδι για αυτό. When σφίξετε τα μπουλόνια βαλβίδα, θα είναι μάλλον όλοι που ήταν απαραίτητα για την διαρροή για να σταματήσει.
Χρησιμοποιήστε ένα Διαλύτης? Για να βρείτε οποιαδήποτε άλλη διαρροές που θα πρέπει να ψεκάσετε και καθαρό άλλους τομείς για να διαπιστώσετε αν διαρρέει επίσης. Κάνετε αυτό με τον ψεκασμό των περιοχών που ενδέχεται να διαρρεύσει με τους καθαριστές καρμπυρατέρ ή καθαριστές απολιπαντικό.
Ελέγξτε το πετρέλαιο Pan? Δείτε ότι το βύσμα αποστράγγισης λαδιού δεν έχει αφαιρεθεί και είναι σφιχτό. Αν βρείτε μια τρύπα στο τηγάνι λάδι θα μπορούσε να οφείλεται σε εκτελούνται πάνω από ένα βράχο. Η θεραπεία για αυτό είναι η βίδα ένα μπουλόνι (του κατάλληλου μεγέθους) στο κάρτερ λαδιού. Μπορεί επίσης να επισκευαστεί από ένα απότομο στόκος. Μετά από αυτό, κάνουν χρήση μιας καρυδάκι να ελέγξει και να εξακριβώσει αν όλα τα μπουλόνια που αποδίδουν στον κινητήρα και στο τηγάνι λάδι είναι πολύ αυστηρά.
Ελέγξτε Πετρελαϊκού Φίλτρου? Άλλη πιθανή αιτία για μια διαρροή πετρελαίου μπορούσε να οφείλεται στην φίλτρο λαδιού. Η διαρροή θα μπορούσε να συμβαίνει λόγω του φίλτρου λαδιού να μην εγκατασταθεί σωστά, είτε επειδή η φίλτρο λαδιού έχει κλίση, ίσως λόγω των εκτός δρόμου οδήγηση. Αυτό απαιτούν από εσάς να αλλάξετε φίλτρου λαδιού. Όσο πιο γρήγορα η καλύτερη. Όσο περισσότερο περιμένουμε, τόσο περισσότερο η άκαυτη βενζίνη θα στάξει στο λάδι του κινητήρα και να είναι διαρροή.
Πάρτε Βοήθεια? Ίσως να λάβουν όλα αυτά τα βήματα αν ξέρεις πώς να πραγματοποιήσει κάποια συντήρηση αυτοκινήτων τον εαυτό σας. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζουν να υπάρχουν επισκευή τι τόσο πάντα, είναι καλύτερα να πάρετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία τεχνίτη. ΜΗΝ με οποιοδήποτε τρόπο, υποκρίνομαι μέρους ή βίδα που δεν ξέρετε τίποτα για. Μπορείτε να καταλήξετε κάνοντας την κατάσταση, και πρέπει να πληρώνουν πολύ περισσότερα από αυτό που θα έχουμε ήδη υποχρεωθεί να πληρώσει, αν είχατε πάει σε ένα μηχανικό στην πρώτη θέση. Και το πετρέλαιο διαρροή κόστος επισκευών που είναι λίγο υψηλή για να αρχίσει με (στη σειρά $ 500 έως $ 2000) σε συνάρτηση με το τμήμα που έχει μια διαρροή, θα είναι ακόμα μεγαλύτερος εάν you παρέμβει μόνοι σας. Διαβάστε περισσότερα για επισκευές αυτοκινήτων.
Read more on? Oil διαρροές στα αυτοκίνητα? Πώς να Fix Oil διαρροές? Stop Engine Oil Leak? Τόσο τώρα που ξέρετε μερικά πράγματα για το πετρέλαιο διαρροή επισκευή, θα είναι ευκολότερο να πάρει τον έλεγχο του τι θα έχουμε φαινόταν να είναι μια απελπισμένη κατάσταση. Όλα τα καλύτερα!