Εποικοδομητική Τατουάζ

Τατουάζ might κατέχουν δύο ακραίες απόψεις μεταξύ tow διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορεί να πιστεύουν ότι όλα τα τατουάζ είναι σημαντικές και υπάρχει άλλη ομάδα ανθρώπων που θα βρείτε τις πιο σημαντικές δερματοστιξίες να είναι το πιο ηλίθιο και τεράστια σπατάλη χρόνου και χρήματος. Εάν νομίζετε ότι getting νόημα δερματοστιξίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καμαρώνω τέχνη του σώματος σε σας, μαζί με ένα βαθύτερο νόημα πίσω από αυτό, θα πρέπει εξετάσει τις ακόλουθες ιδέες.
Κληρονομιά Τατουάζ? Τατουάζ εκφράζουν σχετικά με την κληρονομιά ή πεποιθήσεων του ατόμου σε ένα συγκεκριμένο πολιτισμό, είναι μια από τις πιο σημαντικές τατουάζ όλων. Μπορείτε να θεωρήσετε μικρό νόημα τατουάζ που εκπροσωπούν τους μύθους, θρύλους, σύμβολα ή εικόνες του πολιτισμού ή της θρησκείας ανήκετε. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με ανεξαρτήτως της πολιτισμικής σύμβολο ή εικονική νόημα δερματοστιξίες you θεωρήσετε εμποτισμένα με. Μπορείτε να διεξάγετε μια έρευνα για τη θρησκεία σου, τα έθιμα και τον πολιτισμό και να μάθετε τι μπορεί να σας αφορούν στον εαυτό σας και έπειτα μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με τα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό σας. For example, η Scottish men μπορούν να σκεφτούν να πάρει Scottish designs tattoo like δερματοστιξίες λιοντάρι αχαλίνωτη και Σέλτικ. Εάν μπορείτε να συνδέουν με την ασιατική κουλτούρα, ίσως θελήσετε να πάρετε τα τατουάζ δράκου. Western λαοί Αμερικανός, ο οποίος έχουν τις ρίζες τους στον πολιτισμό καουμπόη, μπορούν να θεωρήσετε δερματοστιξίες καουμπόη.
Δεν είναι αναγκαίο να παίρνουν νόημα τα τατουάζ του πολιτισμού σας. Εάν πιστεύετε ότι σε οποιαδήποτε άλλη κουλτούρα μπορείτε να πάρετε μια δερματοστιξία που αντανακλά αυτό, για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες hippies στην Γκόα (Ινδία), με τα τατουάζ του Κυρίου Shiva και ινδουιστών σύμβολα δερματοστιξιών όπως Om και ινδουιστών άσματα όπως το Gayatri Μάντρα ή Ganesh Prarthana of Mahakaya Vakratunda. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από Στίχοι Βίβλων και να πάρετε μία στην πλάτη σου. These άσματα και στίχους είναι μια από τις πιο σημαντικές τατουάζ για τις γυναίκες. Όλα εξαρτώνται από το τι έντονα πιστεύουν in Κληρονομιάς ή θρησκευτικό τατουάζ θα έχει πάντα ένα νόημα, που είναι βαθύτερη από κάθε ιστορία ζωής ή εμπειρίας, όπως θρησκεία και η πνευματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά πιστεύοντας στην κοσμική ενέργεια και απέραντη αγάπη, που είναι ακριβώς αυτό που κάνει κληρονομιάς νούμερο ένα δερματοστιξίες στον κατάλογο των νόημα δερματοστιξίες.
Στη μνήμη κάποιου αγαπημένου? Ποιο είναι το σημείο να πάρει νόημα δερματοστιξίες χωρίς μια αναφορά σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο; Νόημα δερματοστιξίες που είναι εμποτισμένα στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου, μπορούν να στυλ, είτε σε στυλ πορτραίτου ή με το όνομά τους στη μητρική σας γλώσσα, η οποία θα περιλαμβάνει τη γέννηση και τις ημερομηνίες θανάτου. Μπορείτε επίσης να μελάνη ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει κάτι που θα είχε στο κοινό με το άτομο ή κάτι που είχε μια βαθιά επίδραση στη ζωή σας. Μνημόσυνο νόημα δερματοστιξίες αντανακλούν υψηλότερα σεβασμό και βαθιά αγάπη που είχατε για το άτομο. Συνήθως, οι δερματοστιξίες πορτρέτο θεωρείται τυποποιημένη μορφή των τατουάζ μνημείο, αν και, μπορείτε να κάνετε τα πιο ενδιαφέροντα by τατουάζ ένα σύμβολο, που θα σας θυμίσω την ευτυχισμένη στιγμή που μοιραστήκατε μαζί. Ίσως να έχετε πολλά τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να επιμείνει να σκεφτόμαστε το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή σας και να εξετάσει τα πράγματα που τον αντιπροσώπευε / της. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια συλλογή από περισσότερα από ένα σύμβολο ή σχέδιο, που μπορεί να σας θυμίζει τις καλές εποχές που μοιραστήκατε μαζί του / της, τη δημιουργία μοναδικών νόημα τατουάζ. Περισσότερα για σχέδια τατουάζ μνημείο.
Εποικοδομητική τατουάζ για ζευγαριών · Η πιο προφανής από όλους τους νόημα τα τατουάζ για τα ζευγάρια, είναι να πάρει tats ονομασία. Αλλά για να είμαι ειλικρινής βάναυσα, αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου, είχα σκεφτεί να πάρει μια σημαντική δερματοστιξία με τον σύντροφό μου. Αιτία Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που θα μπορούσε να είναι παρόμοιο όνομα - ένα. Δεύτερον, δεν υπάρχει καμία απολύτως νόημα πίσω από αυτό, εκτός από το ότι θα μπορούσε να καταλήγουν να μοιάζουν με πινακίδα σας! Άνθρωποι που είναι στην αγάπη δεν συνειδητοποιούν ότι η διαιώνιση του ένα τατουάζ είναι καλύτερη εγγύηση από την μονιμότητα της σχέσης τους, ειδικά σε αυτό το μεγάλο κακό κόσμο γεμάτο ευκαιρίες. Έχω μπορεί να ακούγεται επιθετικό κομμάτι εδώ, αλλά πιστέψτε με και μη, έχω δει ζευγάρια με tats όνομα, ποτέ δεν τελειώνει σε ένα μόνιμο θεσμό του γάμου, ούτε καν μια σχέση για εκείνο το θέμα. Ωστόσο, αν είστε επίμονες για να πάρει Όνομασυντρόφου σας με τατουάζ, ως μια έκφραση της αγάπης, αλλά ακόμα σίγουροι για τη σχέση, θα ήθελα να προτείνω να πάρετε ένα σε μια γλώσσα που οι άνθρωποι πλειοψηφία δεν θα καταλάβει! Για παράδειγμα, αν ζείτε στην Αμερική, να πάρει όνομα του συνεργάτη σας με τατουάζ στα αραβικά ή κινέζικα, έτσι ώστε περισσότεροι από τους ανθρώπους γύρω δεν θα καταλάβει τι δερματοστιξία σας διαβάζει! Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε πιο γλυκιά κάτι και πιο ουσιαστική και καλόψυχος, ότι εσείς και οι δύο να συνδεθείτε ή να έχουν από κοινού. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάτι που θυμίζει τους δυο σας από την έναρξη της αγάπης σας. Ένα από τα πλέον κατανοητή για τα ζευγάρια τα τατουάζ γίνεται όλο και split-καρδιές, μία στον καρπό κάθε εταίρου, ώστε, κάθε φορά που τα δύο τα χέρια, τα κομμάτια της καρδιάς θα ενταχθεί ένας τον άλλο!
Μια άλλη απλή αλλά ουσιαστική ιδέα τατουάζ για τα ζευγάρια θα μπορούσε να είναι, μια κλειδαριά και ένα κλειδί. Εξατομίκευση υπέβαλε σχεδιασμό της εμπλοκής σε σχήμα καρδιάς, που αντιπροσωπεύει συντρόφου σας την καρδιά σας ή και να σχεδιάσουμε ένα κλειδί με ημερομηνία την ημέρα που συνάντησε, έτσι ώστε να θυμίζει την έναρξη και τα μέσα η καρδιά σου είναι του / της πάντα. Κελτική δερματοστιξία σχεδιάζει αγάπη κόμπος είναι ένα άλλο όμορφα σχέδια αγάπη για την ουσιαστική δερματοστιξίες για ζευγάρια. Σύνδεση δαχτυλίδια είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς νόημα δερματοστιξίες για ζευγάρια. Μπορείτε να πάρετε είτε αυτό εμποτισμένα στα δάχτυλά δαχτυλίδι σας, σαν μια πραγματική δακτυλίου ή να το πάρει στην εσωτερική του αστράγαλο (στην περίπτωση των γυναικών) και για αντιβράχιο (στην περίπτωση των ανδρών). Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε του να πάρει τα τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων που είναι πάντα θεωρηθεί ως από κοινού ή ως ζευγάρι. Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα φεγγάρι και ένα αστέρι. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε ένα τατουάζ που έχει ένα θηλυκό ροζ χείλη στον καρπό η γυναίκα και ένα κραγιόν φιλί σημάδι στον καρπό του ανθρώπου. Δύο περιστέρια σε μια φωλιά είναι επίσης ένα μεγάλο σύμβολο αγάπης. Μπορείτε να θελήσετε να διαβάσετε για την αντιστοιχία δερματοστιξίες για ζευγάρια.
Εποικοδομητική Τατουάζ για τις αδερφές? Πιστεύετε είτε δεν υπάρχουν ουσιαστικές τα τατουάζ και τα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν αδελφότητα. Ο διάσημος εγγενής αμερικανική σύμβολο της αδελφότητας είναι το - δύο σταυροί δίπλα-δίπλα με έναν μικρό κύκλο από πάνω τους και όλο αυτό το σχέδιο περικυκλώθηκε. Αυτή η σχεδίαση ενός σταυρού και ένα μικρό κύκλο αντιπροσωπεύει θηλυκότητα, θηλυκή δύναμη και τη γονιμότητα με συμπόνια. Όταν αυτά σύμβολα είναι side-by-side, αντιπροσωπεύουν ένα θηλυκό ομόλογο - αδελφές! Ο εξωτερικός κύκλος αντιπροσωπεύει μιας οικογένειας, ένα μεγάλο συγκόλληση των δεσμών αίματος και προστασία. Μπορείτε επίσης να πάρετε ταιριάζουν tribal tattoo, ή τα αντίστοιχα σύμβολα κάτι που εσείς οι δύο μοιράζονται από κοινού ή κάτι που θυμίζει τις καλύτερες στιγμές σας! Περισσότερα για την αντιστοίχιση δερματοστιξίες.
Ποτέ δεν θα σας ζητήσω να σκεφτείτε wisely πριν πάρει εμποτισμένα (όπως κάνω πάντα), αν έχετε μια ουσιαστική δερματοστιξία στο νου σου, γιατί ποτέ δεν θα μετανιώσετε για να πάρει ένα σχέδιο δερματοστιξιών σας έντονα πιστεύουν in Στην πραγματικότητα, η καθαρή μόνιμη παρουσία του στις οργανισμός σας θα σας υπενθυμίσω καλές στιγμές και θα εμπνεύσει όλους σας τη ζωή σας. Εποικοδομητική δερματοστιξίες αντιπροσωπεύουν κάτι βαθύτερο από ακριβώς πάθος για την τέχνη σώματος. Αποτελεί η αλήθεια, την πίστη, την πίστη σας, κάτι που αγαπάτε και μέσα στον κόσμο για να σας. Κάθε νόημα τατουάζ έχει μια ιστορία πίσω από αυτό. Ποια είναι η ιστορία σας;