Νερό Επισκευή Μαλακτικό

Πολλοί από εμάς πως το νερό είναι σκληρό αν υπάρχουν τεράστιες ποσότητες μέταλλα όπως μαγνήσιο ή / και ασβεστίου. Αν και είναι μια κοινή παρερμηνεία ότι σκληρό νερό είναι πάντα ανθυγιεινό για την κατανάλωση, αλλά αντίθετα αφήνει ένα λευκό συσσώρευση πάνω από το στρόφιγγες κουζίνα και ντους. Επίσης, σκληρό νερό τείνει να ελαχιστοποιήσει την ικανότητα του σαπουνιού για να καθαρίσει σωστά το οποίο σημαίνει ότι θα καταλήξετε με περισσότερο απορρυπαντικό για να πλύνετε τα ρούχα σας και περισσότερο υγρό σαπούνι για να καθαρίσετε τα πιάτα. Ενώ η χρήση των αποσκληρυντικά νερού, ο μηχανισμός ζητεί επινοήσει για την άρση των ορυκτών. Χρησιμοποιώντας μαλακό νερό αποβάλλει τη συγκέντρωση πάνω από βρύσες και τις σωληνώσεις, συν ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι θα πάτε μέσω λιγότερο τα απορρυπαντικά και τα υγρά σαπούνια από ό, τι θα κάνατε και με σκληρή νερό. Έτσι είναι τα ανεπιθύμητα ορυκτά αντικαθίσταται με τα απαραίτητα νατρίου ή / και ιόντα καλίου. Διαβάστε περισσότερα για μαλακτικό νερού: πώς λειτουργούν.
Επισκευή Αποσκληρυντές Νερού
Κατά καιρούς, αποσκλήρυνσης του νερού πρέπει να επιδιορθωθούν, λόγω της τυχόν προβλήματα με τη βαλβίδα ελέγχου. Μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα με το σωλήνα διανομέα επίσης. Μια άλλη επισκευή που μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σας είναι οι χάντρες ρητίνης η οποία πρέπει να αντικατασταθούν, επειδή έχουν την τάση να φθείρονται. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημα, τα ακόλουθα βήματα θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση του πώς να επισκευάσει αποσκλήρυνσης του νερού. Διαβάστε περισσότερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων αποσκληρυντικό νερού.
Υλικά που απαιτούνται? Νερό μαλακτικό? Νερό? Κενού? Σκούπα? Αλάτι? Σαπούνια? Άλας με νάτριο υδροθειώδες? Κιτρικό οξύ καθαρότερα? Φωσφορικού οξέος σκούπα ή υδροχλωρικό οξύ? Βήμα # 1: Ανοίξτε την παροχή νερού του συστήματός σας μαλακτικό μακριά. Γι 'αυτό, θα χρειαστεί να ψάξει για τη σχέση μεταξύ της ηλεκτρικής σύνδεσης των σωληνώσεων προς το σπίτι. Θα δείτε μια βαλβίδα που να υποδεικνύει στο Soft, στρίψιμο της βαλβίδας προς την άλλη κατεύθυνση. Μόλις στρίψετε τη βαλβίδα, μπορείτε να γυρίσετε το κύριο ρεύμα. Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα αποσκληρυντικό νερού.
Βήμα # 2: Η τακτική επιθεώρηση είναι απαραίτητη (τουλάχιστον μία φορά το μήνα) για να καθοριστεί η ακριβής ποσότητα του αλατιού που απέμεινε στο δοχείο. Ένα κοινό λάθος που συμβαίνει είναι ότι το αποσκληρυντικό νερού είναι έξω από το αλάτι (χλωριούχο νάτριο). Βλέπετε, το αλάτι μπερδεύεται μέσα στη δεξαμενή άλμη, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει μαγικό του στην αφαίρεση των μεταλλευμάτων από τη σκληρή νερό. Ενώ την πλήρωση της δεξαμενής άλμη, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχει ίχνος αλάτι αριστερά και η δεξαμενή παίρνει ξαναγεμίζονται με 2 / 3 με ορυκτό αλάτι ή εβαπορέ αλάτι.
Βήμα # 3: Κάνετε μια ετήσια επιθεώρηση της δεξαμενής άλμη ή αλλιώς θα καταλήξετε με θόλους άλατος στην ίδια τη δεξαμενή. Θα χρησιμοποιήσετε τη σκούπα ξύνεται επιπλέον αλάτι ή αλατούχα. Πάρτε ένα κενό για να αφαιρέσετε όλα τα ανεπιθύμητα ιζήματα, ισχύουν σαπούνι και νερό για τον καθαρισμό της δεξαμενής.
Βήμα # 4: Όπως τελειώσετε τον καθαρισμό της δεξαμενής άλμη, επιθεωρεί το κρεβάτι ρητίνης, καθώς και. Δείτε εάν το απαιτεί καθαρισμό, καθώς και. Αυτό το κρεβάτι είναι ακριβώς δίπλα στη δεξαμενή άλμης που μόλις καθαριστεί. Το κρεβάτι ρητίνη έχει την ευθύνη της πραγματικής αποσκλήρυνση του νερού. Τα μέταλλα όπως ο σίδηρος, το μαγγάνιο, και της λάσπης είναι αυτά που προκαλούν προβλήματα στο εσωτερικό της ρυτίνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χημικές ουσίες που αναφέρονται στον κατάλογο υλικών που απαιτούνται: Άλας με νάτριο υδροθειώδες, φωσφορικό οξύ καθαρότερα, και κιτρικό οξύ καθαρότερα.
Βήμα # 5: Για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό της ρυτίνης, θα καταργήσετε την επιλογή του εγχυτήρα πρώτα. Αφήστε το μαλακτικό περάσει από ένα κύκλο καθαρισμού εγχειριδίου, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε με τον εισαγωγέα και η οθόνη που επισυνάπτονται σε αυτήν. Αυτό το σύστημα έγχυσης και παίρνει πηχτή κατά καιρούς με τα ιζήματα που ολίσθησης στο εσωτερικό του αποσκληρυντή με το αλάτι.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή αποσκληρυντικό νερού, μεταβείτε στη διεύθυνση:? Αποσκληρυντή εγκατάστασης? Πώς να εγκαταστήσετε ένα αποσκληρυντή? Χρησιμοποιώντας ορυκτό αλάτι είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς είναι λιγότερο ακριβά, αλλά αυτό απαιτεί περισσότερη προσοχή προς την κατεύθυνση της αποσκληρυντή πτυχή συντήρηση του νερού της μαλακτικό. Εάν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει μια αποτελεσματική δουλειά στην επισκευή αποσκληρυντικό νερού, να πάρει ένα πρακτικό άτομο για να ρίξετε μια ματιά στο τελικό έργο σας.