Τι να κάνετε όταν Καταθλιπτική

Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν χαμηλή σε κάποια στιγμή του χρόνου ή το άλλο, και συνήθως υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Μεταξύ των διαφόρων λόγων για την κατάθλιψη είναι ασθένεια, τη μοναξιά, όχι πολύ ευχάριστες ειδήσεις για έναν φίλο ή αγαπημένου προσώπου, ορμονικές αλλαγές ή ακόμα και την έναρξη του χειμώνα. Ενώ η κατάθλιψη είναι μια ασθένεια που χρειάζεται θεραπεία, εάν βρίσκετε τα πνεύματά σας γέρνοντας περιστασιακά, υπάρχει μια σειρά από βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας φτιάξει το κέφι. Εάν λαμβάνετε θεραπεία για την κατάθλιψη, οι μέθοδοι αυτές μπορούν να συμπληρώσουν τις προσπάθειες των φαρμάκων κατάθλιψης. Να κερδίσει το μπλουζ, θα πρέπει να αναλάβει δράση, η οποία μπορεί να είναι λίγο μια πρόκληση, όταν έχετε κατάθλιψη και να αισθάνεται σαν να μην κάνουμε τίποτα. Ωστόσο, μόλις ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, το υπόλοιπο γίνεται ευκολότερη. Ένας τρόπος να εργαστεί μέσω αυτής της αρχικής πανωλεθρία είναι να τεθούν μικρούς στόχους. η απάντηση στο τι να κάνει όταν βρίσκεται κάτω από κατάθλιψη.
Συμβουλές για Τι να κάνετε όταν Καταθλιπτική
Η υποστήριξη είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για να σας βγάλουμε από κατάθλιψη. Για πολλούς, η κατάθλιψη, είναι δύσκολο να φθάσει για βοήθεια, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απομόνωση και η μοναξιά κάνει την κατάθλιψη χειρότερη. Μπορεί να χρειαστεί να πιέζεις τον εαυτό σου να το κάνει, αλλά σηκώστε το τηλέφωνο και να καλέσετε έναν στενό φίλο ή αγαπούσε ένα. Ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε όταν αισθάνεστε κατάθλιψη είναι να βγούμε από το σπίτι και να γνωρίσουν ένα στενό φίλο. Εάν λοξοτομείτε το κάνετε αυτό, επιτρέψτε μια τηλεφωνική κλήση προς ένα αγαπημένο τους πρόσωπο / φίλο να είναι το πρώτο βήμα, και βεβαιωθείτε ότι έχετε πει στο πρόσωπο τι περνάτε, έστω και αν είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Να μην ξεπεραστεί από το φόβο του τι θα σκεφτούν, γιατί προφανώς φροντίδα για εσάς. Αν δεν ξέρετε ποιον να μιλήσω, όταν έχετε κατάθλιψη, να εξετάσει ένας σύμβουλος, θεραπευτής, είτε κληρικός μέλος
Ενώ η στήριξη των αγαπημένων τους και των φίλων είναι μια μεγάλη βοήθεια, έτσι είναι η κοινωνική δραστηριότητα. Αν αισθάνεστε χαμηλά, συνάντηση και περνά αρκετό χρόνο με τους φίλους σας μπορεί να κάνει θαύματα στην άνοδο διάθεσή σας. Χρησιμεύει ως ένα καλό αντιπερισπασμό για μερικές ώρες και είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, ακόμη και μετά τη συνάντηση έχει λήξει. Εάν αισθάνεστε ότι οι φίλοι σας συνηθίζει καταλάβει, να λάβουν μέρος στη συνέχεια, μια ομάδα υποστήριξης για την κατάθλιψη. Για πολλούς αυτό είναι η ιδανική λύση, γιατί γύρω από άλλους που ασχολούνται με το ίδιο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, εδώ μπορεί να είναι το να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει ένα άλλο.
Ένα άλλο σημαντικό βήμα είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αυτό περιλαμβάνει να κάνει τα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε, όντας ρεαλιστές όσον αφορά τον αριθμό των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε, την αποδοχή βοήθεια και οδηγώντας μια υγιή ζωή. Σε αυτό το σημείο, αν τίποτα δεν φαίνεται διασκεδαστικό, δοκιμάστε το χέρι σας σε μια δραστηριότητα που απολαμβάνατε, όπως η ζωγραφική ή τον αθλητισμό. Αν σας αρέσει το ύπαιθρο, να πάτε για ψάρεμα ή πεζοπορία για την ημέρα. Κάτι πιο απλό, όπως ταινίες και μουσική μπορεί να κάνει το τέχνασμα πολύ.
Οι καλύτερες ταινίες για να παρακολουθήσουν όταν αισθάνεστε κατάθλιψη είναι αμέριμνος κωμωδίες που θα σας κάνουν να γελάσετε και να φωτίσει τα πνεύματά σας, όπως «Η Εποχή των Παγετώνων Ι». Τα καλύτερα τραγούδια και τη μουσική για να ακούσετε κατά την κατάθλιψη είναι χαρμόσυνο μελωδίες. Υπάρχουν πάντα μερικά τραγούδια που ποτέ δεν παραλείπουν να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Jason Mraz του «είμαι Δικός σου» είναι μία από χαρούμενος τραγούδια μου. Βεβαιωθείτε ότι τα αλιεύματα τουλάχιστον οκτώ ώρες κλείνουν τα μάτια, να πάρετε κάποια ήλιο καθημερινά και περιλαμβάνουν ένα χαλαρωτικό δραστηριότητας. Ορισμένες άλλες δραστηριότητες ανύψωσης της διάθεσης είναι ο ελεύθερος χρόνος στη φύση, πάρτε ένα μακρύ, ζεστό μπάνιο, το παιχνίδι με το κατοικίδιο ζώο σας και κάνοντας μια λίστα με όλα τα πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας.
Διαβάστε για:? Πώς να ξεπεράσει την κατάθλιψη? Πώς να Καταπολέμηση κατάθλιψη? Η ενασχόληση με το άγχος και την κατάθλιψη? Ελπίζω να γνωρίζουν τώρα τι να κάνει όταν πιέζεται. Μολονότι η καθημερινή άσκηση, η υγιεινή διατροφή και προσπαθεί να είναι όσο πιο θετικές είναι σημαντικά βήματα στο δρόμο σας ανάκαμψης, η φροντίδα για τις ανάγκες των άλλων μπορεί επίσης να βοηθήσει. Συμπεριλάβετε τον εαυτό σας σε εθελοντική εργασία που θα ωφελήσουν τους ανθρώπους, τα ζώα ή το περιβάλλον.