Τιμονιού μουστάκι

Υπάρχει μια μεγάλη σημασία δίνεται στον πολιτισμό της μουστάκια και γένια, και δεν το ύφος μουστάκι αιχμαλωτίζει τη φαντασία περισσότερο από το μεγάλο τσιγκελωτό μουστάκι. Το τιμόνι μουστάκι είναι μια ιμπεριαλιστική ύφος μουστάκι που έχει εξαιρετικά μεγάλη και θαμνώδης άκρα. Τους σκοπούς αυτούς είναι τόσο πυκνή και μακριά που μπορούν πραγματικά να πιάνονται με το χέρι. Το μουστάκι τιμόνι τίτλος προήλθε από το γεγονός ότι η μακρά άκρα μοιάζουν με το τιμόνι ενός ποδηλάτου ή μοτοσικλέτας.
Facial στυλ μαλλιών έχουν στη μόδα εδώ και πολύ καιρό μάλιστα, και οι διάφορες μορφές εξελιχθεί με την πάροδο των αιώνων. υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά είδη φαβορίτες γενειάδες και μουστάκια που είναι της μόδας σήμερα, και με απλά ψάχνετε γύρω σας να προβάλλετε περισσότερες από αυτές τις μορφές. Μεγαλώνοντας ένα τιμόνι μουστάκι δεν είναι ένα δύσκολο έργο και μπορεί να γίνει εύκολα με λίγο υπομονή και επιμονή. Για να πάρετε το μουστάκι να έχουμε αφράτα και μεγάλα άκρα, κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί για να αναπτυχθούν. Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε για κάποιες άλλες μορφές μουστάκι και τα ονόματα.
Πώς να μεγαλώσουν ένα τιμόνι μουστάκι?, Όπως προαναφέρθηκε, ότι είναι αρκετά απλό να αναπτυχθεί ένα τιμόνι μουστάκι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε ξύρισμα άνω χείλους σας. Λίγες εβδομάδες πρέπει να περάσουν πριν από την τελική μουστάκι τιμονιού ποδηλάτου μπορεί καταλήξει, αλλά αξίζει η αναμονή. Ξύρισμα άλλα μέρη του προσώπου, αλλά ας τα άκρα του μουστάκι μεγαλώνουν χωρίς κοπή ή κλάδεμα αυτό. Μόλις το μήκος των μαλλιών έχει αναπτυχθεί αρκετά, θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο κερί μουστάκι. Mustache κερί είναι οι καλύτεροι τρόποι να πάρετε ότι τέλειο βλέμμα τσιγκελωτό μουστάκι. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και τη δική κερί μουστάκι σας με αυτήν την συνταγή κερί μουστάκι.
Σήμερα, πρέπει να αρχίσετε κτένισμα μουστάκι σας δύο φορές την ημέρα, και κάνοντας έτσι, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια χωρίστρα στη μέση του μουστάκι σας. Ο χαρακτήρας του ένα τιμόνι μουστάκι θα είναι ατελής χωρίς την αποκόλληση στη μέση. Παρόλο που η άκρα του τιμονιού μουστάκι σου αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, θα πρέπει να κρατήσει κοπή στο κέντρο του μουστάκι για να πάρει το τέλειο βλέμμα. Τώρα, εφαρμόζεται το κερί στην άκρη για να γίνουν λεία και τη διατήρησή τους σε χώρα. Σήμερα, πάρτε ένα μολύβι και μπούκλα τα άκρα του μουστάκι καλά. Αφού έχετε αφαιρέσει το μολύβι τις μπούκλες θα παραμείνει σε ισχύ με αυτόν τον τρόπο. Αυτά είναι τα εύκολα βήματα για την καλλιέργεια ένα τιμόνι μουστάκι. Μάθετε περισσότερα για το πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα.
Δημοτικότητα του τιμονιού μουστάκι? Το τιμόνι μουστάκι ήρθαν στο δημόσιο μάτι τον 18ο και 19ο αιώνα. Ήρθε για να συμβολίσουν το κλασικό βικτοριανού και Edwardian εμφάνιση εποχής, και όλες οι «κύριοι» εκείνης της εποχής φορούσαν τακτικά ένα τιμόνι μουστάκι να διακηρύξουν την κοινωνική θέση τους. Η Μεγάλη Βρετανία είναι, όταν αυτό βλέμμα υποτίθεται ότι προέρχονταν και πολύ σύντομα άρχισε να εξαπλώνεται σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Στρατιώτες από τις βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις και η Royal Air Force, επίσης, sported these μουστάκια πολύ εκτεταμένα και με μεγάλη καμάρι. Στην πραγματικότητα, η συμβολική εικόνες της αγγλικής αποικιοκρατίας περιλαμβάνουν όλα, ένας Άγγλος, φορώντας ένα τιμόνι μουστάκι. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μεγαλώσουν ένα μουστάκι.
Διάσημοι Τιμονιού μουστάκι κομιστές? Έχουν υπάρξει πολλές διάσημους ανθρώπους καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας οι οποίοι έχουν sported ένα τιμόνι μουστάκι, και αυτό πηγαίνει ακριβώς να δείξει την καταπληκτική δημοτικότητα ότι αυτό το ύφος μουστάκι απολαμβάνουν. Εδώ είναι μερικά από τα άτομα που φορούσαν μουστάκια του τιμονιού. , Thomas Hardy; Φραγκίσκος Φερδινάνδος; Έντουαρντ Elgar, ο Ιωσήφ Στάλιν; Bertrand Russell έχουν υπάρξει πολλοί άλλοι άνδρες σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας οι οποίοι έχουν επίσης sported this μουστάκι. Ένα ψεύτικο μουστάκι τιμόνι είναι επίσης εύκολα παρεχομένων αλλά την αριστοκρατία και του κύρους αυτής μουστάκι είναι τόσο ισχυρή, γιατί λοιπόν να ήταν μία ενδεχομένως επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν έναν ψεύτικο. Αυξάνεται και κατά το μουστάκι να πάρετε το τέλειο ιμπεριαλιστική disciplinarian εμφάνιση.