Πουλί του παραδείσου λουλούδι

Το πουλί του παραδείσου είναι μια ομάδα από τα φυτά που ανήκουν στο γένος strelitzia. Οι διάφορες μονάδες του ομίλου αυτού παράγουν λουλούδια που έχουν τη δική καλειδοσκοπική τους χρώματα. Ενός είδους της ομάδας φυτών παράγει τα λουλούδια που έχουν πανέμορφα χρώματα του μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί. Αυτές χρώματα των λουλουδιών μοιάζουν με τα χρώματα του αρσενικού πουλί του παραδείσου, και ως εκ τούτου το όνομα. Ένα αρσενικό πουλί του παραδείσου έχει ένα μεγάλο φτέρωμα και μακρά φτερά τα οποία είναι σε αποχρώσεις του κίτρινου και του λευκού, με καφετί / orangish φτερά σώμα και ένα μπλε ράμφος. Ωστόσο, υπάρχει ένα είδος γνωστό ως άσπρο πουλί του παραδείσου που παράγει πουλί του παραδείσου λουλούδια που είναι λευκού χρώματος με έναν υπαινιγμό του μπλε. Που αναφέρεται παρακάτω έχει περισσότερες πληροφορίες για τα διαφορετικά είδη φυτών strelitzia? Που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ποικιλία του φυτού και η επιμέλεια οδηγίες για να αναπτυχθούν αυτά τα φυτά.
Ποικιλίες πουλιών φυτών Paradise
Εδώ είναι οι πληροφορίες για διάφορες ποικιλίες των πουλιών φυτών παραδείσου, και τα λουλούδια που παράγουν.
Strelitzia Nicolai: Αυτή είναι επίσης γνωστή ως λευκό ή γίγαντας πουλί του παραδείσου, και μπορεί να καλλιεργηθεί σαν φυτό εσωτερικού χώρου ή στον κήπο. Αν θέλετε να αυξηθείτε τα λουλούδια σχετικά με αυτό το φυτό, τότε είναι σημαντικό να φυτό σε εξωτερικό χώρο στον ήλιο. The άσπρο πουλί του παραδείσου των φυτών είναι κυρίως επέλεξε μπανάνας διαμορφωμένα φύλλα του.
Strelitzia Reginae: Το φυτό, γνωστό και ως κρίνος γερανός, είναι μια καλή επιλογή του εργοστασίου για τους κηπουρούς σπίτι. Είναι το πιο εύκολο για τη διατήρηση των φυτών, αλλά υπομονή είναι απαραίτητη για την καλλιέργεια του σταθμού αυτού, καθώς μεγαλώνει πολύ αργά. Αυτό το φυτό έχει πήρε πορτοκαλί και μπλε έχων πέταλα των λουλουδιών πουλί παράδεισο.
Strelitzia Alba: Η ανθοφορία φυτέψουμε γνωστό ως το λευκό πουλί του παραδείσου, παίρνει τα λουλούδια που έχουν λευκό και μπλε πέταλα. Το φυτό είναι περισσότερο ένα δέντρο που μεγαλώνει μέχρι και 20 πόδια στο ύψος, και έτσι δεν είναι κατάλληλο για κήπους σπίτι.
Strelitzia Caudata: Το σπάνιο αυτό φυτό Είναι επίσης γνωστό ως strelitzia βουνό. Ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονάδα σπίτι, και έχει παρόμοια λουλούδια στα είδη alba και Nicolai.
Strelitzia juncea: Αυτή η μονάδα μπορεί να σταθεί ένα κομμάτι του παγετού, αλλά αναπτύσσεται πολύ αργά και μετά από λίγα χρόνια τα φύλλα της έναρξης εξαφανίζεται και η εγκατάσταση γίνεται ένα καλάμι. Παίρνει τα λουλούδια που έχουν έντονο κίτρινο και πορτοκαλί πέταλα.
Plant Φροντίδα Οδηγίες για καλλιέργεια λουλουδιών
Επιλέξτε το σωστό ποικιλία το πουλί της λουλουδιού παράδεισος για κηπουρική. Μπορείτε να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση εργοστάσιο ή από το τοπικό σας φυτώριο. Εδώ είναι οι σημαντικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουν όταν καλλιεργείται το πουλί του παραδείσου φυτών. ? Plant το σε ένα ηλιόλουστο χώρο, και να διατηρήσει καλά στραγγιζόμενα εδάφη. ? Κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι, διατηρούν υγρό χώμα. ? Κρατήστε κλάδεμα των φυτών τακτικά, και πάντα κλαδεύουμε τα νέα κορόιδα. ? Δεν παρέχουν κανένα λίπασμα σε αυτό το εργοστάσιο, δεδομένου ότι δεν αρέσει κάποιου άλατος. ? Μετά την εμφάνιση του πρώτου λουλούδια, τα ώριμα εγκαταστάσεις μπορούν να διαιρεθούν την αύξηση του αποθέματος. ? Αυτή ήταν όλο για τις πληροφορίες σχετικά με διάφορες πουλί του παραδείσου λουλουδιών και φυτών, καθώς και συμβουλές για να αναπτυχθούν αυτά τα φυτά. Έτσι, διατηρούν τα ανωτέρω περίθαλψη οδηγίες για την εγκατάσταση και μέσα σε λίγα χρόνια θα σας ανταμείψει με την όμορφη καλειδοσκοπική λουλούδια.