Λευκό Ξύδι Χρήσεις

Λευκό ξίδι ευρίσκει ο οξείδωση οποιασδήποτε απεσταγμένου αλκοόλ. Οξείδωση αλλάζει τη χημική σύνθεση του αλκοόλ, με αποτέλεσμα σε ένα υγρό που έχει πολύ διαφορετικές ιδιότητες από αυτήν του αλκοόλ. Μια άλλη μέθοδος λήψης λευκό ξύδι περιλαμβάνει την ανάμειξη οξικό οξύ με το νερό. Ωστόσο, άσπρο ξίδι που προκύπτουν από αυτό το μίγμα είναι ξινή να δοκιμάσετε και να μην είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Είναι πλείστον χρησιμοποιείται καθαρισμού και απολύμανσης σκοπούς ενώ άλλους κοινοί τύποι ξίδι ήθελα μηλόξυδο και κόκκινο ξυδιών είναι κυρίως προτιμώνται για μαγείρεμα. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές από τις πιο κοινές λευκές χρήσεις ξίδι. Περισσότερα για τις χρήσεις για το ξίδι.
Λευκή Ξύδι Χρήσεις Οικιακής Καθαρισμός? Χρήσεις λευκό ξύδι για εγχώρια καθαρισμό είναι άπειρες. Είναι χρησιμοποιείται ευρέως για καθαρισμό δάπεδα, πλακάκια μπάνιο, παράθυρα κλπ. γυαλί Ένα μείγμα λευκό ξύδι και απορρυπαντικών κατά χλιαρό νερό ξεφορτώνεται περισσότερες λεκέδες από το χαλί. Καθαρισμός τα παράθυρα με λευκό διάλυμα ξιδιού σε ζεστό νερό αφήνει ανοξείδωτος και αστραφτερά. Εκτός, άσπρο ξίδι είναι επίσης μια μεγάλη καθαρότερο κουζίνα. Καθαρισμός του φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και άλλες οικιακές συσκευές με λευκό ξύδι ξεφορτώνεται όλων των ειδών των δυσοσμίας. Ομοίως τρέχει λευκό ξύδι λύσης μέσω drain κουζίνα και διάθεσης απορριμμάτων also τους καθαρίζουν καλά. Λευκό ξύδι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται μπάνια και τουαλέτες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό με το ξίδι.
Λευκό Ξύδι Χρήσεις κηπουρική? Ψεκασμός λευκό ξύδι στον κήπο καταστρέφει τα ζιζάνια, τη χλόη και κάθε άλλης ανεπιθύμητης βλάστησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυξάνοντας της περιεκτικότητας σίδηρο και οξύτητα του εδάφους. Ορισμένα φυτά, όπως γαρδένιες ροδόδεντρα,, αζαλέες κ.ά. προτιμούν όξινο έδαφος για την ανάπτυξή τους. Ως εκ τούτου, αναμείξτε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι σε ένα γαλόνι του ύδατος και τη χρήση αυτού του διαλύματος σε νερό των φυτών. Ίσα μέρη από λευκό ξύδι και ζάχαρη αναμειγνύεται με νερό χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τη φρεσκάδα των λουλουδιών για μεγαλύτερη διάρκεια. Αλλαγή αυτής της λύσης κάθε 5 ημέρες. Περισσότερα σχετικά με ξίδι ζιζανίων συνταγή δολοφόνων.
Λευκό Ξύδι Χρήσεις Πλυντήριο ρούχων? Λευκό ξύδι βρίσκει χρησιμοποιεί επίσης στον καθαρισμό ρούχων. Εκτός από αφαιρώντας ποικίλες λεκέδες, καθαρίζει επίσης το βρωμιά, grime ανοικτά των ρούχα. Προσθέτοντας μια κουταλιά λευκό ξύδι στα ρούχα μωρών ενώ πλύσιμο, αυτούς απολυμαίνει και καθιστά μαλακά και φρέσκα. Χρησιμοποιείται επίσης να διατηρήσει χρώμα στα ρούχα για μεγαλύτερο φορά. Εκτός αυτού, χρησιμοποιείται επίσης για να κάνουν τα ρούχα βαμβάκι και μαλλί απαλό και αφράτο.
Λευκό Ξύδι Χρήσεις σε Cooking? Λευκό ξύδι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος σχεδόν όλων συνταγές ψάρια. Άλλωστε είναι επίσης μείζον συστατικό όλων συνταγές μαρινάδα. Πλύσιμο φρούτων και λαχανικών με ξύδι λύση σκοτώνει τα βακτηρίδια και τους καθιστά ασφαλή για κατανάλωση. Πάταξη αυγά με 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι κάνει αφράτο. Μπορείτε προσθέσετε επίσης μια κουταλιά λευκής ξίδι ενώ ρύζι μαγείρεμα να καταστεί λιγότερο κολλώδη και χνουδωτός. Περισσότερα για ξίδι χρήσεις για υγεία.
Λευκό Ξύδι Χρησιμοποιεί στην Ιατρική? Λευκό ξύδι ανακουφίζει όλα τα είδη των ερεθισμών και των φλεγμονών. Επομένως, είναι μεγάλη θεραπεία για μέλισσα ή jellyfish τσιμπήματα. Χρησιμοποιείται επίσης για να απαλλαγούμε από την πιτυρίδα και τη θεραπεία του fungus καρφί toe. Μια αφέψημα κατασκευάζεται από μηλόξυδο και μέλι ασθένεια πρωινού ανακουφίζει. Εφαρμόζοντας πάγος κρύο ξύδι on καμένη έκταση αποτρέπει σχηματισμό φουσκάλες. Στήθος κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ανακούφιση αρθρίτιδας είναι μερικά άλλα οφέλη για την υγεία λευκό ξύδι. Οι απολύμανση ιδιότητες του λευκού ξιδιού χρησιμοποιείται επίσης εκτενώς στον τομέα της ιατρικής.
Διαβάστε περισσότερα για: · ξίδι Οφέλη για την υγεία · ξίδι Θεραπεία για Toenail μύκητας · ξίδι για την πιτυρίδα · Η λίστα με λευκό ξύδι χρήσεων είναι πολύ μεγάλο. Εκτός από προαναφερομένων κατηγοριών, βρίσκει χρησιμοποιεί επίσης της σε διάφορες επιστημονικά πειράματα for kids, καθαρισμό ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ως bug απωθητικό. Θα πρέπει να πάτε μόνο για μια συγκεκριμένη ποικιλία άσπρο ξίδι ανάλογα με τους σκοπούς σας.