Ασπρόμαυροι Τατουάζ

Χρησιμοποιώντας μαύρα και άσπρα χρώματα για τατουάζ σας το καθιστά πολύ μοναδικό και όμορφο. Ασπρόμαυρη δερματοστιξίες έχουν άφθονο πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνει την οικονομική τιμή δερματοστιξία. Επομένως, όταν δεν θέλετε να δαπανήσουν πολλά χρήματα, αλλά θέλετε να πάρετε ένα δροσερό τατουάζ, το μαύρο και το λευκό τατουάζ ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Επιπλέον, ξεθωριάζει λιγότερο σε σύγκριση με τα τατουάζ χρώμα. Έτσι, ίσως να μην απαιτεί να επεξεργάζομαι πάλι το τατουάζ ξανά και ξανά. Απαιτούν πολύ λιγότερο χρόνο για τη χάραξη και προκαλούν λιγότερο πόνο. Έτσι, θέλετε να πάρετε μια ασπρόμαυρη tattoo; Στη συνέχεια, εδώ είναι μερικές δερματοστιξία ιδέες για το μαύρο και άσπρο δερματοστιξίες.
Ασπρόμαυροι υποδείγματα Tattoo
Γιν Γιανγκ Τατουάζ? Yin-Yang είναι ένα κυκλικό κινεζικό σύμβολο γεμίζουν με άσπρο και μαύρο χρώμα αντιστοίχως. Το μαύρο τμήμα αντιπροσωπεύει γιν ενώ στο λευκό μέρος αντιπροσωπεύει yang. Αυτές οι δερματοστιξίες έχουν βαθιές συμβολισμό και αντιπροσωπεύουν τη θεωρία των αντιθέτων έλκονται μεταξύ τους. Επίσης, υποψηφιότητα για διάσημη κινεζική φιλοσοφία της δυαδικότητας του Σύμπαντος. Το σκοτεινό μισο μισο και το φως του ταιριάζει σύμβολο, όπως κομμάτια παζλ και κάθε μισό έχει μια σταγόνα χρώμα άλλο σε αυτήν. Κάνουν κάποια από τα μεγάλα μαύρα και άσπρα τατουάζ μελάνι με τόσο βαθύ συμβολισμό.
Παρόλο που η δερματοστιξία που μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές με το παραδοσιακό σύμβολο του Yin-Yang. Μπορείτε να πάρετε flames γύρω από την κυκλική περιφέρεια του συμβόλου Γιν-Yang για να του δώσει έναν ήλιο σαν εμφάνιση. Δύο δράκοι ή δύο τίγρεις, αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και κάνοντας μια κυκλική μορφή είναι ένα από τα δημοφιλή παραλλαγή του Yin-Yang τατουάζ. Έτσι, υπάρχουν διάφορες πιθανές σχέδια που μπορούν να γίνουν με Yin-Yang τα τατουάζ και μπορείτε να πάρετε αυτό που έχει έφεση σας πιό πολύ.
Zodiac Τατουάζ? Αν είστε ισχυρός οπαδός της αστρολογίας, τότε θα πρέπει σίγουρα να πάτε για ζώδια τατουάζ. Zodiac τατουάζ μπορεί να σκαλισμένα καλλιτεχνικά χρησιμοποιώντας ασπρόμαυρο χρώματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μάθετε ζώδιο σας και να πάρετε το σύμβολο του ζωδίου σας. Κάθε των ζωδίων έχει διακριτές γνωρίσματα προσωπικότητα και συμβολίζεται είτε από ένα ζώο ή κάποιο αντικείμενο. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να εκπροσωπήσει αυτές zodiac σύμβολα. Για παράδειγμα, ζωδιακού Υδροχόος σημείο μπορεί να εκπροσωπείται από κομιστή κατσαρόλα, ένα δοχείο με νερό ή ακριβώς μερικά κύματα νερό. Μπορείτε επίσης να πάρετε σκαλισμένα γέννησής σας, την ημερομηνία κάτω από το ζώδιο τατουάζ. Αν θέλετε ένα συνδυασμό των φυλών και ζώδια τατουάζ, τότε μπορείτε να πάρετε μια φυλετική ζωδιακό τατουάζ. Zodiac τατουάζ κάνουν μερικά από τα καλύτερα ασπρόμαυρη τατουάζ για γυναίκες και άνδρες.
Celtic Τατουάζ? Είναι Κελτικής τατουάζ γνωστή για τρέξιμο ατέλειωτη σχέδιά κόμπο τους. Υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές σχεδιασμού στην Κελτικής τατουάζ. Αυτές είναι συνήθως γλυπτά με μαύρα και άσπρα χρώματα. Celtic πεταλούδα, Κελτικής σταυρό, Κελτικής κόμβων, κ.λπ., είναι μερικές από τις Celtic τατουάζ σχεδιασμού. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κόμβων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια κελτική δερματοστιξία. Κάθε ένα από αυτά τα πρότυπα κόμπος έχει μοναδική σημασία. Eternity κόμπο, κόμπο τριάδα, Δάρα Σέλτικ κόμπος είναι μερικά από τα είδη των κόμβων used for Σέλτικ δερματοστιξίες.
Άλλες Ασπρόμαυροι Τέχνης Τατουάζ? Κινέζικα δερματοστιξίες σύμβολο? Bird δερματοστιξίες? Koi δερματοστιξίες ψάρια? Tribal δερματοστιξίες? Δερματοστιξίες Ονομασία? Κινέζικα δερματοστιξίες δράκος? Κυρ. δερματοστιξίες? Tiger δερματοστιξίες? Διάθεση αυτών τατουάζ δεν είναι θέμα και μπορείτε τους πάρετε σε οποιοδήποτε μέρος σώμα σας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα των μαύρων και λευκών τατουάζ είναι ότι, μπορείτε να συμπληρώσετε πάντα το τατουάζ με άλλα χρώματα στο μέλλον. Έτσι, αν θέλετε κάποια αλλαγή σε μαύρο και άσπρο δερματοστιξία σας, μπορείτε πάντα να προσθέσετε τα αγαπημένα μας χρώματα σε αυτό. Happy Τατουάζ!