Πώς να ορίσετε έναν πίνακα

Έχετε προγραμματίσει το επίσημο δείπνο στο σπίτι σας; Πρέπει να είστε απασχολημένος διαλογής καλύτερες συνταγές σας σε μηδέν κάτω το τέλειο μενού. Ωστόσο, όταν φιλοξενούν ένα επίσημο δείπνο, θα πρέπει να θυμηθείτε ότι ο καθορισμός του πίνακα σωστά για το δείπνο είναι εξίσου σημαντική. Ας ρίξουμε μια ματιά στην τεχνική της δημιουργίας ενός πίνακα με λεπτομέρειες.
Πώς να ορίσετε έναν πίνακα? Η κατάλληλη ρύθμιση πίνακας φαίνεται πολύ φιλόξενη και δροσερή. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ακόμη και μικρή τραπεζαρία που και τα μαχαιροπήρουνα να κάνετε τραπέζι φαίνεται ελκυστική, όταν διοργανώνονται με τον κατάλληλο τρόπο. Τα ακόλουθα είναι τα πράγματα που απαιτούνται για μια επίσημη ή ημι περιστασιακό τραπέζι. · 3 τύποι πιρούνια (σαλάτα, γεύμα, επιδόρπιο ή πιρούνι κέικ) · 3 τύπους κουτάλια (τσάι, σούπα, επιδόρπιο κουτάλι), 2 τύπους μαχαιριών (δείπνο, μαχαίρι ψωμιού), 3 είδη ποτήρια (νερό, κρασί, λικέρ γυαλί), 2 τύποι πλακών (γεύμα, το ψωμί και το βούτυρο πλάκα), Κύπελλο και πιατάκι; χαρτοπετσέτας? Πώς στην επιλογή Ορισμός πίνακα για μια επίσημη δείπνο Πριν ξεκινήσετε τον καθορισμό του πίνακα για το γεύμα, θα πρέπει να μετρήσετε το πλήθος των ανθρώπων και του σχεδίου σχετικά με τη συνεδρίαση ρύθμιση. Μόλις ο αριθμός και η διάταξη υπολογίζεται, θα πρέπει να αρχίσει με τη διάταξη των τραπεζιών. Εδώ είναι η ακριβής ρύθμιση των μαχαιροπίρουνων σε ένα επίσημο δείπνο. ? Ξεκινήστε με το πανί πίνακα. Ένα λευκό δαμασκηνό χρησιμοποιείται συνήθως για ένα επίσημο δείπνο. Το ύφασμα πρέπει να φθάσει μέχρι το ένα πόδι ή δύο από το έδαφος. ? Τοποθετείται το δείπνο ή την πλάκα service 1-2 ίντσα από την άκρη του τραπεζιού. · Τώρα από την αριστερή πτέρυγα, τοποθετήστε το πιάτο επιδόρπιο σε άμεση αριστερά της πινακίδας. Τοποθετήστε το πιρούνι δείπνο στα αριστερά του πιρουνιού επιδόρπιο και το πιρούνι σαλάτα στο άκρο αριστερά. ? Ασκείται τώρα από το μαχαίρι δείπνο προς τα δεξιά της πλάκας. Δίπλα από το μαχαίρι, τοποθετήστε το κουταλάκι και το κουτάλι σούπας, αντίστοιχα. ? Soup μπολ θα πρέπει να διατίθενται στην πιάτο. ? Τοποθετήστε το ψωμί και το βούτυρο πλάκα στο πάνω αριστερό μέρος του πιάτου δείπνο. Το μαχαίρι ψωμιού μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από την πλάκα ψωμιού ή προς τα δεξιά του. ? Στην επάνω δεξιά γωνία της πλάκας δείπνο, ξεκινώντας από τα αριστερά, τοποθετήστε το ποτήρι νερό, το γυαλί κρασί και το ποτήρι λικέρ, αντιστοίχως. ? Τέλος, η πετσέτα μπορούν να διπλωθούν και να διατίθενται στην πιάτο, ή στην αριστερή πλευρά του πιρουνιού σαλάτα ή ακόμη και στο πάνω μέρος κοντά στο γυαλιά. ? Όταν σε ένα επίσημο γεύμα, κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ορισμένους κανόνες γεύμα και ετικέτες. Τρώγοντας, αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μαχαιροπίρουνα from extreme και απασχοληθείτε στον τρόπο σας μέσα Ωστόσο, σε περίπτωση βρίσκονται σε σύγχυση which μαχαιροπήρουνα να χρησιμοποιήσετε για ένα συγκεκριμένο πιάτο, περιμένετε για μια στιγμή, κοιτάξτε γύρω από το τραπέζι? Τήρηση της υποδοχής ή άλλους επισκέπτες και να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Τρόπος ορισμού ενός πίνακα σωστά? Σωστή πίνακα που προσδιορίζει για επίσημη δείπνο? Πώς να δημιουργήσει ένα μπουφέ πίνακα? Ρύθμιση του πίνακα μπουφέ Μπορεί επίσης να φαίνεται δύσκολο, αν έχετε κρατήσει κάποια βασικά πράγματα κατά νου. Είναι πολύ εύκολο να οργανώσει έναν πίνακα μπουφέ, ακόμη και για μεγάλο αριθμό ατόμων. Πρώτον όπως προαναφέρθηκε, μετρήστε τον αριθμό των ανθρώπων και του σχεδίου από το μενού των προτέρων. Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσετε τη θέση του πίνακα και την κατεύθυνση της κυκλοφοριακής ροής γύρω από αυτό. Για ένα μεγαλύτερο πλήθος, μπορείτε να ρυθμίσετε το τραπέζι τόσο τρόπος για να αποφευχθεί ο παραγκωνισμός. ? Πίνακα πανί για ένα δείπνο σε μπουφέ θα πρέπει πάντα να φθάσουν στο πάτωμα. ? Στο αφετηρία, συνήθως μια γωνία του πίνακα, τοποθετήστε μια στοίβα πλακών. ? Τόπος μαριναρισμένα ψάρια, πήρε πιάτα δίπλα από τις πλάκες. ? Φροντίζει τώρα την κύρια σειρά μαθημάτων με όλα τα κρύα πιάτα που διατίθενται διαδοχικά. (Μπορείτε να βάλετε τραπουλόχαρτα της ονόματα των αντίστοιχων dishes κοντινό για ευκολία των καλεσμένων)? Τοποθετούμε όλα τα ζεστά πιάτα δίπλα με εκείνα ψυχρότερες, επίσης στο συνεχόμενες μόδας. Σάλτσες των αντίστοιχων κρύα και ζεστά πιάτα πρέπει να τοποθετούνται κοντά αυτούς. ? Place καλάθι ψωμιού, ψωμάκια, βούτυρο πιάτο με μαχαίρι, πιατέλα τυριών, κλπ. Αφού τελειώσετε με το κυρίως πιάτο. ? Place μαχαιροπίρουνα, πάνες, κατσαρόλες των αλάτι και πιπέρι δίπλα πλάκες ψωμί. , Ποτών και γλυκά θα πρέπει να τοποθετείται στο τέλος. Αν ο καφές της μετά δείπνο, μπορείτε πρέπει προσθέσετε φλιτζάνια, πιατάκια, κρέμες, ζάχαρη, γλάστρες γάλα κοντινά. Διάβαζε περισσότερα για: · στον πίνακα Διακοσμήσεις; Μαχαίρια κουζίνας · Αυτά ήταν μερικές από τις συμβουλές και τεχνικές για το πώς να ορίσετε ένα πίνακα σωστά. Ως ένα από τελευταία συμβουλή σύναψης, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο καθορισμός πίνακα απαιτεί την κατάλληλη στιγμή και ως εκ τούτου, μην το κρατήσετε που εκκρεμούσαν τα τελευταία αγγαρεία! Καλή Τύχη!