Επαναφορτιζόμενη Χρεωστικές Κάρτες για παιδιά

Αν κοιτάξετε τα παιδιά αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιο ατομικιστές και ανεξάρτητο από αυτό που ήμασταν στην ηλικία τους. Μετά την απόκτηση από μια ορισμένη ηλικία, τα παιδιά και οι έφηβοι δεν τους αρέσει κανενός είδους παρέμβαση από τους γονείς στη ζωή τους. Ακόμη και όταν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα, θα ήθελαν να περάσουν στα πράγματα που θέλουν, χωρίς ζητώντας τους γονείς τους για τα χρήματα κάθε φορά που ορίζεται για ψώνια με τους φίλους τους ή πρέπει να συμπληρώσετε αερίου στα οχήματά τους. Αλλά σοβαρά, μπορεί ο έφηβος να εμπιστευθούν με τα χρήματα; Λοιπόν, ως γονιός δεν είμαι σίγουρος βέβαια. Αυτό είναι όπου επαναφορτιζόμενες χρεωστικές κάρτες για τα παιδιά, έρχεται πρακτικός. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά από τα πλεονεκτήματα των χρεωστικών καρτών επαναφορτιζόμενη για τα παιδιά, αλλά πρώτα ας καταλάβουμε τι ακριβώς είναι ένα επαναφορτιζόμενο χρεωστική κάρτα. Διαβάστε περισσότερα για την επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη χρεωστική κάρτα.
Επαναφορτιζόμενη χρεωστική κάρτα
Μια επαναφορτιζόμενη χρεωστική κάρτα έχει τα συν σημεία τόσο της πιστωτικής κάρτας καθώς και χρεωστική κάρτα. Είναι σαν μια πιστωτική κάρτα που δεν έχει πιστωτικό όριο, και μια χρεωστική κάρτα που δεν χρειάζεται έναν τραπεζικό λογαριασμό. Για να λειτουργήσει ένα επαναφορτιζόμενο χρεωστική κάρτα, όλα ένα άτομο έχει να κάνει είναι να ενημερώνει περιοδικά με μετρητά, και τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την κάρτα, όποτε θέλει, μέχρι το όριο των χρημάτων σε μετρητά το πρόσωπο αυτό έχει ενημερωθεί με. Μόλις το πρόσωπο που χρησιμοποιεί την χρεωστική κάρτα με το όριο των χρημάτων που ενημερώθηκε από τον ίδιο, έχει να φορτώσετε εκ νέου την κάρτα πάλι με κάποια μετρητά. Ένα πρόσωπο που φορτώνει τα χρεωστική κάρτα, πρέπει να καταβάλει μια αμοιβή συναλλαγής, κάθε φορά που το κάνει αυτό. Διαβάστε περισσότερα για την καθολική προπληρωμένες κάρτες χρέωσης.
Επαναφορτιζόμενη Χρεωστικές Κάρτες για τα παιδιά: Πλεονεκτήματα? Το κυριότερο πλεονέκτημα του επαναφορτιζόμενες χρεωστικές κάρτες για τα παιδιά είναι ότι είναι αποδεκτά παντού, όπως και η κανονική πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ως εκ τούτου, τη χρήση τους γίνεται εύκολη. ? Για την απόκτηση αυτών, δεν απαιτούνται πιστωτικούς ελέγχους. ? Εάν τα κεφάλαια στο χρεωστική κάρτα είναι ανεπαρκείς, όλες οι άλλες συναλλαγές μέσω αυτής θα απορρίπτονται. Έτσι, δεν μπορεί ποτέ να με τέλη τραπεζικής υπερανάληψης για αυτούς. Επίσης, οι γονείς μπορούν να θέσουν ένα όριο για το πόσα χρήματα τα παιδιά τους μπορούν να περάσουν. ? Όλες οι συναλλαγές που γίνονται από τα παιδιά μέσα από αυτές τις κάρτες, μπορεί να παρακολουθείται on line από τους γονείς. Έτσι, οι γονείς μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο στις δαπάνες των παιδιών τους, ακόμη και τον οδηγό τους αν πρόκειται στη θάλασσα με τις δαπάνες για ένα συγκεκριμένο πράγμα. ? Ένα άλλο πλεονέκτημα του επαναφορτιζόμενες χρεωστικές κάρτες για τα παιδιά είναι ότι είναι πολύ πιο ασφαλής για τη μεταφορά από το χρήμα. ? Οι κάρτες αυτές ρυθμίζουν επίσης το ποσό των χρημάτων που ένα παιδί είναι οι δαπάνες ανά μήνα, και ως εκ τούτου βοηθούν στον έλεγχο των δαπανών. ? Η κάρτα μπορεί να επαναφορτιστεί εύκολα, καθώς υπάρχουν χιλιάδες σημεία όπου μπορεί να γίνει. Ομοίως, τα χρήματα μπορεί να ανακληθεί μέσα από αυτούς σε ίσο αριθμό ΑΤΜ. ? Εάν το παιδί χάνει την επαναφορτιζόμενη χρεωστική κάρτα του πάντα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να αναφέρουν ότι είναι κλεμμένο, και μια νέα κάρτα θα εκδοθεί στη θέση του. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Επαναφορτιζόμενη Πιστωτικές Κάρτες? Προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες? Φοιτητής Πιστωτικές Κάρτες? Κοιτάζοντας τα πλεονεκτήματά της, κάποιος μπορεί εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι σίγουρα μια καλή ιδέα για τους γονείς να πάρουν επαναφορτιζόμενες χρεωστικές κάρτες για τα παιδιά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την επιλογή του ίδιου πριν υπογράφει. Πρώτον, ορισμένοι επαναφορτιζόμενη χρεωστικές κάρτες έρχονται με έξοδα συναλλαγής, ενώ υπάρχουν άλλοι που χρεώνουν ένα συγκεκριμένο μηνιαίο πάγιο. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει αγοραστικών συνηθειών σας το καλύτερο. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ευκολία να φορτώσετε εκ νέου την κάρτα. Έτσι, πάει σε μια κάρτα του οποίου reload συσκευασίες είναι διαθέσιμες παντού, στα μανάβικα εμπορικά κέντρα, που επισκέπτεστε, κ.λπ. Τέλος, ορισμένοι επαναφορτιζόμενη χρεωστικές κάρτες προσφέρουν ορισμένα σημεία, τα επιδόματα και τις ανταμοιβές. Έτσι, επιλέξτε την επαναφορτιζόμενη χρεωστική κάρτα που σας προσφέρει τέτοιες επιπλέον παροχές.