Κατάργηση ούρων Οσμή από τον τάπητα

Με τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι, τα ατυχήματα μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή και σας συμπεριφέρθηκε καλά γάτα ή σκύλο μπορεί να κατουρήσει στο χαλί. Το περιστατικό αυτό παρατηρείται αρκετά συχνά όταν το κατοικίδιο ζώο σας είναι στην αυξανόμενη χρόνια της. Στην περίπτωση αυτή, δεν έχετε άλλη επιλογή, παρά καθαρισμό τον τάπητα για να απαλλαγούμε από λεκέδες και οσμές. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στον καθαρισμό χαλιών θα προκαλέσει την λεκέδες ούρων να διεισδύει βαθιά στις ίνες και να γεμίσει, ενώ δημιουργεί ένα stinky ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Έτσι, η καλύτερη πρακτική λύση είναι να αφαιρεθεί οσμή ούρων από το χαλί, το συντομότερο δυνατό.
Τρόπος κατάργησης ούρων Οσμή από χαλί;
Να θυμάστε, αν ενεργεί αμέσως χωρίς καθυστέρηση, μόνο τότε μπορείς να εξαλείψει ενεργά οσμή ούρων. Διαφορετικά, αποξηραμένα ούρα λεκέ και οσμή του τάπητα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Και το χειρότερο μέρος είναι, το κατοικίδιο ζώο τείνει να επιστρέψουν και να ουρήσει στο ίδιο σημείο χαλί, αν η μυρωδιά παραμένει επίμονο. Για να αποφευχθεί μια τέτοια ενοχλητική κατάσταση, μπορείτε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω για την αφαίρεση οσμή ούρων από το χαλί:
Λέκιασμα Μέχρι ούρων από Carpet? Αυτό το βήμα ισχύει, αν παρατηρήσετε τα ούρα λεκέ όταν είναι ακόμα υγρό. Βάλτε μερικά στρώματα της εφημερίδας ή απορροφητική πετσέτα πάνω από την περιοχή και να σταθεί πάνω του για να λεκιάσει τις όσο το δυνατόν περισσότερο τα ούρα. Εάν χρειαστεί, επαναλάβετε αυτό το βήμα για τη μέγιστη απομάκρυνση των ούρων από τον τάπητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιές εφημερίδες και πετάξτε μετά τη δουλειά σας γίνεται, αντί για πετσέτα και το πλύσιμο και πάλι. Γνωρίστε περισσότερα για αφαίρεση λεκέδων.
Διαβροχή ούρων Stain στο χαλί? Για τα ξηρά ούρα λεκέ, η πρώτη και κύρια άκρη στην αφαίρεση οσμή ούρων από χαλί, το βρέξιμο του χρωματισμένο τμήμα. Μπορείτε να κάνετε χρήση ενός μαύρου φωτός για να εντοπίσετε το λεκέ και θεωρούν σκιαγραφεί με ένα ραβδί κιμωλία. Ψεκάστε ή πασπαλίζουμε δροσερό νερό πάνω από το λεκιασμένο μερίδα στο χαλί. Αφού ξεπλύνετε την περιοχή λεπτομερώς, απορροφούν το νερό τοποθετώντας εφημερίδες ή παλιά πετσέτα πάνω του.
Θεραπεία για ούρων Η έξοδος από το χαλί? Ούρων οσμή προκαλείται κυρίως λόγω του ουρικού οξέος και βακτήρια που τρέφονται με τα ούρα του ζώου. Και η μακροχρόνια δυσοσμία δεν είναι παρά η κρυστάλλων ουρικού οξέος σχηματίζονται μετά την εξάτμιση του στοιχείου του νερού. Για τα νωπά ούρα, αλκαλικά με βάση τα προϊόντα καθαρισμού είναι αποτελεσματικά για την άρση των παράνομων μυρωδιά? Ενώ για τις αποξηραμένες λεκέ, θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά όξινα προϊόντα. Συνεπώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για την άρση των fresh οσμή ούρων και ξύδι για τις αποξηραμένες λεκέδες ούρων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με χαλί αφαίρεση λεκέδων.
Κατάργηση ούρων Οσμή από τον τάπητα? Όπως έχετε ήδη αποφασίσει την κατάλληλη καθαριστικό (μαγειρική σόδα ή ξύδι) για την απομάκρυνση οσμή ούρων, κορεσμένων ο λεκές με αυτό. Για να χρησιμοποιήσετε ξύδι, συνδυάσουν ένα τμήμα κάθε λευκό ξύδι και νερό? Ότι για τη χρησιμοποίηση μαγειρική σόδα, κάνετε μια κόλλα έξω από μπέικιν πάουντερ και νερό. Πλημμυρίζοντας τη λεκέδες με οποιοδήποτε από πράκτορες θα υγροποίησης the κρυστάλλων ουρικού οξέος, που τους καθιστά εύκολο να αφαιρεθεί από το εσωτερικό των ινών χαλί. Μετά την εφαρμογή, τρίψτε την περιοχή με ένα πινέλο για να χαλαρώσει και να αφαιρέσετε λεκέδες οσμή. Στη συνέχεια, απορροφούν την υγρασία από το χαλί, χρησιμοποιώντας εφημερίδες και / ή πετσέτα.
Μπορεί να προτιμάτε να διαβάσετε περισσότερα για:? Dog Urine Οσμή απομάκρυνση · Αφαίρεση Cat Urine Οσμή, η τελευταία αλλά δεν το λιγότερο, εφαρμόστε ένα εξουδετερωτή οσμή ούρων ή αποσμητικό να εξαλειφθούν τυχόν εναπομείναντα foul μυρωδιά από το χαλί. Μπορείτε επίσης να εξετάσουν την απολύμανση με ένα σωστό προϊόν και τον ήλιο ξήρανσης από το χαλί. Της συνολικής αποτελεσματικότητας για την αφαίρεση οσμή ούρων από τον τάπητα εξαρτάται από το είδος του υφάσματος και την έκταση των ούρων κηλίδες αίματος. Στην περίπτωση, μυρίζεις ακόμα εμπλεκόμενου οσμή ούρων μετά από την παραπάνω συμβουλές, θεωρήσετε έναν επαγγελματία για καθαρισμό χαλιών.