Ποντίκια εξόντωσης

Τα τρωκτικά είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και ανεπιθύμητες εισβολείς σπίτι. Δημιουργούν μια όλεθρο στο σπίτι κάποιου. Κάθε ένας θα θέλει να τους ξεφορτωθεί. Οι λόγοι είναι προφανείς. Κατ 'αρχάς, τα ποντίκια δεν κάνουν αξιαγάπητος ή χαριτωμένα κατοικίδια. Δεύτερον, αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα υγείας και υγιεινής. Τα σημάδια που θα σας υποδείξουμε ότι το σπίτι σας είναι εισέβαλαν από ποντίκια είναι ποντίκια περιττώματα, παρουσία του μικρού ρωγμές στον τοίχο ή σοβατεπί και ρωγμές στο κατώφλι. Είστε πολύ πιθανό να βρείτε τα ποντίκια στα ντουλάπια, χαρτοκιβώτια και δοχεία eatables. Το παρόν άρθρο εξετάζει διαφορετικούς τρόπους ποντίκια εξόντωσης.
Πώς να απαλλαγείτε από Ποντίκια στο σπίτι σας;
Ποντίκια Παγίδες? Κατ 'αρχάς, για ποντίκια εξόντωσης κάνουν χρήση των ποντικών παγίδες για να πιάσει και να τους πετάξετε έξω από το σπίτι σας. Τόσο ζουν και θραύση τύπους ποντικιών παγίδες είναι ευρέως διαθέσιμες στο αγορά. Οι δύο είναι εξίσου αποτελεσματικές. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από με τη ρύθμιση του σε περιοχές εκτεθειμένες σε ποντίκια απαρατήρητος. Τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι ψωμί, τυρί, κ.λπ. στο εσωτερικό της παγίδας να προσελκύσουν ποντίκια. Όταν αλιεύονται ζωντανά, απελευθέρωση το ως μέτρο του δυνατού από ιδιοκτησία σας.
Θηρευτές? Υπάρχουν πολλές ζώα και πτηνά που τρέφονται από ποντίκια. Περιλαμβάνουν σκύλοι, γάτες και κουκουβάγιες. Τα σκυλιά είναι έμπειροι κατά την θανάτωσή τους ποντίκια, και, επομένως, μπορούν να σας βοηθήσουν σε ποντίκια εξολόθρευση. Οι γάτες είναι συχνά βρέθηκε να παίζει με τα τρωκτικά. Οι γάτες παίζουν αρκετά άγρια ​​με αυτές. Μπορούν λάκτισμα τα ποντίκια τόσο πολύ ότι η τελευταίος πεθαίνει των τραυματισμών. Αυτός είναι ο λόγος που οι επαγγελματίες που εργάζονται για μυοκτονία κάνουν συνήθως χρήση των γατών. Οι γάτες που εκπαιδεύονται να σκοτώνουν τρωκτικά είναι γνωστοί ως mousers. Ωστόσο, και οι δύο σκύλοι και οι γάτες δεν είναι πολύ αποτελεσματικές σε ποντίκια κυνήγι. Ο ένας ζωντανός οργανισμός που μπορεί να εξυπηρετήσει πραγματικά το σκοπό αυτό είναι κουκουβάγιες αχυρώνα. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε εξόντωσης αρουραίων. Θεωρούνται για να φάτε περισσότερα από 10 ποντίκια κάθε βράδυ. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κουκουβάγιες αχυρώνα για τα ποντίκια εξόντωσης, ανεγείρει ένα ένθεσης κουτί για να τους προσελκύσουν στο σπίτι σας.
Ποντίκια Απωθητικά? Απωθητικά Τα ποντίκια έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των ποντικών killing παράγοντες, δεδομένου ότι δεν επιτρέπουν νέες ποντίκια για να μπαίνουν στο σπίτι σας. Τα ποντίκια έχουν μια φυσική αντιπάθεια για μέντα. Επομένως, πρέπει να εξετάσετε φύτευσης το γύρω σπίτι σας. Αυτό θα αποτρέψει τα ποντίκια από την παρατεταμένη στο κατώφλι σας και τον κήπο της κουζίνας. Μια δεύτερη ποντίκια απωθητικό είναι μια συσκευή που παράγει υπερηχητικών κυμάτων. Αυτές είναι υψίσυχνο τα ηχητικά κύματα τα οποία δεν θεωρούνται από τα ανθρώπινα αυτιά, αλλά είναι αντιληπτό τρωκτικά. Θα φύγει ο ήχος και να κάνει τα ποντίκια ιδιοκτησία σας χωρίς χρέωση. Such υπερήχων απωθητικά ποντίκια μπορούν να τοποθετηθούν τόσο έξω και μέσα στο σπίτι. Ακολουθούν περισσότερες σε ποντίκια απωθητικές.
Ποντίκια Poison? Εάν όλες οι παραπάνω μέθοδοι εξόντωσης ποντίκια αδυνατούν να σας δώσει αποτέλεσμα, θα πρέπει εξετάσει τη χρήση των φυσικών τρωκτικά φαρμάκι. Πάρτε μερικά γλυκιά carbonated νάτριο από ένα κατάστημα χημικών. Βάλτε το σε ένα μπολ και τοποθετήστε το σε μια γωνιά, όπου ποντίκια συχνές. Ανθρακοποίηση kills τα ποντίκια. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε σε θέση να εξοντώσουν τα ποντίκια από το σπίτι σας. Εναλλακτικά, αναζητήστε τα ποντίκια τα δηλητήρια που περιέχουν τη βιταμίνη D3. Όταν ένα ποντίκια καταπίνει ένα τέτοιο δηλητήριο, πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια σε μια-δυο μέρες. Δηλητήρια βασίζεται βιταμίνη D3 δεν προκαλεί δευτερογενούς δηλητηρίασης εάν το νεκρό ποντίκια τρώγεται από άλλα ζώα. Εδώ είναι περισσότερο στην πώς να σκοτώσει ποντίκια.
Τα ποντίκια θωράκιση? Ένα μεγάλο άκρο εξολόθρευση ποντίκια είναι να κάνει το σπίτι σας less ποντίκι φιλικό. Εργασία μετά κάθε δωμάτιο, ιδίως σχετικά με την κουζίνα για να κάνει το περιβάλλον ακατάλληλο για τα ποντίκια. Αυτό είναι δυνατό χρησιμοποιώντας το τεχνάσματα αναφέρονται ως υπό. ? Κατάργηση πηγές τροφίμων που είναι διαθέσιμα σε ποντίκια, ιδιαίτερα ανοικτός και απροστάτευτος αυτά, από το σπίτι σας. Τέτοιες πηγές τροφών περιλαμβάνονται ψίχουλα, χυσίματα, αριστερά-overs και ακόμη συντροφιάς. Για να εξασφαλιστεί ότι μπορείτε να φροντίσει αυτό με αποτελεσματικό τρόπο, να μάθουν τι τρώνε τα ποντίκια. ? Εκτός από τα είδη διατροφής, απομακρύνετε τις πηγές νερού και στέγης από το σπίτι σας, ιδιαίτερα από ντουλάπες, κήπους και σοφίτες. ? Store eatables σε συσκευασίες από μέταλλο, γυαλί ή πλαστικό. Τα δοχεία πρέπει να είναι ο αέρας σφιχτό. ? Τοποθετείτε αντικείμενα τροφίμων για την τριτοβάθμια επιφάνειες. ? Σιγουρευτείτε ότι οι κάδοι σκουπιδιών καλύπτονται πάντα. ? Αφαιρέστε πάσσαλοι από ξύλο, υπολείμματα κήπων και ρίχνει σκουπίδια, καθώς προσελκύουν τα ποντίκια στο σπίτι στην ιδιοκτησία σας. ? Καθαρίστε τα περιεχόμενα του σκουπιδοτενεκές σας σε τακτική βάση. Γίνεται έλεγχος ότι δεν critters έχουν σίτιση επί του περιεχομένου της. ? Σφραγίδα ασφαλείας όλων μικρές τρύπες γύρω σωλήνες εξαερισμού,, πόρτες και παράθυρα με μονωτική μετάξι 100%. ? Place πίνακες κόλλα σε διαδρομές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ποντίκια ως εναλλακτική παγίδα. ? Διαβάστε σχετικά:? Τρωκτικών Pest Control: Ηλεκτρονικό Μυοκτονίες? Πώς να απαλλαγείτε από Ποντίκια? Όλες οι παραπάνω μέθοδοι σε ποντίκια εξόντωσης είναι ταχεία, και έχουν παράσχει απαλλαγή από τρωκτικά εισβολή. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά που ταιριάζει άνεσή σας και τη διαθεσιμότητα των πόρων. Επιθυμητή αποτέλεσμα είναι σχεδόν εγγυημένη. Ωστόσο, εάν αποτύχουν να πάρετε την επιτυχία σε ποντίκια εξόντωσης, θα πρέπει να εξετάσει καλώντας έναν επαγγελματία ως έσχατη λύση. Do ρωτήσετε και για το κόστος εξόντωσης ποντίκια στην πόλη σας πριν από την κλήση των παρασίτων επαγγελματίες έλεγχο στο σπίτι σας. Ελπίδα, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ποντίκια σύντομα!