Κυανής βαφής μαλλιών

Χρωματισμός τα μαλλιά μπλε μπορεί να είναι ένα από τα περίεργα, αλλά και ένα «γενναίο», πράγμα που κάνει. Την αντισυμβατική και λίγο δυνατός, χρώμα μαλλιών «μπλε» θα μπορούσε να σας κάνει να φανεί περίεργο in από το πλήθος. Ωστόσο, για ορισμένα από αυτά, το μπλε χρώμα μπορεί να πάει πολύ καλά αν έχουν τη σωστή στάση και να κοιτάξουμε προς αθλητικό.
Διαδικασία βαφής μπλε μαλλιά και πληροφορίες για τα διάφορα μπλε βαφές μαλλιών διατίθενται σε αγορά δίνονται παρακάτω.
Πώς να βάψει στο Hair Μπλε
Οι παρακάτω οδηγίες θα μπορούσε να λειτουργήσει ως οδηγός για τη βαφή των μαλλιών μπλε. In the process της βαφής, το πρώτο βήμα είναι τη χλωρίνη the hair. Λεύκανση είναι απαραίτητη εάν κάποιος έχει να βάλει μια μόνιμη μπλε βαφές μαλλιών. Είναι καλύτερα να ξεβάφει τα μαλλιά, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Για την προσωρινή μπλε βαφές μαλλιών, λεύκανση μαλλιών δεν είναι απαραίτητη.
Το επόμενο στάδιο είναι εκπλύσεως της χλωρίνης και ξήρανση. Θα πρέπει να ακολουθήσει τις κατευθύνσεις που δίνονται στη συσκευασία του προϊόντος βαφής μαλλιών. Βαφής μαλλιών δεν εφαρμόζεται ποτέ στη βάση / ρίζα των μαλλιών. Κάποιος πρέπει να αρχίσουν περίπου ½ ίντσα πάνω από τη ρίζα και το χρώμα τους έως τις άκρες. Το χτένισμα βοηθά στη διάδοση του χρώμα ομοιόμορφα. Το μασάζ είναι επίσης γίνεται για το χρωματισμό κάθε τρίχα σωστά. Αφού η βαφή μαλλιών είναι ομοιόμορφα σε εφαρμογή, ένα ντους ΚΑΠ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προλάβουμε την εξάπλωσή του? Δεν πρέπει κανείς να αφαιρέσετε το καπάκι, τουλάχιστον για τις επόμενες 3 ώρες. Βαφές μαλλιών με καταγωγή λαχανικών μπορεί να επιτραπεί να τεθεί για περισσότερο από 3 ώρες. Στην πραγματικότητα, αφήνοντας τους να δημιουργήσουν μια μέρα στην άλλη είναι απολύτως εντάξει. Γενικά, το μπλε χρώμα πηγαίνει καλύτερα με ξανθά μαλλιά. Blue βαφής μαλλιών για σκούρα μαλλιά μπορεί να το μετατρέψει σε πλήρη μαύρη. Περισσότερα για τη βαφή σκούρα μαλλιά.
Στέγνωμα μαλλιών με πιστολάκι πλήγμα βοηθάει το χρώμα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας. Έτσι, το χρώμα δεν πρόκειται να πλένονται εύκολα. Μετά τη διαδικασία ξήρανσης είναι πάνω, το ξύδι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ξεπλύνετε τα μαλλιά? Βοηθάει στην στεγανοποίηση χρώμα στα μαλλιά. Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία αυτή είναι πλύσιμο των μαλλιών με κρύο νερό. Διαβάστε περισσότερα για:? Temporary βαφής μαλλιών? Βαφή των μαλλιών Συμβουλές? Blue βαφής μαλλιών Προϊόντων
Λίγα προϊόντα που μπορούν να είναι χρήσιμες για τη βαφή των μπλε μαλλιά που περιγράφονται παρακάτω.
Pialan Blue βαφής μαλλιών? Αυτό το μπλε των προϊόντων βαφής μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από άνδρες και γυναίκες. Διατίθεται σε μορφή κρέμας, η χρωστική ουσία μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά σε μόλις 7-10 λεπτά. Αυτό το μπλε βαφή μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα μαλλιά του τριχωτού της κεφαλής, γενειάδα και το μουστάκι, καθώς και. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να εφαρμόσει τα Pialan μπλε βαφών μαλλιών προς φρύδια ή τις βλεφαρίδες. Το present φαινυλενοδιαμίνη χημικές εν λόγω προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος. Ένα ενιαίο σωλήνα που είναι 0,25 ουγκιά σε βάρος διατιμάται σε $ 10.
Ian Zachary Blue Μόνιμη μαλλιών Creme Dye? Πρόκειται για μια μόνιμη cream χρώμα μαλλιών που περιέχει υδρογονωμένο και άλλα φυσικά στοιχεία. Αυτό το προϊόν βαφής μαλλιών έχει μια κρεμώδη συνοχή, η οποία προσφέρει ένα συμπαθητικό άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσετε αυτή τη χρωστική ουσία με τη βοήθεια θερμότητας, ώστε να χρώμα άσπρο και γκρίζα μαλλιά που είναι γνωστό ότι είναι ανθεκτικά στη βαφή. Η διαδικασία της θερμικής χρησιμοποιείται επίσης για την επιτάχυνση της διαδικασίας βαφή μαλλιών. Ένα μπουκάλι 100 ml του μπλε βαφή μαλλιών διατίθεται στην τιμή των 5,95 δολαρίων.
Manic Πανικός ημι-μόνιμη βαφή μαλλιών? Η ειδική «Amplified Formula» της «μανιακή πανικού Hair ημι-μόνιμη βαφή μαλλιών» χρησιμοποιείται για μια μακράς διαρκείας επίδραση. Είναι διαθέσιμο σε 4 ουγκιά συσκευασίες και τιμές σε 14 δολάρια. Κάποιος πρέπει να προ-φωτίζουν τα μαλλιά, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Λεύκανση βοηθά στη βαφή του χρώματος βαθύτατα. Το προκύπτον χρώμα των μαλλιών, μετά τη βαφή ποικίλει ανάλογα με την υφή.
Διαβάστε περισσότερα για:? Βαφής μαλλιών χρώματα? Βαφής μαλλιών στυλ? Αυτή ήταν μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με διάφορες μπλε βαφές μαλλιών και τη διαδικασία εφαρμογής της ίδιας. Ένα σημαντικό στοιχείο, πρέπει να σημειωθεί είναι πως κάποιος πρέπει να αναλάβει κατάλληλη περιποίηση των μαλλιών, ακόμη και μετά τη διεργασία της βαφής παίρνει πάνω.