Σύντομη Σφήνα Κούρεμα

Αν έχετε κοντά μαλλιά, και είστε σκέφτεται να πάρει ένα κούρεμα να σας κάνει να δούμε κομψό και μοντέρνο, κοντό κούρεμα σφήνα σίγουρα θα λειτουργήσει για σας. The κούρεμα σφήνα κέρδισε τη δημοτικότητα της δεκαετίας του 1970 όταν αρκετά θεατές παρακολούθησαν την πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Dorothy Hamill μεταφέρουμε αυτό το μοντέρνο χτένισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. This χτένισμα έχει εδώ και δεκαετίες και με το χρόνο, οι στιλίστες have προστίθενται διάφορες παραλλαγές της μικρής κούρεμα σφήνα.
Σύντομο κούρεμα σφήνα είναι κάπως παρόμοιο με το κόψιμο bob, αλλά να δημιουργήσει μια σφήνα κούρεμα που χρειάζεστε για να προσθέσετε περισσότερες γωνίες. Όσον αφορά τη διάρκεια αυτής της hairstyle αφορά, θα μπορούσε να είναι μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα, σε συνδυασμό με τη διάταξη σε στρώματα στο αυχένα. Για αυτόν τον κούρεμα, ο στυλίστας, θα ξεκινήσει από το πίσω hairline και κάθε στρώμα που κόβεται, παραμένει ελαφρώς μεγαλύτερο από το ένα κάτω. Με το συντομότερο hair κοντά στο αυχένα και η μεγαλύτερη εκείνα της εξόχως απόκεντρες στρώμα μείωση αυτή σίγουρα θα σας δώσει μια επιθυμητή σειρά βάρους και να δημιουργηθούν οι γεμάτο σώμα εμφάνιση. Διαβάστε τη συνέχεια σε σύντομο hairstyles για τις γυναίκες.
Σύντομη Σφήνα Κούρεμα για τις γυναίκες? Πολλές διασημότητες όπως η Νάταλι Πόρτμαν και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν sported αυτό το μοντέρνο και σύγχρονο σύντομο hairstyle. Κομμωτήρια έχουν καταλήξει σε πολλές παραλλαγές και τη χρήση των σκούπισε side κτυπήματα και layering κατέστησε ακόμη πιο ελκυστικό. Κομμωτήρια χρησιμοποιούν τεχνικές σφήνα για αρκετές περικοπές, ορισμένες από αυτές είναι αντεστραμμένη βαρίδια, στοιβάζονται βαρίδια, κωνικό περικοπές και μανιτάρι περικοπές. Γενικά σφήνα κόβουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την περικοπές όπου ο λογοτέχνης θέλει να δώσει μια μεστή ματιά στο πίσω μέρος.
Κλασικό Σύντομη Σφήνα Κούρεμα? Αν σκοπεύετε να πάρετε ένα κλασικό σύντομο στοίβα κούρεμα σφήνα, ο στυλίστας θα κόψει πια στρώματα στο πίσω από τα στρώματα στις πλευρές του κεφαλιού. Το βλέμμα, θα εξαρτηθεί πολύ από τη γωνία, συνήθως η τρίχα είναι αυξημένα σε γωνία 20 έως 45 βαθμό να δώσει μια στοίβα ματιά. Αλλαγή του γωνία από λεπτή σε δραματικές θα κάνει όλη τη διαφορά στο χτένισμά σας. Σε περίπτωση που έχετε πυκνά μαλλιά, μια layering ακριβώς πάνω θα μπορούσε να διαμορφώσει, επίσης, τα μαλλιά σας σε ένα ύφος σφήνα.
Σύντομη Σφήνα με κτυπήματα? Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε κτυπήματα σε αυτό το κούρεμα. Γι 'αυτό το σύντομο κούρεμα, τις τεχνικές κοπής σφήνα θα χρησιμοποιηθούν για να πάρετε ένα κωνικό πίσω. Εκλεπτύνοντας και layering στο αυχένα σίγουρα δίνει ένα πλήρωμα μαζί με το swing. Τα μαλλιά διατηρούνται περισσότερο στο μέτωπο, μαζί με κτυπήματα στο σκούπισε το μέτωπο ή την πλευρά Μπανγκ. Αυτό είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του κούρεμα σφήνας. Διαβάστε περισσότερα για hairstyles με κτυπήματα.
Πολυεπίπεδη Σύντομη Σφήνα Κούρεμα? Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα πρέπει να προσθέσετε τα στρώματα για να πάρει την επιθυμητή εμφάνιση. For στρωματοειδή haircut σφήνα, the hairstylist cut γενικά hair στο αυχένα, κρατώντας το μήκος σε απόσταση ενός εκατοστού και το μήκος της αύξησης στρώματα γύρω από την κορυφή του κεφαλιού. Για να κάνετε αυτό το ύφος φαίνονται πιο ελκυστική, μπορείτε να προσθέσετε στρωματοειδούς Μπανγκ. Μια άλλη παραλλαγή θα μπορούσε να είναι να πάρετε ξυραφιού τα μαλλιά σας κοπεί ή υφή στα άκρα για τη μείωση των χύμα, αυτό θα λειτουργήσει καλά για αυτούς που θέλουν ένα μαλακό cut σφήνα. Διαβάστε περισσότερα για σύντομο hairstyles cut ξυράφι.
Ασύμμετρη Σφήνα Κούρεμα? Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν την παραλλαγή. Ασύμμετρη κούρεμα σφήνα, εννοούμε τη δημιουργία περισσότερων σώμα στη μία πλευρά. Έτσι, θα πρέπει να έχετε περισσότερη τρίχα που από τη μία πλευρά από την άλλη. If στιλίστας σας να κόψει τα μαλλιά σας με χωρίστρα στη μέση, θα μπορούσατε να πάρετε αυτό το βλέμμα με τη χωρίστρα τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά, αλλιώς θα μπορούσατε να αλλάξετε μόνο χωρίστρα σας για να την άλλη πλευρά.
Angled Σύντομη Σφήνα Κούρεμα? Γι 'αυτό το κούρεμα, οι τρίχες που είναι πλησιέστερα στην αυχένα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είναι κομμένα σε πολύ σύντομο μήκη. Then εκλεπτύνοντας και layering γίνεται για να τονίσει την γωνία αποτέλεσμα. Θα μπορούσατε να το κάνετε μακριά με κτυπήματα. Υπό γωνία cut σφήνα δημιουργεί το τέλειο σώμα εμφάνιση με μικρότερη μαλλιά στην πλάτη και περισσότερο αυτοί στο μέτωπο. Προσθέτοντας γωνίες που upwards δαδί σίγουρα έχει αρκετά ελκυστική. Διαβάστε περισσότερα για? Trendy Hairstyles για τις γυναίκες? Chin Μήκος Hairstyles? Ελπίζω να σας άρεσαν οι πληροφορίες σχετικά σύντομο κούρεμα σφήνα. This χτένισμα λειτουργεί καλά για όλες τις ηλικίες. Με αυτές τις διακυμάνσεις σε σύντομο στυλ κούρεμα σφήνα, απλά πρέπει να βρούμε ένα στυλ που θα σας δώσει μια μοντέρνα όψη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Αν σκοπεύετε να πάρετε μια μικρή hairstyle, σύντομο κούρεμα σφήνα θα μπορούσε να αποδειχθεί η σωστή επιλογή για εσάς.