Καθαρισμός πατώματα σκληρού ξύλου

Πατώματα σκληρού ξύλου είναι έναν από δημοφιλέστερα τύπους δαπέδων. Αυτό οφείλεται κυρίως τη φυσική ομορφιά και την κομψότητά του προσθέτει ζεστασιά σε όλα τα είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Επιπλέον, το υλικό αυτό δάπεδο είναι ανθεκτικό και διαρκεί για αρκετά χρόνια. Όπως οποιαδήποτε άλληδήποτε δάπεδο, είναι επίσης εκτεθειμένη τις παρτίδες βρωμιά, λέρα κλπ. Επιπλέον, λεκέδες και υγρών χυσίματα δύνανται αφήσουμε πίσω άσχημο σημάδια στο αυτήν. Προκειμένου να διατηρηθεί ελκυστικό βλέμμα της για χρόνια, καθαρισμό ξύλινα πατώματα σωστά είναι εξαιρετικά σημαντική.
Τακτικές Καθαρισμός πατώματα σκληρού ξύλου
Χαλαρά βρωμιά και τη σκόνη στην επιφάνεια του δαπέδου σκληρού ξύλου μπορεί να καθαρίζονται καθημερινά με τη βοήθεια μια σκούπα. Επιλέξτε μια σκούπα οποία έχει μαλακές τρίχες, όσο σκληρά τρίχες μπορεί να προκαλέσει σημάδια γρατσουνιά στην επιφάνεια πάτωμα. Για μια πιο λεπτομερή καθαρισμό όροφο, χρησιμοποιήστε ένα σκούπας σε το τουλάχιστον φορά την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή εξάρτημα βούρτσας του κενού προς τούτο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες και τις γωνίες του δωματίου, καθώς αυτά συχνά αγνοούνται που έχουν ως αποτέλεσμα υπερβολική συσσώρευση σκόνης σε αυτούς τους τομείς.
Πρέπει σφουγγαρίστρα επίσης το πάτωμα άπαξ εβδομαδιαίως να κρατήσει γυαλιστερά κοιτάξουμε του ανέπαφο. Καθαρισμός ξύλινα πατώματα με το ξίδι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το σκοπό αυτό. Καθώς είναι μια ασφαλής και μη τοξική ουσία, δεν έχετε να πλένουν έξω από υπολείμματα πάτωμα. Πάρτε έναν κουβά νερό και προσθέστε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι σε αυτό. Λευκό ξίδι χρησιμοποιείται επειδή είναι άχρωμο και συνεπώς δεν θα αφήσει πίσω οποιουσδήποτε λεκέδες στο πάτωμα. Βάλτε ένα καθαρό σφουγγαρίστρα στο μίγμα και συμπιέστε έξω όλα τα περίσσεια νερού και χρησιμοποιήστε το υγρό σφουγγαρίστρα να καθαρίσετε πάτωμα. Ξεπλύνετε το σφουγγαρίστρα καιρούς να κρατήσει επιφάνειά του καθαρή. Αν το νερό στον κουβά λερωθεί, τότε θα πρέπει να την αλλάξετε. Αφότου έχετε σφουγγαρίσαμε ολόκληρο εμβαδόν του δαπέδου, χρησιμοποιείτε στεγνό και μαλακό κομμάτι πανί για να σκουπίζουμε το νερό από το δάπεδο. Μην κάνετε αυτό περισσότερο από άπαξ εβδομαδιαίως καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημία στο floorboards.
Ατμού Καθαρισμός Πατώματα Hardwood
Πρόκειται για μια εξαιρετική μέθοδος καθαρισμού από τα πατώματα και την άρση σκληρή γράσο, επίμονους λεκέδες, τα αλλεργιογόνα, καλούπια και μούχλας. Αγοράστε ένα ατμοκαθαριστής οποίο ειδικά σχεδιασμένα για επιφάνειας σκληρό ξύλο. Καταρχάς, καθαρίστε το χαλαρό σκόνη και τρίξιμο με μια σκούπα. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα κάνιστρο με καθαρό και ζεστό νερό της βρύσης. Αν χρειαστεί, μπορείτε να προσθέσετε μερικά άσπρο ξίδι σε αυτήν. Θέση στο δοχείο στο πάτωμα και θερμαίνει το νερό για την παραγωγή ατμού. Μετακινήστε το καθαρότερο εμπρός και αφήστε το απελευθερώσει την ατμού και έπειτα τραβήξτε το στο backward διεύθυνση έτσι ώστε το επίθεμα να σκουπίσετε ανοικτά των grime και λεκέδες από το δάπεδο. Ξεκινώντας τη μορφή κάθε γωνιά προχωρήσουμε σε άλλα μέρη του δωματίου μέχρι να καλύψει ολόκληρη την περιοχή. Αν υπάρχουν φοριούνται κηλίδες έξω στο πάτωμα δεν χρησιμοποιούν ατμού καθαρισμό μεθόδου επί αυτούς ως υγρασία μπορεί διαρρεύσουν μέσω του και ζημιά το πάτωμα.
Καθαρισμός πατώματα σκληρού ξύλου Μετά Κατάργηση Carpet
Μετά απογείωση χαλί από το πάτωμα σκληρού ξύλου, η προϋπόθεση των υποκείμενων σκληρών δαπέδων πρόκειται να σας απογοητεύσω άσχημα. Τα σήματα άφησε πίσω τους λωρίδες πλεύση, αποξηραμένα κόλλες κλπ. κοιτάζει πραγματικά άσχημο. Καταρχάς, καθιστούν το πάτωμα απαλλαγμένες από όλες τις λωρίδες tack ενώ βασικά είδη αφαιρεθεί τάπητα. Κατόπιν χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα να αφαιρέσετε το συσσωρευμένο σκόνη και συντριμμιών των παραγέμισμα τάπητα. Marks αποξηραμένων συγκολλητικών μπορούν να αρθούν επιφυλάσσοντάς τους μεταχείριση με βραστό νερό. Place ξηρά πετσέτες κατά την κόλλα και ρίξτε βραστό νερό πάνω τους για να χαλαρώσετε το κόλλα. Τότε κενού καθαρίστε την περιοχή να ξεφορτωθεί το χαλαρό συγκολλητικών. Στεγνώστε το πάτωμα εντελώς σκουπίζοντας στο πάτωμα με ένα στεγνό ύφασμα. Φτιάξτε ένα μίγμα με ίση ποσότητα νερού και λευκό ξίδι, και στιλβωμένος στο πάτωμα μαζί με κυκλικές κινήσεις. Εάν βρείτε ακόμα κόλλες στο πάτωμα, τότε άμμος εκείνες τμημάτων του δαπέδου και τελειώστε πάτωμα με πολυουρεθάνης.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβασμένος επάνω:? Τρόπος Καθαριότητα Hardwood Πατώματα? Καλύτερος τρόπος για Καθαριότητα Hardwood Πατώματα? Καθάρισμα ξύλινα πατώματα χρησιμοποιώντας διατριβές τεχνικές μπορούν σας επιτρέπουν να επαναφέρετε το ολοκαίνουργιο εμφάνιση του δαπέδου για πολλά χρόνια. Μπορείτε να προστατεύσετε το πάτωμα περαιτέρω τοποθετώντας κουβέρτες περιοχής σε εκείνες τόπους που προσελκύουν μέγιστη βρωμιά και grime, όπως είσοδο του δωματίου. Εάν η πατώματα νυχτώνω λεκέδες καλύπτοντας ένα μεγάλο περιοχή, κατόπιν πρέπει προσλάβετε έναν επαγγελματία να καθαρίσει.