Χαριτωμένο Ιδέες Ημερομηνία

Ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά με τη μουσική και τα λουλούδια είναι πολύ κοινή ιδέα χρονολόγηση. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι μοναδικό και συναρπαστικό να κάνει την επόμενη ημερομηνία σας διαφορετική; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα χαριτωμένα ιδέες ημερομηνία την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή να κάνει ο συνεργάτης σας αισθάνεται ξεχωριστή.
Χαριτωμένο Ημερομηνία Ιδέες για ζευγάρια? Dating αποτελεί σημαντικό μέρος μιας σχέσης, ως ημερομηνία μπορεί να είναι η μόνη φορά που θα πάρετε για να περάσετε μαζί και να παρατηρήσετε αυτά τα μικρά πράγματα για τον αγαπημένο σας. Αν θέλετε να δούμε έναν περίεργο χαμόγελο τους, κύλιση for κάποιο χαριτωμένο ιδέες ημερομηνία. ? Επισκεφθείτε την τοπική υπαίθρια αγορά και να αγοράζουν πράγματα που δεν έχετε αγοράσει ένας για τον άλλον. ? Πάρτε το λεωφορείο ή με τα τοπικά μέσα μεταφοράς για να εξερευνήσετε πόλη σας και τα προάστια. ? Crash σε ένα συμβαλλόμενο μέρος των αγνώστων ατόμων. ? Επίσκεψη σε μουσείο, αν έχετε ποτέ δεν ήταν η μία. ? Πηγαίνετε σε ένα πάρκο και να παίξει πάνω στις διαφάνειες και την ταλάντευση (μην ξεχνάτε να φέρει μαζί του φρίσμπι μαζί σας). ? Κάντε μια βόλτα στη γειτονιά και να επισκεφθούν ορισμένους από τους γείτονές σας. ? Πετούν χαρταετούς σε ένα πάρκο ή κήπο. , Παίζετε Scrabble μέχρι να κουραστείτε. ? Επισκεφθείτε ένα στοά και παίζουν βιντεοπαιχνίδια και τρώνε παρτίδες καραμέλα βαμβακιού. ? Πηγαίνετε πεζοπορία, μεσημεριανό pack ή δείπνο που picnic καλάθι και πάρτε μήκος. ; Περάστε μια νυχτερινή συνεδρίαση στο καπό του αυτοκινήτου σας κοιτάζει τα αστέρια, αγκαλιά, σε μία ζεστή κουβέρτα. Αυτό θα μπορούσε να ένας από χαριτωμένο ρομαντικές ιδέες ημερομηνία. ? Πάρτε μια μέρα άδεια από την εργασία και να επισκεφθείτε την αγορά. Αγοράστε παντοπωλεία και μαγειρέψτε ένα γεύμα μαζί. ? Πάει έξω σε ένα μίνι διακοπές σε μια απομονωμένη πόλη και να περάσουν το Σαββατοκύριακο την εξερεύνησή του. ? Επισκεφθείτε Disney γης. ? Περάστε μια ολόκληρη μέρα σε ένα spa περιποίηση μόνοι σας. ? Πάρτε τάξεις χόμπι όπως αγγειοπλαστική, χορό, υποκριτική και μαγείρεμα μαζί. ? Πήγαινε σε ένα παιχνίδι όπως το μπέιζμπολ, χόκεϊ ή κάθε άλλο παιχνίδι που και οι δύο από σας θέλετε να παρακολουθήσετε. ? Παρακολουθήστε ένα ρομαντικό παιχνίδι. ? Πηγαίνετε surfing στην παραλία. ? Βλέπετε επίσης την υποβρύχια ζωή, πηγαίνοντας ψαροντούφεκο μαζί. ? Πήγαινε ιππασία σε ένα ευχάριστο απογευματινό. ? Bungee jumping σε μια λίμνη, δεμένο μαζί είναι μια από τις χαριτωμένες ιδέες ημερομηνία μπορείτε να έρθετε επάνω με. ? Go είδαν τα σπίτια μοντέλο, αν δεν θέλετε να αγοράσετε μία. ? Ενοικιάσεις βάρκα και πηγαίνετε βαρκάδα σε κοντινό λίμνη με γεύμα συσκευασμένο σε κουτί πικνίκ να έχουν στη βάρκα. ? Παρακολουθήστε ένα drive-in ταινία. ? Πηγαίνετε ψώνια σε πώληση γκαράζ. ? Επισκεφτείτε ένα μπαρ Jazz και απολαύστε την απαλή μουσική και την ατμόσφαιρα μετά από μια δύσκολη μέρα. ? Τραγουδήσω ένα τραγούδι για τον άλλο σε ένα μπαρ καραόκε. ? Παίξτε Laser tag σε διακοπές. ? Αγοράστε σύντροφό σας ένα κατοικίδιο ζώο αν αυτός / αυτή έχει θέλουν ένα. ? Πηγαίνετε γευσιγνωσίας μαζί. ? Επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο και κάντε κλικ στο τρελό εικόνες μπροστά από τα κλουβιά των ζώων. ? Μάθετε ένα νέο άθλημα μαζί. ? Διαβάστε περισσότερα για πρώτη ημερομηνία και ιδέες ημερομηνίας για ζευγάρια.
Χαριτωμένο Ημερομηνία Ιδέες για Winter? Winter είναι μια όμορφη σεζόν να ξοδεψετε με σύντροφό σας. Είναι, επίσης, περίοδο των διακοπών και έχει εορταστικό κλίμα γι 'αυτό. Αν ψάχνετε για κάποιο μεγάλο ιδέες ημερομηνία χειμώνα, εδώ είναι μερικές χαριτωμένες ιδέες ημερομηνία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειμώνα. ? Επειδή είναι ώρα για διακοπές, μπορείτε να πάρετε ένα ταξίδι σε κάποιο από τα αγαπημένα σημεία των διακοπών σας. ? Κάνετε χιονάνθρωποι στο κατώφλι σας και ρίξει μπάλες χιόνι σε κάθε άλλο. ? Καλλιτεχνικό πατινάζ Go. ? Cook ένα ζεστό δείπνο και ποτό σαμπάνια. ? Ψήστε τα μπισκότα και muffins για κάθε άλλο. ? Σήκωσε ένα έλκηθρο και πηγαίνετε sledging στο χιόνι. ? Σκι θα ήταν επίσης ένα πράγμα διασκέδασης να κάνουμε στο χειμώνες. ? Χορεύοντας στον πάγο ήχους διασκέδαση επίσης, απλά βεβαιωθείτε δεν είναι λεπτό πάγου σας υποκλοπή πόδια σας επάνω. ? Πιείτε κρύα μπύρα σε γιγαντιαία ποτήρια και δοκιμάστε χορεύει ξύλινα τραπέζια στα μπαρ μπύρα. ? Μπορείτε να δώσετε αμοιβαία μασάζ βράδυ της ένα δροσερό χειμώνα και στη συνέχεια να αγκαλιάσετε επάνω μέσα μια ζεστή κουβέρτα δίπλα στο τζάκι. ? Μπορείτε πιάσει μια ταινία απόγευμα, εάν βράδια είναι πάρα πολύ κρύοι να βγούμε. ? Καθίσει σε ένα καφενείο σε μια χαλαρή Κυριακή το απόγευμα και να συνομιλείτε με μέχρι να εξαντληθούν τα θέματα. ? Κατάστημα για ρούχα till έξω των μετρητών σου. ? Κάντε κώνους χιονιού και τρώνε πολλά από αυτά. ? Πάρτε ημερομηνία σας έξω για μια μεταφορά βόλτα με ένα κρύο απόγευμα χειμώνα. ; Διαβάστε περισσότερα καθεξής? Μοναδική ημερομηνία ιδέες, ρομαντικά πράγματα να κάνω? Διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε σε μια ημερομηνία, Dating Συμβουλές · είστε πάρα πολύ να έρθετε με άλλα τέτοια χαριτωμένα ιδέες ημερομηνία για να κάνουν την ημέρα του συντρόφου σας ξεχωριστή. Δαπανών λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί είναι πάντα υγιές για μια σχέση. , Την επόμενη φορά σκέφτεστε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, πάρτε μια μέρα άδεια και να σχεδιάσουν μια χαριτωμένη ημερομηνία για εσάς και τον αγαπημένο σας.