Αύξηση τριχοφυΐα

Μακριά, όμορφη τρίχα είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε και μόνο λίγα τυχεροί μπορεί να πάρει. Τα μαλλιά σου δεν είναι μόνο αναδεικνύει την ομορφιά σας, αλλά σας βοηθά επίσης την επίτευξη του στυλ ακριβώς ο τρόπος που σας αρέσει. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάτε από μια μικρή μπριζόλα και μακροπρόθεσμη ροή μαλλιά, τότε μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία. Αυτό είναι επειδή κατά μέσο όρο, ανθρώπινη τρίχα μεγαλώνει περίπου κατά ένα τέταρτο ίντσα το μήνα. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική που κάνει μερικούς ανθρώπους απλά πιο επιρρεπή σε ταχεία ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ άλλοι μένουν με αργή ανάπτυξη και φαλακρά μπαλώματα. Αφού δεν μπορείτε να αυξήσουν πραγματικά hair ρυθμού ανάπτυξης ακαριαία, μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα για την αύξηση της τριχοφυΐας.
Πώς να αυξήσει την αύξηση τρίχας Φυσικά;
Ενυδατώσει και Μασάζ κεφάλι σας? Massage τα μαλλιά σας κάθε μέρα για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος τριχωτό της κεφαλής και να τονωθεί η ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, οι τακτικές μασάζ τριχωτού της κεφαλής είναι γνωστό για να χαλαρώσει το θύλακες των τριχών και ομοιόμορφα διανέμει τα φυσικά προστατευτικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό κρατά την τρίχα από το στέγνωμα και πτώση. Να χρησιμοποιείτε φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, ή λάδι jojoba καρύδας και με τα δάχτυλά σας, μασάζ τριχωτού της κεφαλής σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για μασάζ διαθέσιμα εργαλεία της αγοράς.
Διαιτητικές Αλλαγές? Τρίχα που είναι μακρά και υγιή είναι μια αντανάκλαση της γενικής υγείας σας. An ισορροπημένη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες που δεν είναι μόνο, αλλά και καχεκτική ανάπτυξη, την ψαλίδα, και ρήξη προκλήθηκε από την έλλειψη διατροφής στα τρόφιμα. Έτσι, δεν έχει σημασία τι προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείτε, την αύξηση τρίχας θα είναι πάντα μικρότερη. Την αύξηση της ανάπτυξης των μαλλιών και να σταματήσει την τριχόπτωση, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να περιλαμβάνουν μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Πρώτες φρούτα και τα λαχανικά που πλούσιες σε β-καροτένιο, η βιταμίνη Α και Β, βιταμίνες βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών. Εκτός από αυτό, θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πηγές πρωτεΐνες, όπως μαγιά μπύρας, τα ψάρια, τα φασόλια, γιαούρτι, σόγια και τα αυγά που ενισχύει την τρίχα, αποτρέπει την απώλεια τρίχας και να ενισχυθεί ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών με φυσικό τρόπο.
Κόψτε τα μαλλιά σας? Split τελειώνει και ταλαιπωρημένα μαλλιά, που προκαλούνται από την έκθεση των μαλλιών στο ρύπο, τον ήλιο και προϊόντα styling μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας και να αποφεύγετε την αυξανόμενη καιρό. Πάρτε μαλλιά σας τακτικά από έναν στυλίστα να βοηθήσει να αποτρέψει την ψαλίδα από το να γίνει χειρότερη. Ο αριθμός των Trim που θα λάβετε εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μεγαλώνει τα μαλλιά σας.
Καθαρισμός τριχωτό της κεφαλής σας? Τους φραγμένους πόρους, λόγω της παγιδευμένο βρωμιά και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος είναι ο χειρότερος εχθρός σας όταν έρχεται της στην ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Κρατήστε το κρανίο σας καθαρό με το κανονικό λούσιμο. Use ήπια ήπιο σαμπουάν για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας και από το πετρέλαιο με βάση κλιματιστικά να ενυδατώνουν τα σκέλη τρίχας. Τα φυσικά ή βιολογικά προϊόντα, όπως αλόη βέρα βοηθήσει στην αύξηση της υγεία των μαλλιών χωρίς βλάπτουν τα μαλλιά σας από την υπερβολική χημικές ουσίες.
Η σωστή Hair Care? Μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές που βοηθούν στην αύξηση της ανάπτυξης των μαλλιών και την πρόληψη της υπερβολικής απώλειας μαλλιών είναι η σωστή περιποίηση των μαλλιών. Never βουρτσίζετε τα μαλλιά σας όταν είναι υγρό ή τράβηγμα ή τραβάτε με δύναμη σε αυτό. Αυτό μπορεί να βλάψει τα μαλλιά και να προκαλέσει ερεθισμό τριχωτό της κεφαλής, καθώς και. Αποφύγετε την πίεση στο κρανίο from σφιχτά ουρές πόνι, συνδετήρες και πόρπες, ελαστικές ταινίες ή κάτι που περιορίζει τα μαλλιά σας.
Συμβουλές για την Αύξηση τριχοφυΐα
Εκτός από τις φυσικές μεθόδους για την τόνωση και την αύξηση της τριχοφυΐας, εδώ είναι μερικές μαλλιά μεγαλώνουν ταχύτερα συμβουλές που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μακριά, λαμπερά μαλλιά δεν χρόνου. ? Αποφύγετε styling θερμότητας, όπως π.χ. με θερμαινόμενα κυλίνδρων και περμανάντ μαλλιά σας ή το ίσιωμα μαλλιών σας πάρα πολύ συχνά με σίδερα. Αυτό αναγκάζει τα μαλλιά να γίνονται εύθραυστα και να πέσουν. ? Μην πλένετε τα μαλλιά σας υπερβολικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του φυσικού προστατευτικού έλαια τριχωτού της κεφαλής και να οδηγήσει σε πτώση των μαλλιών. ? Χρησιμοποιήστε ενυδατική μάσκα μαλλιών όπως ένας μάσκα μαλλιών από 1 φλιτζάνι μαγιονέζα και αυγό. Εφαρμόστε στα μαλλιά και τυλίξτε με πλαστικό. Αφήστε το για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. ? Σκληρές χημικές ουσίες, όπως υπεροξείδια υπάρχουν στο χρώμα μαλλιών είναι μια καθορισμένη όχι για τους ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την τριχοφυΐα. Αντί για τη χρήση φυσικών χέννα και άλλων μη χρώματα του υπεροξειδίου του για τα μαλλιά σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με χέννα για την ανάπτυξη των μαλλιών. ? Αποφύγετε την πίεση να μειωθεί η πτώση των μαλλιών. Τακτικές ασκήσεις και διαλογισμό σας κρατά υγιή και σας βοηθά να αυξήσετε την αύξηση τρίχας. Διάβαζε περισσότερα για: · τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα Φυσικά? Τι κάνει τα μαλλιά αυξηθεί γρηγορότερα, τριχοφυία Tips and Tricks; Θυμηθείτε, ότι αυτές οι συμβουλές που βοηθούν στην αύξηση της τριχοφυΐας στις γυναίκες δεν θα δώσει τα στιγμιαία αποτελέσματα. Ωστόσο, με τακτική περιποίηση των μαλλιών, μια σωστή διατροφή και η τήρηση αυτές τις εύκολες άκρες τριχοφυΐα θα έχετε σύντομα πανέμορφα μακριά μαλλιά που λάμπει με την υγεία και τη ζωτικότητα.