Κροταλίας Θεραπεία Bite

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα πάντα για κροταλία θεραπεία δάγκωμα. Πρώτον, διότι είναι ένα δηλητηριώδες φίδι και αν βοηθήσει, δεν προβλέπεται άμεσα, τότε μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Και δεύτερον, αν έχετε γνώση για κροταλία θεραπεία δάγκωμα μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους επίσης. Ας δούμε πώς για τη θεραπεία ενός κροταλία δάγκωμα αποτελεσματικά. Διαβάστε περισσότερα για κροταλία οικοτόπου.
Κροταλίας Συμπτώματα Bite
Ένα rattlesnake συνήθως στο κουλουριασμένο θέση πριν από τη χορήγηση ενός δάγκωμα φιδιού. Μόνο το μπροστινό τμήμα του σώματος είναι θα αυξηθεί και το κουδούνισμα θα κροτάλισμα. Κροταλίες δάγκωμα σε περίπου απόσταση το μισό ή το ένα τρίτο του μήκους του σώματός τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι τα συμπτώματα ενός κροταλία δάγκωμα. Εδώ είναι μερικά από αυτά:? Σφυγμός σας θα επιταχύνει. ? Θα έχετε δυσκολία στην αναπνοή. ? Βλέφαρά σας θα αρχίσουν να droop. ? Θα νιώσετε ναυτία και έμετο. ? Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η περιοχή του κροταλία δάγκωμα θα αρχίσει να αιμορραγεί. ? Θα ζήσετε χαμηλή αρτηριακή πίεση. ? Θα αντιμετωπίσετε μια αίσθηση μουδιάσματος και πόνος στο σημείο του κροταλία δάγκωμα. ? Ίσως έχετε ακόμη και ένα αποτέλεσμα την παράλυση ή προσωρινή παράλυση. ? Θα αισθανθείτε κόπωση και αδυναμία. ? Ίσως να είναι αντιμέτωποι με μια οξεία δίψα. ? Ίσως πρέπει να ασχοληθεί με βλάβη των ιστών. ? Θα νιώσετε μια αίσθηση μούδιασμα και το πρήξιμο γύρω από την περιοχή του κροταλία δάγκωμα. ? Το χρώμα του δέρματός σας μπορεί να υποστούν αλλαγές στο χρώμα. ? Μπορεί να προκληθεί ζάλη. ? Θα ιδρώτα υπερβολικά. ? Θα υπάρξουν fang σημάδια στο δέρμα σας και την περιοχή γύρω από αυτό θα γίνει κόκκινη. ? Υπάρχει μια πιθανότητα που ενδέχεται να εμφανίσει μυ-συντονισμό. ? Μπορεί να έχετε θολή όραση. ? Διαβάστε περισσότερα για κροταλία γεγονότα.
Κροταλίας Bite Πρώτες Βοήθειες
Είναι σημαντικό να γνωρίζουν τη διαδικασία παροχής πρώτων βοηθειών πρέπει να ακολουθείται σε περίπτωση κροταλία τσιμπήματα στον άνθρωπο. Εάν η σωστή φροντίδα και τη θεραπεία ακολουθείται για τις εν λόγω κροταλία τσιμπήματα, τότε το δηλητήριο από το δηλητήριο δεν θα επηρεάσει ένα πρόσωπο τόσο πολύ. Όσο μεγαλύτερη είναι η θεραπεία καθυστερεί, οι όλο και περισσότερο το δηλητήριο θα εξαπλωθεί στο σώμα και μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, καθώς και. Εδώ είναι μερικά από τα βήματα που πρέπει να λάβετε για κροταλία θεραπεία δάγκωμα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους τύπους δηλητήριο φιδιού. ? Σιγουρευτείτε για να ξεφύγουμε από το φίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. ? Πείτε στον ασθενή να μείνετε ήρεμοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. ? Κάντε ο ασθενής ξαπλώνει. ? Πλύνετε την περιοχή με ένα ήπιο σαπούνι και νερό. ? Περιορισμός της κυκλοφορίας στο μηδέν, αν είναι δυνατόν. ? Διατηρήστε την προσβεβλημένη περιοχή κάτω από το επίπεδο καρδιά να μειώσει τη ροή του δηλητηρίου στο σώμα. ? Αφαιρέστε κάθε εφαρμοστά ρούχα ή αξεσουάρ. ? Ακινητοποίηση του δαγκώσει περιοχή με τη βοήθεια ενός αυτοσχέδιου νάρθηκα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτό, ώστε να υπάρξει συνεχής ροή του αίματος. ? Καλύψτε την περιοχή με ένα δροσερό συμπίεση ή ένα υγρό πανί για να ελαχιστοποιηθεί το οίδημα. Αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιούν ένα πακέτο πάγου πάνω στην πληγή. ? Ποτέ μην κόβετε ανοιχτή την πληγή να αφήσει τον έξω ροή του αίματος ή να πιπιλίζουν την πληγή για να απαλλαγούμε από το δηλητήριο. ? Αναζητήστε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. ? Εάν η ιατρική βοήθεια δεν μπορεί να χορηγείται για χρονικό διάστημα τότε να ρυθμίσεις για κάποιο είδος της διάταξης αναρρόφησης, όπως αντλίες πρέπει να γίνει. (Βρέθηκε το δάγκωμα φιδιού κιτ επιβίωσης). Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την πιπιλίζουν αντλία έξω όλο το αίμα. ? Διαβάστε περισσότερα για τις πρώτες βοήθειες για τσιμπήματα φιδιών.
Κροταλίας δαγκώματα σε σκύλους
Ένα rattlesnake δαγκώσει για ένα σκυλί μπορεί να αποδειχθεί αρκετά εγκοπές πιο επικίνδυνη από ό, τι είναι για τους ανθρώπους. Ένα rattlesnake δάγκωμα θα οδηγήσει σε μεγάλη ζημιά στο σκυλί, έτσι ώστε ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια και πάλι. Οφείλεται σε αυτό το λόγο η κροταλία εμβόλιο θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή για τα σκυλιά. Αυτές θα πρέπει να χορηγούνται σε όλα τα σκυλιά, ειδικά εκείνοι που ζουν σε περιοχές που έχουν δυνατότητα κροταλίες υπάρχει ή εάν κάποιος θα πάρει το σκυλί τους για ένα μονοπάτι της φύσης και κάμπινγκ.
Ένα rattlesnake εμβόλιο για σκύλους θεωρείται καλύτερη επιλογή από ένα antivenin, διότι, το τελευταίο χορηγείται ως θεραπεία και μπορεί ή δεν μπορεί να χορηγηθεί έγκαιρα. Έτσι, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ή μπορεί να μην είναι επιτυχής. Ένα εμβόλιο από την άλλη πλευρά, θα βοηθήσει στην πρόληψη κάθε σημαντική ζημιά στο σκυλί.
Αν ο σκύλος σας έχει υποστεί κροταλία δάγκωμα Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία που θα κάνατε σε περίπτωση κροταλία δάγκωμα στον άνθρωπο και διαχειρίζεται η ίδια προσοχή. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε το σκυλί ιατρική βοήθεια σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διαβάστε περισσότερα για? Diamondback κροταλίες? Κροταλίας ξυλείας? Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, ακόμη και αν έχετε μια αρκετά καλή εικόνα για κροταλία θεραπεία δάγκωμα, η πρόληψη είναι το καλύτερο στοίχημα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πλάνο antivenin πριν πάτε σε περιοχές όπου η πιθανότητα ενός κροταλία να υπάρχει υψηλό. Όλα τα καλύτερα και φροντίδα!