Barbie Doll Pattern Ρούχα

Παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε Barbie κούκλα ντύνει από κατάστημα παιχνιδιών, υπάρχει κάτι πολύ ικανοποιητικός, κάνοντας ένα φόρεμα για μια κούκλα Barbie σας. Εάν έχετε μικρά παιδιά ή ανηψιές αυτό είναι πολύ καλό σχέδιο για τη συμμετοχή τους σε, αλλά και να δώσει φτερά στη δημιουργικότητα τους. Δεν έχει σημασία αν είστε μια καλή μοδίστρα ή δεν επειδή με λίγη εφευρετικότητα μπορείτε να δημιουργείτε τη δική σας ρούχα Barbie κούκλα μοτίβα.
Το καλύτερο πράγμα για να προβεί η ίδια τα ρούχα κούκλα σου είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια και τα αξεσουάρ σας και εσείς δεν χρειάζεται να είναι τόσο καλή όσο ένα έργο Runway αγωνιζόμενος για να πάρετε τα μεγάλα αποτελέσματα. Έτσι, εδώ θα συζητήσουν σχετικά με λίγα ρούχα κούκλα Barbie μοτίβο και πώς να τα κάνει στο σπίτι.
Barbie Ιδέες Pattern Doll Dress
Υπάρχουν πολλές Μπάρμπι τα αχνάρια για ενδύματα κούκλα που μπορείτε να επιλέξετε. As η κούκλα Barbie είναι ψηλός και λεπτός, κάθε είδους εξάρτηση είναι κατάλληλο για την κούκλα και μπορείτε να κάνετε ένα φόρεμα κοκτέιλ, μια φούστα και μπλούζα, ένα στράπλες φόρεμα ή μια πλήρη εσθήτα μήκους. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε να κάνετε Barbie κούκλα, εγώ θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε με κάτι απλό. Ένα φόρεμα σε γραμμή είναι η σωστή επιλογή δεδομένου ότι είναι ένας πολύ απλός σχεδιασμός και η δομή είναι αρκετά εύκολο να ράβω. Τα αναγκαία υλικά για το ράψιμο της A-line Barbie κούκλα ρούχα μοντέλο έχουν ως εξής. · Μια ζευγάρι ψαλίδι Tape μέτρο · Polyester νημάτων βάμβακος · Έντυπα βαμβακερό ύφασμα, 11 zipper φόρεμα cm-Ραπτική ακίδες, σιδήρου, βελόνα? Μέθοδος
Μετρήστε το ύφασμα με τη μεζούρα και να μειώσουν την έντυπη βαμβακερό ύφασμα με τέτοιο τρόπο ώστε το μήκος του φορέματος πέφτει ακριβώς πάνω από το γόνατο της κούκλας Barbie. Κόψτε ημικυκλική περιοχές στο ύφασμα για να κάνουν τρύπες βραχίονα. Ράψτε στο πίσω μέρος του φορέματος με τη βοήθεια βελόνα και κλωστή, ώστε να είστε ράψιμο στο εσωτερικό του ενδύματος. Στρίφωμα βάση του ενδύματος, αλλά και ράβω στις μασχάλες και το ντεκολτέ τακτοποιημένα. Συνδέστε το φερμουάρ στο πίσω μέρος του μπούστο νοικοκυρεμένα. Τώρα η σειρά του ενδύματος εσωτερικό έξω, σίδερο τις ζάρες και η Barbie φόρεμά σου κούκλα είναι έτοιμη. Μάθετε about κέντημα.
Εάν είστε καλοί στο πλέξιμο, μπορείτε να δημιουργείτε επίσης ένα όμορφο φόρεμα ή καταστήσει τις μορφές, χρησιμοποιώντας πλεκτό Barbie doll clothes σχέδια. Μπορείτε να αγοράσετε το σχέδιο για Barbie κούκλα φόρεμα σε πιο σημείο καταστήματα παιχνιδιών υπηρεσία. Μια άλλη μεγάλη επιλογή για την πραγματοποίηση φόρεμα κούκλα Barbie είναι ένα στράπλες φόρεμα. Θα χρειαστεί δύο διαφορετικά υφάσματα για αυτό το έργο. Πρώτου μέτρου η προτομή περιοχή της κούκλας και στη συνέχεια να κάνει το στράπλες μπούστο με κοπή και ραφή στο ύφασμα ταιριάζουν ti κατά την προτομή. Τώρα κόψτε το άλλο ύφασμα σε σχήμα ομπρέλας να κάνει το κάτω μισό του φορέματος. Ράψτε τη φούστα και τον ποδόγυρο στο κάτω μέρος του φορέματος νοικοκυρεμένα. Συνδέστε τη φούστα στο μπούστο και ράβω ένα μεγάλο φερμουάρ στην περιοχή μπούστο. Αν δεν είναι άνετα σε ράψιμο φερμουάρ, αποδίδουν κάποια μικρά άγκιστρα στο πίσω μέρος του μπούστου. Όταν προσπαθείτε να κάνετε στράπλες κούκλα Barbie clothes μοτίβο, βεβαιωθείτε ότι το μπούστο ταιριάζει σαν ένα δεύτερο δέρμα ή φόρεμα σας θα καταλήξουν αναζητούν frumpy. Η φούστα πρέπει be ογκώδης και λίγο κυματώδης και μπορείτε να μεταβάλει το μήκος της φούστας πηγαίνει από μήκος γόνατο στο ένα πάτωμα σαρωτικές ένα. Είναι καλύτερα με την εργασία με ένα βαμβακερό ύφασμα ή ένα βαμβάκι Lycra ανακατεύουμε με ένα floral μοτίβο ή μοτίβο για ένα ρομαντικό βλέμμα. Διαβάστε περισσότερα για την χνουδωτά παιχνίδια.
Αυτές είναι πολλές κούκλα ρούχα πρότυπο που μπορείτε να επιλέξετε από να κάνει το φόρεμα. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα φόρεμα του καλοκαιριού, τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επιλέξουν ένα ρούχα με βελονάκι Barbie κούκλα μοτίβα. Ό, τι σχήμα που θα επιλέξετε να γίνει η στολή κούκλα Barbie, βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός είναι ιδανικό για να δώσει μια έξυπνη ματιά.