2010 τάσεις της μόδας για τις γυναίκες

Σημείωση: Θα προσπαθήσω να μην ακούγεται σαν ένα διάβολο που φοράει Prada σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, αν το κάνω, συνειδητοποιούν ότι ακόμα κι αν μπορεί να είναι ο διάβολος, φοράω Prada, και αυτό φαίνεται καυτό!
Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιον που είναι ντυμένος εντελώς ενάντια τις τάσεις μόδας; Συνήθιζα να πτώση στο εν κατηγορία για μια σημαντικότατων μέρος της ζωής μου. Όμως, το κολλέγιο και περιβάλλον εργασίας με έχει προκλήθηκε να, τώρα, να γίνει τόσο ιδίως σχετικά με τις τάσεις και τη μόδα, ότι κάθε φορά που έχω αγοράσει ένα σύνολο, μπορώ να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο. Ένα πράγμα που μπορώ πάντα τράπεζα μετά, είναι πως ακόμη και αν ένα συγκεκριμένο στυλ είναι έξω από τις τάσεις για μια στιγμή, θα επιστρέψει, έτσι κρεμάσει προς την ορχήστρα, αν θέλετε, και φορέστε το στο σωστό χρόνο.
Hottest 2010 Τάσεις μόδας για γυναίκες
Ένα πράγμα για τις γυναίκες που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως αγαπάμε καινοτομία με εξόρμηση της σταθερότητας. Μάιο φαίνονται συγχέοντας στους άνδρες, αλλά hey, δεν τις αφορά σε αυτήν, είναι; Έτσι, για να όλες μου τις όμορφες γυναίκες αναγνώστες, 2010 μοιάζει να είναι το έτος που αγκαλιάζει την ουσία της γυναικείας φύσης. Έχει πολλή καινοτομία, ένα κομμάτι αγορακιών της σταθερότητας και ένα σωρό funk, κρυμμένο και εμφανίζεται. Λοιπόν, ας δούμε τις τάσεις του τρέχοντος έτους. Διαβάστε περισσότερα για την ενδυμάτων μόδας.
Ουδέτεροι and Earthies? Θυμηθείτε το κλασικό φόρεμα SATC που φοριέται από Sarah Jessica Parker για την M11 φωτογραφία λεωφορείο; Είναι ένα ουδέτερο καφετί μόλις εκεί φόρεμα. Σήμερα, που είναι κάπως την έναρξη των τάσεων του τρέχοντος έτους. Γήινες και νηφάλια χρώματα και ήχους, στην εξωφρενική και έντονα σχέδια είναι σε αυτό το έτος. Έτσι, μην εαυτό σταματήσουν από πειραματίζεται και ρίχνοντας το καθεστώς έξω quo της παραθύρου! Μαζί με αυτόν εκπληκτική ουδέτερη ενδυμασία, η ομάδα μέχρι φωτεινά χρωματισμένα τις αντλίες και αξεσουάρ για να φέρει λίγο χρώμα στο βλέμμα σας.
Σχηματομορφές και Εκτυπώνει? Άλλη πολύ σημαντική πτυχή του 2010 τάσεων μόδας για γυναίκες είναι ότι μαζική και βαρύς μοτίβα και εκτυπώσεις. Ας είναι μια τεράστια Calvin και Hobbes εκτύπωση σε πουλόβερ σας, ή παντελόνι με γεωμετρική εκτύπωσης, είναι όλα σε αυτό το έτος. , Πείραμα Ναι και εκφράσει με ενδυμασία σας και τις εκτυπώσεις σε ενδυμασία σας αυτό το έτος. Η ομάδα επάνω με διαμορφωμένο τσάντες και καλσόν. Try hooped κοσμήματα για να αναδείξει τα μοτίβα περισσότερο. Αγόρασα πρόσφατα ένα πανέμορφο φόρεμα με μαζική floral εκτυπώσετε όλα μεταφέρθηκαν από ένα από τα τοπικά μπουτίκ. Πρέπει να πω, το μετέτρεψε κάμποσοι κεφάλια! Διαβάστε περισσότερα για τη μόδα Retro.
Πάρτε Shortie? Ζεστά σορτς επίσημα παρέμβαση · με δίκες και τα λάθη τους του 2009, καυτό σορτς έκαναν τον τρόπο τους στο 2010 τάσεις της μόδας. Σήμερα, αυτά είναι μία από τις τάσεις που είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω, είναι εδώ να μείνει! Πραγματικά σύντομες βολές σε φωτεινά και έντονα χρώματα είναι μέρος του αποκλειστικού 2010 τάσεις της μόδας για τις γυναίκες. Ομάδα στο Facebook απολύτως ζεστό λήψεις σας με πολύχρωμα κοντόχοντρα ξύλινα αξεσουάρ και κοσμήματα και μεγάλα γυαλιά ηλίου για να προσθέσετε κάποια γοητεία στην σύνολο σας. Είδα έναν άνδρα φορώντας αυτό πρόσφατα, πιστέψτε με, πειραματισμός στο επίπεδο αυτό πρέπει να αποφεύγονται. Άνδρες, κάνουμε φορούν δεν καυτό σορτς, πονάει κυριολεκτικά τα μάτια!! Διαβάστε περισσότερα για την εφηβική μόδα.
Woo-ανδρικός ενδυμασία, ενώ τα λεω τους άνδρες μακριά από τον πειραματισμό με ενδυμασία των γυναικών, δεν μπορώ να πούμε το ίδιο για τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τις γυναίκες. A 2010 η τάση της μόδας περιστρέφεται και γύρω από τις γυναίκες που κοσμεί ανδρικό ένδυμα. are Μπλέιζερς και γιλέκα ακόμα in. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι πλέον επεκταθεί σε μεγάλο μπλέιζερ with κολάν. Women να συνοδεύσετε την πανέμορφη σακάκια και γιλέκα, μαζί με χάντρες και βραχιόλια. Ήρθα σε έναν συνάδελφο που έψαχνε εκπληκτικό σε μια μακρά καφέ σακάκι, μαύρο κολάν, μαζί με κόκκινες και κίτρινες πεπλατυσμένος κοσμήματα και τα μεγάλα βραχιόλια. Ομάδα επάνω με μπότες ή οι αντλίες για να την τέλεια εμφάνιση. Πρέπει να σας πω, ήμουν salivating σε αυτό το θέαμα (για τα ρούχα, δεν τις γυναίκες, απλώς Προς πληροφόρησή σας!)! Διαβάστε περισσότερα για τη κόσμημα μόδας.
Outta Ισορροπία? Κάπως, η ισορροπία δεν είναι πραγματικά αποτελεί προτεραιότητα για τις τάσεις μόδας 2010. Το νέο in-τάση σχέδιο και ο σχεδιασμός είναι σύντομη μπροστά και καιρό στο πίσω μέρος. Αυτό το ύφος έκανε μια μικρή ετών 2008 και 2009. Αλλά, τώρα το 2010 πρόκειται κάτοικος. Έτσι, να την το μακρά Kurta στιλ κορυφές ή φορέματα, προχωρήστε και δείχνουν εκείνων πόδια off. Αναμείξτε επάνω με στιλέτα ή αναστροφή flops να πάει με ένα σικ ή casual βλέμμα, αντίστοιχα. Πιό έτσι, θεωρώντας ότι το 2010 είναι μια χρονιά γυμναστικής, η τάση αυτή βοηθάει στο να περάσει από την ελαφρά παχουλός to φοβερά κάπνισμα καυτό μετάβασης πολύ εύκολα! Read more on τελευταίες τάσεις μόδας 2010.
Λύστε Up? Μετά από περίπου μια δεκαετία μπροστά μόδας κυριαρχείται από το στενό τζιν και κολάν, χαλαρά παντελόνια είναι τώρα στις τάσεις της μόδας των γυναικών 2010. Δεν μπορώ να εκφράσω τη χαρά αυτής της τάσης μου έχει γίνει. Ναι, έτσι πάμε για την tom βλέμμα αγόρι με τα φαρδιά τζιν ή απλά να ρίξει σε ένα χαλαρό πουλόβερ αυτό το έτος, θα είναι in εντελώς Μια άλλη σημαντική τάση φέτος είναι αθλητική ενδυμασία. Έτσι, δεν είναι μεγάλη έκπληξη να δούμε jumpsuits σχεδιαστών και εσώρουχα ιδρώτα fashionista στα καταστήματα. Αυτές οι δύο τάσεις είναι κουπόνια για το γεγονός ότι το έτος 2010 έχει εστιάσει περισσότερο στην άνεση, και όχι εμφάνιση!
Οι άνδρες μπορούν να λάβουν κάποια βοήθεια από τα άρθρα ανδρικής μόδας εδώ!
Λοιπόν, αυτά είναι τα σημαντικότερα 2010 τάσεις μόδας για τις γυναίκες. Ενώ είναι σχετικά σημαντικό να γνωρίσετε για τις τάσεις αυτές, δεν είναι υποχρεωτικό να τα χρησιμοποιήσετε. Μετά από όλα, οι διακόπτες τάση είναι κυρίως οι ρυθμιστές τάσης. Έτσι, εάν μη τι άλλο, έμφαση στην άνεση. Αυτό είναι το σημείο της anyways μόδα. Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα!